Jump to content

batkoo88

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About batkoo88

  • Rank
    Ahli

Recent Profile Visitors

1355 profile views
  1. Hey korang.. ak baru je 3 bulan keje kat 1 company kecik ni tapi sygnye internet wifi dia tak kuat betul.. kdg2 nak loading amek mase 30 minit ke sejam jugak la.. lagi2 nak hantar email kat client jenuh jugak ak tunggu semua keje ak tegendala penat complain.. bwak keje balik umah pun same jugak ak tak boleh buat sebab umah ak pun tak dek wifi hahahahaha... so, korang boleh suggest tak ak mane nak cari plan ke pocket wifi yg murah senang ak nak bwk gi mane2..
  2. Sekarang ni aku tgh pakai line prepaid red ramai org tau kan yg telco red ni mmg mhal gila tapi tu laa syg gile nak tukar no lain so, ade sape2 yg boleh suggest x? yg boleh aku jimat bulan2
×
×
  • Create New...