Jump to content
Sign in to follow this  
InstaForex Perak

InstaForex - Company News

Recommended Posts

INSTAFOREX MERANGKUMI 5 PERTANDINGAN INTERIM

default_img_1.png

Pentadbiran peraduan bersedia untuk mengumumkan pemenang lima pertandingan dan kempen InstaForex: One Million Option, InstaForex Sniper, FX-1 Rally, Lucky Trader, dan Real Scalping. Kami dengan sukacitanya mengucapkan tahniah kepada para pahlawan kami atas hasil yang cemerlang dan mengucapkan selamat datang kepada para peserta lain untuk mencari nama mereka di kalangan pemenang dalam peringkat seterusnya.

One Million Option

One Million Option adalah salah satu pertandingan InstaForex yang paling popular. Setiap langkah mengumpulkan banyak peserta yang bersedia menghadapi cabaran dan bertanding untuk gelaran pedagang pilihan terbaik. Kali ini, skor terbaik dicapai oleh Bronislavs Zenonovic Kolodinskis, seorang pedagang dari Latvia.

Peringkat seterusnya akan bermula tidak lama lagi, pada 4 Jun, 2018 dan selesai pada 8 Jun 2018.

InstaForex Sniper

Peraduan ini dicipta untuk pedagang yang paling pantas dan paling tepat. Kejohanan terkini mendedahkan bahawa sniper terbaik ialah Aldis Kalva, seorang pedagang dari negara Baltik yang sama. Harap maklum bahawa peringkat seterusnya pertandingan Sniper InstaForex akan diadakan dari 4 Jun, 2018 hingga 8 Jun 2018.

Lucky Trader

Keyakinan, keberanian, dan kepekatan pada kejayaan adalah kunci kemenangan dalam dua minggu Lucky Trader marathon. Jika anda berjaya melakukan perdagangan tanpa cacat selama dua minggu, anda akan dapat memenangi pertandingan ini, sama seperti Ali Setiawan dari Indonesia melakukannya. Peringkat terdekat pertandingan Lucky Trader akan berlangsung dari 18 Jun, 2018 hingga 22 Jun 2018.

FX-1 Rally

Anton Aleksandrovitch Yurin adalah yang terbaik untuk merangkumi jarak keseluruhan FX-1 Rally, memaparkan kemahiran perdagangan dan perlumbaan yang luar biasa. Kami mengucapkan tahniah kepada pemenang pada kemenangan yang luar biasa dan minta beliau mengesahkan gelaran pelumba terbaik dalam peringkat seterusnya. Sekiranya anda mengharapkan cabaran yang sukar dan bersemangat untuk merasai keseronokan bangsa, dialu-alukan untuk memulakan Rali FX-1! Anda boleh mendaftar dan mengambil bahagian dalam kejohanan terdekat yang akan diadakan dari 00:00 8 Jun 2018 hingga 23:59 8 Jun 2018.

Real Scalping

Dagangan jangka pendek adalah jenis perdagangan yang agak rumit dan teliti yang memerlukan perhatian yang teliti. Hampir semua orang adalah perhatian, fokus, dan cukup cepat untuk berjaya dalam scalping. Ciri-ciri ini penting untuk memenangi pertandingan Real Scalping. Kali ini, Sergey Rozhnov memaparkan semua kualiti ini dan mengambil hadiah pertama. InstaForex mengucapkan tahniah kepada pemenang dan menjemput pedagang lain untuk menyertai pertandingan. Setiap orang yang bersedia menguji kemahiran mereka boleh mendaftar untuk pertandingan Real Scalping. Pusingan seterusnya akan bermula pada 4 Jun 2018 dan berakhir pada 29 Jun 2018.

Ketahui lebih lanjut mengenai pertandingan
Foto dan komen para finalis

https://www.instaforex.com/company_news/10921.html

Jom daftar pertandingan FX-1 Rally sekarang untuk bertandingan jumaat ini. sangat mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dari Paris dengan ... kemenangan!

15dwbr9.jpg

Pemain tenis Rusia dan duta jenama InstaForex Daria Katsina telah memperoleh kemenangan penting dalam pusingan ke 4 kejohanan teratas Roland Garros. Darya terpaksa bermain menentang pemegang gelaran terbuka Australia semasa dan World No.2 Caroline Wozniacki.

Bagaimanapun semua tajuk lawan membuat sedikit kesan pada Kasatkina. Ia mengambil masa kurang dari 2 jam untuk menang dalam set lurus (7: 6 6: 3).

Pada suku akhir Daria Kasatkina akan menghadapi pemain nombor 10 Sloane Stephens dari Amerika Syarikat.

Roland Garros adalah kejohanan tenis lapangan tenis utama kejohanan di dunia dan yang kedua dalam empat kejohanan Grand Slam tahunan. Pertandingan akhir akan berlangsung pada 9 Jun dan jumlah dana keseluruhan melebihi 39 juta euro.

Maklumat Lanjut: https://goo.gl/Wu1dLc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dari Paris dengan ... kemenangan!

 

15dwbr9.jpg

 

Pemain tenis Rusia dan duta jenama InstaForex Daria Katsina telah memperoleh kemenangan penting dalam pusingan ke 4 kejohanan teratas Roland Garros. Darya terpaksa bermain menentang pemegang gelaran terbuka Australia semasa dan World No.2 Caroline Wozniacki.

 

Bagaimanapun semua tajuk lawan membuat sedikit kesan pada Kasatkina. Ia mengambil masa kurang dari 2 jam untuk menang dalam set lurus (7: 6 6: 3).

 

Pada suku akhir Daria Kasatkina akan menghadapi pemain nombor 10 Sloane Stephens dari Amerika Syarikat.

 

Roland Garros adalah kejohanan tenis lapangan tenis utama kejohanan di dunia dan yang kedua dalam empat kejohanan Grand Slam tahunan. Pertandingan akhir akan berlangsung pada 9 Jun dan jumlah dana keseluruhan melebihi 39 juta euro.

 

Maklumat Lanjut: https://goo.gl/Wu1dLc

 

tahniah duta instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

jangan risau tuan. instaforex sentiasa meningkatkan mutu kerja supaya memudahkan semua klien nya

ya, harap2 begitu la Instaforex tahun ini. Bulan baik doa baik kita aminkan sahaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

macam tuan,sy takpa la part time.yg full time trader instaforex sikit sebyk mesti ada perasaan risau

Terbaik tuan. jadi full time trader di instaforex. saya doakan semoga urusan tuan lancar sentiasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

macam tuan,sy takpa la part time.yg full time trader instaforex sikit sebyk mesti ada perasaan risau

betul tuan, trader full time kecil2an banyak di Instaforex dan tahun ini mereka memang terkesan dengan masalah ni. Yg full time modal besar tidak terkesan sangat sebab mereka jarang draw dan tak bergantung atas hasil draw tersebut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tuan, trader full time kecil2an banyak di Instaforex dan tahun ini mereka memang terkesan dengan masalah ni. Yg full time modal besar tidak terkesan sangat sebab mereka jarang draw dan tak bergantung atas hasil draw tersebut.

withdrawal saya hari ni sangat cepat tuan. tuan bagaimana?

Share this post


Link to post
Share on other sites

[align=center]3.jpg


 1. Pastikan anda pelanggan baru.
 2. Register akaun Insta.
 3. Pastikan anda verify akaun anda. Perlu upload salinan IC dan bil semasa. Kebiasaan ambil masa dalam 24-48 jam hari bekerja.
 4. Bila dah lulus proses verifikasi, klik link khas ini tuk mengetahui jumlah bonus yang layak dan boleh claim.[/align]



Syarat2 utama :

1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[align=center]3.jpg


 1. Pastikan anda pelanggan baru.
 2. Register akaun Insta.
 3. Pastikan anda verify akaun anda. Perlu upload salinan IC dan bil semasa. Kebiasaan ambil masa dalam 24-48 jam hari bekerja.
 4. Bila dah lulus proses verifikasi, klik link khas ini tuk mengetahui jumlah bonus yang layak dan boleh claim.[/align]



Syarat2 utama :

1. Bila profit cecah 10%, akaun akan terus disabled x boleh trade. Kena depo $150 dan acc tu akan bertukar jadi $150 depo + $150 bonus.
2. Sebarang profit dari hasil trade acc $300 tu nanti boleh draw (ada syarat, boleh check dalam cabinet available amount to withdraw.
3. $150 bonus tu pula boleh draw dgn syarat kena trade 450 insta lot.
4. Kalau nk draw acc perlu lepas 2 step verification process

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[align=center]3.jpg


 1. Pastikan anda pelanggan baru.
 2. Register akaun Insta.
 3. Pastikan anda verify akaun anda. Perlu upload salinan IC dan bil semasa. Kebiasaan ambil masa dalam 24-48 jam hari bekerja.
 4. Bila dah lulus proses verifikasi, klik link khas ini tuk mengetahui jumlah bonus yang layak dan boleh claim.[/align]

 

 

trader baru digalakkan memohon bonus tanpa deposit ini. sangat mudah

Share this post


Link to post
Share on other sites

trader baru digalakkan memohon bonus tanpa deposit ini. sangat mudah

memang mudah tuan nak mohon ni, cuma isikan nama dan alamat email sahaja dalam borang permohonan Instaforex tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

trader baru digalakkan memohon bonus tanpa deposit ini. sangat mudah

memang mudah tuan nak mohon ni, cuma isikan nama dan alamat email sahaja dalam borang permohonan Instaforex tersebut

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tuan. setiap bonus yang dimohon juga ada terma dan syarat yang berbeza

bagi sy paling mudah dan cepat adalah bonus 30% dari Instaforex. Sesuai untuk sebarang leverage digunakan

betul tuan. setiap bonus yang dimohon juga ada terma dan syarat yang berbeza

bagi sy paling mudah dan cepat adalah bonus 30% dari Instaforex. Sesuai untuk sebarang leverage digunakan

Share this post


Link to post
Share on other sites

bagi sy paling mudah dan cepat adalah bonus 30% dari Instaforex. Sesuai untuk sebarang leverage digunakan

bagi sy paling mudah dan cepat adalah bonus 30% dari Instaforex. Sesuai untuk sebarang leverage digunakan

betul tuan . leverage paling besar ada;alh 1:1000 . sangat tinggi antara broker lain

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul tuan . leverage paling besar ada;alh 1:1000 . sangat tinggi antara broker lain

bagi sy leverage di Instaforex ini amat sesuai buat traders kecil2an seperti sy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...