• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

InstaForex - Company News

916 posts in this topic

Posted · Report post

Jalan yang menakjubkan: Liverpool memasuki separuh akhir Liga Juara-Juara!

 

9anwyh.jpg

 

Pada 10 April, pasukan InstaForex sedang menonton suku akhir liga juara-juara dalam keadaan yang tegang. Rakan kongsi rasmi syarikat itu, Kelab Bola Sepak Inggeris Liverpool yang legenda, memenangi pertempuran sengit dalam perlawanan menentang Manchester City dan berjaya ke separuh akhir kejohanan kelab Eropah yang paling berprestij.

 

Menurut undian UEFA, lawan dari Reds di separuh akhir kemungkinan AS Roma yang mengalahkan Barcelona dalam pertandingan tuan rumah dengan skor 3-0. Tetapi Liverpool menewaskan Manchester City di Anfield dengan skor yang sama, meninggalkan sedikit peluang bagi warga untuk memasuki peringkat seterusnya.

 

Tiada apa yang perlu dikatakan, kedua-dua lawan adalah sangat kuat dan serius untuk menang. Roma masuk ke peringkat akhir Liga Juara-Juara sekali sahaja pada tahun 1984 (pada masa itu, kejohanan itu dipanggil Piala Juara-Juara Eropah). Liverpool adalah pemenang lima kali Liga Juara-Juara, dan pasukan Jurgen Klopp pastinya tidak akan bertanding untuk kejuaraan di final kejohanan tahun ini.

 

Ini bermakna kita berada di semifinal yang terhangat, bahagian pertama yang akan kita lihat pada 24 April, ketika Reds menerima Roma di Anfield. InstaForex sememangnya berharap nasib menyebelahi jurulatih dan pemain kedua-dua pasukan. Akhirnya, biarkan yang terbaik menang. Dan kami berharap Liverpool akan menjadi yang terkuat.

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10744.html

 

Salam Sejahtera,

 

Pengurus Perhubungan Awam

 

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

 

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

Liverpool FC: rekod musim bunga Mohamed Salah

 

2wp6nft.jpg

 

Musim bunga ini telah membawa dua rekod menakjubkan kepada legenda Liverpool FC, rakan kongsi rasmi InstaForex. Dan pencapaian ini dibuat oleh seorang – Pemain hadapan Liverpool Mohamed Salah.

 

Pada masa ini, pemain Mesir itu adalah salah satu daripada penjaring terbanyak dalam Liga Perdana Inggeris. Dia juga menjadi orang Afrika pertama yang menjaringkan 30 gol dalam satu musim EPL.

 

Pencapaiannya yang paling luar biasa mendapatkannya masuk dalam sejarah LFC dan dalam sejarah bola sepak Inggeris secara umum. Selepas menjaringkan 6 gol dalam perlawanan Mac, dia dinamakan pemain terbaik bulan itu. Dengan cara ini, Salah telah menjadi pemain pertama di Premiership untuk dinamakan pemain terbaik bulan ini tiga kali dalam satu musim.

 

Jika Salah terus menunjukkan prestasi cemerlang dalam 4 perlawanan musim ini, peminat Liverpool akan menyaksikan lebih banyak rekod menakjubkan. Dalam sebulan, kita akan melihat orang Mesir akan menjadi penjaring terbanyak EPL dan berjuang untuk Kasut Emas.

 

Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10748.html

 

Salam Sejahtera,

 

Pengurus Perhubungan Awam

 

https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group

 

https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian

 

Tahniah liverpool ... semoga berjaya dan menjadi yang terhandal pada masa akan datang bersama instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tahniah liverpool ... semoga berjaya dan menjadi yang terhandal pada masa akan datang bersama instaforex

tahniah instaforex pun naik skali nnt sebagai partner sponsorship

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tahniah liverpool ... semoga berjaya dan menjadi yang terhandal pada masa akan datang bersama instaforex

Liverpool semakin mantap, tunggu Instaforex bawa keluar goodies pulak la

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tunggu je, dia Instaforex urus ikut queue. nanti selesai juga tu

alhamdulillah dah setel masalah wd,tghari smlm sy req mlmnya dh ditolak dr mt4 instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tahniah instaforex pun naik skali nnt sebagai partner sponsorship

Instaforex ada menwarkan bonus kerjasama liverpool 100%. trader boleh mohon di laman web rasmi instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

alhamdulillah dah setel masalah wd,tghari smlm sy req mlmnya dh ditolak dr mt4 instaforex

tahniah tuan dah selesai withdraw dari Instaforex. Sy masih ada 1 lagi yg tak siap ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

PERSIDANGAN KEWANGAN DUNIA SHOWFX DI PRAGUE AKAN BERLANGSUNG PADA 12 MEI

Semua peniaga dan mereka yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut tentang perdagangan dan pelaburan, dijemput untuk acara pendidikan percuma - Persidangan Kewangan Dunia ShowFx Pertama di Prague.

Acara ini akan merangkumi 7 jam seminar dan bengkel dari pedagang dan pakar pasaran dari UK, Poland, Slovakia dan Republik Czech - semuanya dalam satu hari dan satu tempat.

KENAPA MENYERTAI

- Ketahui semua yang anda ingin tahu tentang dagangan: program ini memenuhi semua peringkat pengalaman dan meliputi topik yang paling relevan, termasuk kriptografi, perdagangan Harga Tindakan, prinsip Elliot Wave, sistem perdagangan automatik dan banyak lagi;

- cari apa yang benar-benar berfungsi di pasaran dalam perbincangan terbuka dengan penceramah;

- menikmati suasana mesra di kalangan orang-orang yang berfikiran sama - memasak kopi yang lazat dimasukkan;

- dapatkan bonus perdagangan daripada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian;

- mengambil bahagian dalam cabutan hadiah untuk memenangi telefon pintar, tablet atau bonus dagangan.

Pembicara termasuk Ed Matts (Matrixtrade, UK), Ondrej Hartman (FXStreet.cz), Sebastian Seliga (Instaforex, Poland) dan peniaga dan penganalisis lain.

TAWARAN KHAS DARI INSTAFOREX

Sebagai Penaja Umum acara itu, Instaforex akan menyediakan bonus dagangan khas 2000 USD pada akaun sebenar kepada semua peserta persidangan tersebut.

TENTANG SHOWFX WORLD

ShowFx World adalah jenama antarabangsa yang telah menganjurkan lebih daripada 30 persidangan dan pameran perdagangan dan pelaburan sejak tahun 2009. Geografi peristiwa termasuk Moscow, Singapura, Bratislava, Cyprus, Riga dan bandar-bandar lain di seluruh dunia. Matlamat utama adalah untuk memberi pengetahuan mengenai pasaran kewangan - penganjur menjamin bahawa pelawat akan menerima strategi perdagangan sebenar, petua berkesan dan teknik membuat wang.

Ketahui lebih lanjut mengenai acara itu, baca ulasan pelawat dan daftar penyertaan percuma di sini.

showfxPrague2018_1.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/10776.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tahniah tuan dah selesai withdraw dari Instaforex. Sy masih ada 1 lagi yg tak siap ni

mungkin instaforex terlepas pandang,kena hubungi selalu staf instaforex ataupun req wd semula

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mungkin instaforex terlepas pandang,kena hubungi selalu staf instaforex ataupun req wd semula

boleh tanyakan pada ib instaforex untuk request semula atau bertanyakan mengenai withdrawal berkenaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

PERSIDANGAN KEWANGAN DUNIA SHOWFX DI PRAGUE AKAN BERLANGSUNG PADA 12 MEI

Semua peniaga dan mereka yang berminat untuk mempelajari lebih lanjut tentang perdagangan dan pelaburan, dijemput untuk acara pendidikan percuma - Persidangan Kewangan Dunia ShowFx Pertama di Prague.

Acara ini akan merangkumi 7 jam seminar dan bengkel dari pedagang dan pakar pasaran dari UK, Poland, Slovakia dan Republik Czech - semuanya dalam satu hari dan satu tempat.

KENAPA MENYERTAI

- Ketahui semua yang anda ingin tahu tentang dagangan: program ini memenuhi semua peringkat pengalaman dan meliputi topik yang paling relevan, termasuk kriptografi, perdagangan Harga Tindakan, prinsip Elliot Wave, sistem perdagangan automatik dan banyak lagi;

- cari apa yang benar-benar berfungsi di pasaran dalam perbincangan terbuka dengan penceramah;

- menikmati suasana mesra di kalangan orang-orang yang berfikiran sama - memasak kopi yang lazat dimasukkan;

- dapatkan bonus perdagangan daripada syarikat-syarikat yang mengambil bahagian;

- mengambil bahagian dalam cabutan hadiah untuk memenangi telefon pintar, tablet atau bonus dagangan.

Pembicara termasuk Ed Matts (Matrixtrade, UK), Ondrej Hartman (FXStreet.cz), Sebastian Seliga (Instaforex, Poland) dan peniaga dan penganalisis lain.

TAWARAN KHAS DARI INSTAFOREX

Sebagai Penaja Umum acara itu, Instaforex akan menyediakan bonus dagangan khas 2000 USD pada akaun sebenar kepada semua peserta persidangan tersebut.

TENTANG SHOWFX WORLD

ShowFx World adalah jenama antarabangsa yang telah menganjurkan lebih daripada 30 persidangan dan pameran perdagangan dan pelaburan sejak tahun 2009. Geografi peristiwa termasuk Moscow, Singapura, Bratislava, Cyprus, Riga dan bandar-bandar lain di seluruh dunia. Matlamat utama adalah untuk memberi pengetahuan mengenai pasaran kewangan - penganjur menjamin bahawa pelawat akan menerima strategi perdagangan sebenar, petua berkesan dan teknik membuat wang.

Ketahui lebih lanjut mengenai acara itu, baca ulasan pelawat dan daftar penyertaan percuma di sini.

showfxPrague2018_1.jpg

https://www.instaforex.com/company_news/10776.html

tawaran menarik dr instaforex,dptkan 2k usd dgn menghadiri expo showfx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mungkin instaforex terlepas pandang,kena hubungi selalu staf instaforex ataupun req wd semula

tak ada la tuan, memang queue witdraw Instaforex beratur sekarang ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak ada la tuan, memang queue witdraw Instaforex beratur sekarang ni

ini menunjukkan ramai trader boleh buat profit di instaforex. jika trader ingin buat profit, trader perlu pilih instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Pasukan InstaForex Loprais meraih kemenangan dalam Cabaran Padang Pasir Morocco

 

dakar_10.jpg

 

Pemimpin pasukan Ales Lopres bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora menjadi yang pertama dalam kategori trak dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.

Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer berdiri di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menentang cabaran ini dan menang dengan memimpin 23 minit ke atas pemenang perak.

"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya, emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada orang-orang di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga punca tayar yang berlaku pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan menggabungkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.

Ketajaman adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak boleh menunggu untuk cabaran seterusnya, tambah Petr Pokora.

InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan mengenai kemenangan baik dalam Cabaran Gurun Maghribi dan mengucapkan semangat dan semangat kru yang semakin kompetitif pada musim panas menjelang 2019 Dakar.

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

 

Edited by instaforexns

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pasukan InstaForex Loprais meraih kemenangan dalam Cabaran Padang Pasir Morocco

 

dakar_10.jpg

 

Pemimpin pasukan Ales Lopres bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora menjadi yang pertama dalam kategori trak dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.

 

 

Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer berdiri di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menentang cabaran ini dan menang dengan memimpin 23 minit ke atas pemenang perak.

 

"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya, emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada orang-orang di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga punca tayar yang berlaku pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan menggabungkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.

 

Ketajaman adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak boleh menunggu untuk cabaran seterusnya, tambah Petr Pokora.

 

InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan mengenai kemenangan baik dalam Cabaran Gurun Maghribi dan mengucapkan semangat dan semangat kru yang semakin kompetitif pada musim panas menjelang 2019 Dakar.

 

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

 

 ni kalau Instaforex bawa datang Malaysia kasi sekolah pemandu lori disini pun bagus juga kan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 ni kalau Instaforex bawa datang Malaysia kasi sekolah pemandu lori disini pun bagus juga kan

memang sangat menarik tuan. lagi best jika kita dapat sertai pertandingan akaun demo FX1-Rally by Instaforex. Pertandingan setiap hari jumaat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

 

Pasukan InstaForex Loprais meraih kemenangan dalam Cabaran Padang Pasir Morocco

 

dakar_10.jpg

 

Pemimpin pasukan Ales Lopres bersama dengan krunya termasuk Ferran Marco Alcayna dan Petr Pokora menjadi yang pertama dalam kategori trak dan kedudukan keseluruhan perhimpunan Afrika di Morocco.

 

 

Perlumbaan dalam kategori trak adalah yang paling sukar. Lapan peringkat, tiga puluh tiga trak dan hampir 2,500 kilometer berdiri di antara pasukan dan garisan penamat. Walau bagaimanapun, Pasukan InstaForex Loprais menentang cabaran ini dan menang dengan memimpin 23 minit ke atas pemenang perak.

 

"Perlumbaan ini adalah sebahagian daripada misi Dakar 2019 kami dan ia benar-benar baik untuk memenangi seperti ini. Ia adalah pengembaraan Afrika yang sangat sukar, tetapi yang berjaya, emas, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada orang-orang di kabin, mekanik kami dan semua rakan kongsi kami atas sokongan mereka, "kata Aleš Loprais selepas selesai. Krew berjaya menyelesaikan masalah teknikal. Mereka juga berjaya menangani tiga punca tayar yang berlaku pada peringkat kedua. Oleh itu, pasukan menggabungkan pendahulunya dalam kedudukan keseluruhan dengan keputusan jam 31:02:08.

 

Ketajaman adalah sebahagian daripada persaingan yang sukar ini. Saya tidak boleh menunggu untuk cabaran seterusnya, tambah Petr Pokora.

 

InstaForex mengucapkan tahniah kepada pasukan mengenai kemenangan baik dalam Cabaran Gurun Maghribi dan mengucapkan semangat dan semangat kru yang semakin kompetitif pada musim panas menjelang 2019 Dakar.

 

Maklumat Lanjut: https://www.instaforex.com/company_news/10797.html

 

tahniah buat pasukan instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

memang sangat menarik tuan. lagi best jika kita dapat sertai pertandingan akaun demo FX1-Rally by Instaforex. Pertandingan setiap hari jumaat

pada rakan2 yg berminat untuk menyertai pertandingan Instaforex ni jangan lupa tarikh akhir pendaftaran setiap hari Jumaat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pada rakan2 yg berminat untuk menyertai pertandingan Instaforex ni jangan lupa tarikh akhir pendaftaran setiap hari Jumaat

sempat lagi mendaftar minggu ini. jom sertai sekarang pertandingan instaforex FX1- Rally

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sempat lagi mendaftar minggu ini. jom sertai sekarang pertandingan instaforex FX1- Rally

jom trade di live akaun terus... profit boleh withdraw 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak ada la tuan, memang queue witdraw Instaforex beratur sekarang ni

td tghari sy ada req wd melalui ib instaforex,mlm dh di tolak dr akaun instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sempat lagi mendaftar minggu ini. jom sertai sekarang pertandingan instaforex FX1- Rally

setiap minggu berlangsung contest instaforex,jgn lepaskan peluang

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

jom trade di live akaun terus... profit boleh withdraw 

Profit yang dijana, konfirm boleh withdraw di instaforex. Semua trader tak perlu risau

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

td tghari sy ada req wd melalui ib instaforex,mlm dh di tolak dr akaun instaforex

Mula dari Ahad malam baru ni, draw Instaforex dh kelihatan kembali normal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mula dari Ahad malam baru ni, draw Instaforex dh kelihatan kembali normal

rasanya dr minggu lepas dh normal wd di instaforex pasal sy ada req isnin mggu lepas.laju shj setel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasanya dr minggu lepas dh normal wd di instaforex pasal sy ada req isnin mggu lepas.laju shj setel

ya tuan . tiada masalah withdrawal juga menggunakan kaedah ib  instaforex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0