Jump to content
Sign in to follow this  
khairyyy

sign melampau...

Recommended Posts

apesal sign bleh besar gedabaak...nanti mengangggu konsentrasi dan menyebabkan masyarakat memandang serong terhadap situasi yg berlaku ini. ni la sebab kalo mak bapak dok nganga...

orkkk..apo aku merepek nih...??!!! blink.gifblink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kena buat limitation la. kalau tak jadik kes "budak sekolah" kat putera.proboards aritu yang dok bubuh gambar idola dia besar gedabak kat signature dia sampai penuh setengah skrin monitor aku. benda benda macamni admin kena tapis, nak harapkan user punya 'manners' susah la. satu lagi avatar tu pun kena limitkan size gak, takat besar syiling 50sen tu sedang elok la.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kena buat limitation la. kalau tak jadik kes "budak sekolah" kat putera.proboards aritu yang dok bubuh gambar idola dia besar gedabak kat signature dia sampai penuh setengah skrin monitor aku. benda benda macamni admin kena tapis, nak harapkan user punya 'manners' susah la. satu lagi avatar tu pun kena limitkan size gak, takat besar syiling 50sen tu sedang elok la.

jangan putera.com sementara jadi cam putera.proboards sudahlah... wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ohh budak nonamezzz tu eh? Nak letak boleh... tapi reduce lah size skit wink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kena buat limitation la. kalau tak jadik kes "budak sekolah" kat putera.proboards aritu yang dok bubuh gambar idola dia besar gedabak kat signature dia sampai penuh setengah skrin monitor aku. benda benda macamni admin kena tapis, nak harapkan user punya 'manners' susah la. satu lagi avatar tu pun kena limitkan size gak, takat besar syiling 50sen tu sedang elok la.

sokong..

aku tengok avatar tu dah ade limitation

cume part signature la..

kalau agak2 takleh dibendung signature bergambar yg gedabak tu..

elok buat text signature je..

Share this post


Link to post
Share on other sites

betul patut reduce kan sket size avatar ke, pics kat signature ker..

sebab bukan sume pakai streamyx.. aku sendiri pun pakai dial-up lagi

nanti lambat nak laod satu page lak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emow Emow Emow...

kanakĀ² ribena memang cam tue....kena tegur baru tahu...tue lah mak bapak asyik dok nganga manjang jer buat aper sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heheh..takyah la sign besar2 panjang2...tak mati pun.lagpun tgk aku, avatar pun standard badak (padahal takleh nak upload gambo lain...ampeh....pesal aaa? ade size limit ke?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heheh..takyah la sign besar2 panjang2...tak mati pun.lagpun tgk aku, avatar pun standard badak (padahal takleh nak upload gambo lain...ampeh....pesal aaa? ade size limit ke?)

assalamualaikum...

maner ko nih... tak nampak pun laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sokong..

aku tengok avatar tu dah ade limitation

cume part signature la..

kalau agak2 takleh dibendung signature bergambar yg gedabak tu..

elok buat text signature je..

btol .. btol ..

lagi satu .. cuma aku nk tambah .. smiley pon limitkan jugak. sbb ada terjadi kat forum-forum lain .. derang kejar [email protected] tertinggi dengan hantar smiley jerk.

blink.gifmad.gifrolleyes.gifbiggrin.gifohmy.gifwink.giflaugh.gifdry.gifsad.gifph34r.gifunsure.gifsmile.gifcool.giftongue.gifhuh.gifmad.gif

musti bengang kan ? keh keh keh keh

Share this post


Link to post
Share on other sites

btol .. btol ..

lagi satu .. cuma aku nk tambah .. smiley pon limitkan jugak. sbb ada terjadi kat forum-forum lain .. derang kejar [email protected] tertinggi dengan hantar smiley jerk.

blink.gifmad.gifrolleyes.gifbiggrin.gifohmy.gifwink.giflaugh.gifdry.gifsad.gifph34r.gifunsure.gifsmile.gifcool.giftongue.gifhuh.gifmad.gif

musti bengang kan ? keh keh keh keh

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

jgn marah... mmg betol kata kau DarkWan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Emow Emow Emow...

hohohoho tak abis lagi seteru lamer kat putera.com nie....

aper kata kita amik contoh forum lain...ader yang sistematik...ader sistem ban atau lebih best lagi sistem sepak terajang...dengan ader nyer sistem yang mantap nescahaya Putera.com akan lebih berdaya saing dengan [email protected] lain smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa kata utk bhgn spt perkakasan pos/mesej hanya dikira jika melebihi 200 perktn, klu kurang drpd tu tak dikira sebagai satu pos.

smiley tak dikira sbg satu aksara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

apa kata utk bhgn spt perkakasan pos/mesej hanya dikira jika melebihi 200 perktn, klu kurang drpd tu tak dikira sebagai satu pos.

smiley tak dikira sbg satu aksara.

apsal tak letak 360 patah perkataan... bole bebudak SPM praktis buat karangan utk periksa sekalik...amcam laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

apsal tak letak 360 patah perkataan... bole bebudak SPM praktis buat karangan utk periksa sekalik...amcam laugh.gif

boleh gak, lagi byk lagi bagus,

nanti takde la yg nak kejar bilangan pos.

klu pos dah takde isi, baik tak payah kira sbg satu pos..kan..kan..kan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...