Jump to content

gmos

Moderator
  • Content Count

    1426
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About gmos

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 01/31/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://putera.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Cyber Network

Recent Profile Visitors

6414 profile views
  1. a'kum.. kalau tengok dari board putera.com yg lepas,ade beberape orang yg dah pun ade xbox..cam metalgrandsolid(c-fu aku nih)..ermm..sape lagi ye tak ingat la.. walau pun tak seramai PS2 owner..tapi ade gak topic2 yg hangat dibinacangkan.. sebelum tu aku nak tau la konfigurasi dan spek xbox korang... macam version brape?guna bios apa..chip mod..dan dashboard yg korang pakai sekarang.. aku nak tengok brape ramai yg pakai dashboard asal M$<-yg ni mungkin beli game orie je brape orang pakai evolutionx atau avalounch atau tHc dan lain2.. munkin jugak lepas ni aku atau pun sape je bolehkan tutorial utk mod/godam xbox macam setup evox,upgrade HDD atau pasang Linux... harap xbox oner dapat bagi respon la sebab aku sendiri pun masih baru dlm xbox dan kalau dapat belajar sendiri macam mana nak buat sume tu,kita jugak yg untung betul tak?
×
×
  • Create New...