Jump to content

melindaapang

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About melindaapang

  • Rank
    Ahli

Previous Fields

  • Nama lain
    pang

Recent Profile Visitors

1050 profile views
  1. rasanya pakai fully tahan lama sikit kan dan dia bg enjin tahan lebih lama tpi ikut brand gak kut utk sesuai ngn motor kita bahaya ni overhaul makan kos beratus gak la
  2. yalah, screen shot saja dah blh, x yah simpan byk2 kertas
  3. apps ni selesai masalah receipt aq claim dgn company aq, dulu asyik hilangkan kertas recepit
  4. aq tak pernah dgr akan buka, awak mana dgr? ade link berita?
  5. Tiap2 tahun pon ada movie terbaik..cuma nak tau yg 2015 ada apa2 intro x? rasa nak tengok movie dah lama..
  6. Tiap2 tahun pon ada movie terbaik..cuma nak tau yg 2015 ada apa2 intro x? rasa nak tengok movie dah lama
  7. sy ni 49 tahun dh skrg. lutut sy asyik rasa sakit dan ni menyebabkan aku x dpt gi main badminton dgn member sy, mungkin dh berusia gut. dan sy rasa mungkin kesakitan ni jg disebbkan olh overweight gut.bila nak naik tangga pun susah2 atau bila turun, susah nk naik balik plak.sesiape kat sini ade masalah yg camni? lutut ku mmg rasa sakit terutamanya bila main badminton..tlg bg cadangan camne nk rawat kesakitan ni..    
×
×
  • Create New...