Jump to content

otai_g

Members
  • Content Count

    239
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Normal

About otai_g

  • Rank
    Ahli
  • Birthday 12/17/1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    spaceship83

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    spaceworld
  • Interests
    music, computer & internet..

Recent Profile Visitors

3305 profile views
  1. jom memeriahkan semula putera.com
  2. apa cerita kelab ni. senyap jerk..
  3. setakat tinggal anak kat car seat dan isi minyak dkt pump, bayar guna kredit kad x jd hal. kira ok lah tu. x kan nak pam minyak sambil dukung anak. yg tukang komen ni pun bg pendapat mcm x ada otak. pelik aku. yg jd masalah tinggal anak pastu berjalan dkt kaunter nak bayar. ha ini masalah sbb takut ada org bawak lari kereta.
  4. app ni ada kekurangan jgk. 1st bleh pki kat petronas jerk. 2nd x semua stesen petronas support. ari tu aku g petronas x support lah plk.
×
×
  • Create New...