Jump to content

alel

Members
  • Content Count

    645
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About alel

  • Rank
    Ahli Rajin

Contact Methods

  • MSN
    alelallele
  • Website URL
    http://www.VisiBisnes.com
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    alelallele

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    not fixed
  • Interests
    no interest
  1. alel

    Melty Blood

    sape penah main nih...sebenonye dah lama jugak la game nih...walaupun game ni cuma game doujin dari Watanabe...tapi aku rasa tahap dia dah macam pro...bole bersaing ngan guilty gear XX reload PC...antara game fighting yg paling best kat PC... game ni asalnya dari hgame Tsukihime dari Typemoon (http://www.typemoon.org ...tapi gameplay dia mmg lain sbb Tsukihime ialah game novel (dah nama pun hgame) but Melty Blood pulak game gado2... Melty Blood http://www.typemoon.org/melt/ Melty Blood Re-Act http://www2s.biglobe.ne.jp/~k_wata/react.htm Melty Blood Act Cadenza http://e56.info/mbac/ tapi MB Act Cadenza adalah game arked yg telah diupgrade oleh company Ecole kasik nampak pro...saje aku selit sbb game yg siri yg paling baru...maybe Ecole nak port game ni ke DC (atau XBOX?, not PS2, ntahle) note: game dalam bahasa jepun, translation bleh dapat amik dari group revolve (http://revolve.emuxhaven.net/)... ada gak anime dan manga dari game nih...tajuk dia Shingetsutan Tsukihime (not h-anime),slow sgt scene dia,,,baik baca manga atau main game tsukihime kalo nak tau storyline dia...menarik gak story dia... aku skarang dlm proses nak siapkan movelist/gamefaq utk MB ngan MB react, tapi xtau bila la nak siap sbb aku asik tangguh aje dari dulu (bz, heh)...dah lama x main game camni
×
×
  • Create New...