• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Air-cond mana cepat sejuk?

11 posts in this topic

Posted · Report post

cuaca hari sekarang panas gila , nak cari air cond yang cepat sejuk tapi entahlah air-cond mana yang ok sikit , boleh tolong sikit x kawan2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cuaca hari sekarang panas gila , nak cari air cond yang cepat sejuk tapi entahlah air-cond mana yang ok sikit , boleh tolong sikit x kawan2

cuaca sekarang agak susah nak ambil nafas tahu x , tapi i rasa dalam pasaran ni ada banyak je air-cond dia cepat sejuk , tp janjilah harga tu jangan la terlampau sangat 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cuaca hari sekarang panas gila , nak cari air cond yang cepat sejuk tapi entahlah air-cond mana yang ok sikit , boleh tolong sikit x kawan2

nak cari air-cond tu budget dia berapa ? jadi boleh kecilkan range itu , nak jenama jepun ke ,  malaysia ke atau China ke ? apa preferences yang you nak minta 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Cuba york la....
Jenama yg blh dipercayai....

Edited by kanasai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak cari air-cond tu budget dia berapa ? jadi boleh kecilkan range itu , nak jenama jepun ke ,  malaysia ke atau China ke ? apa preferences yang you nak minta 

Jenama dari mana2 ke buat kat China biasanya.....
York dia cakap dlm iklan ia sejak 1874 nehh....
Jenama lama, baik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

cuaca sekarang agak susah nak ambil nafas tahu x , tapi i rasa dalam pasaran ni ada banyak je air-cond dia cepat sejuk , tp janjilah harga tu jangan la terlampau sangat 

mmg ada byk jenama yg cepat sejuk, tapi hg tu tinggi sgt,

nak beli air-cond pun kena simpan duit dulu, huhu, baik pakai kipas je.

Edited by melindaapang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jenama dari mana2 ke buat kat China biasanya.....York dia cakap dlm iklan ia sejak 1874 nehh....
Jenama lama, baik

skrg kan byk jenama baru yg tak pernah dengar,

tapi byk org kata cepat rosak,

jenama lama harganya dah tak ada beratus2, semuanya beribu2.:wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 

Cuba york la....
Jenama yg blh dipercayai....

jarang ada org pakai york... 

Biasa panasonic dan mitshubishi yg ramai... senyap + jimat eletrik

skrg kan byk jenama baru yg tak pernah dengar,

tapi byk org kata cepat rosak,

jenama lama harganya dah tak ada beratus2, semuanya beribu2.:wacko:

baik kipas kdk lagi cun... kekeke 

murah + jimat eletrik

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jenama dari mana2 ke buat kat China biasanya.....York dia cakap dlm iklan ia sejak 1874 nehh....
Jenama lama, baik

York i pun tahu jenama ni ,dia memang famous sikit , boleh lah i try , t'kasih !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jarang ada org pakai york... 

Biasa panasonic dan mitshubishi yg ramai... senyap + jimat eletrik

Ye ke? York setahun lepas byk iklan neh...
Saya pakai York, agak baik lah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

York i pun tahu jenama ni ,dia memang famous sikit , boleh lah i try , t'kasih !

Betullah...
Ia ade byk fungsi, dan amat jimat elektrik namun utk non-inverter jugak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0