• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Download Rs Premium Acc Slow

141 posts in this topic

Posted · Report post

freegates slow,tapi bleh bypass kalu kena block ..try guna ultrasurf,sama je fungsi dan lagi laju........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

selamat sejahtera semua orang...ko rasa korang patut dengar cakap [email protected](bro,sorry aku eja nama ko salah..:)..seminggu ko tak tido,pikir pasal Rapidshare nih..)..aku suggest korang pakai Stenagos Internet Anonym VPN...aku punya speed lepas pakai tu,mencecah sampai 110KB/s..kalau tak sampai Raya aku masih lagi download satu movie je..aku punya streamyx package 1mbps...tapi ko rasa problem ni,rapidshare dan streamyx jugak...

sapa sapa pakai megaupload,ada problem nih tak? kalau tak,mungkin rapidshare yang problem..kalo ya,then streamyx suck!!!diorang bukannya tau pun camna nak settle problem diorang..menentanglah,diorang monopoly broadband market kat sini..ble buat apa apa sesuka hati...ko rasa nak buka satu company lawan streamyx..ha!!!barulah,tmnet rasa takut...

ok..pada mereka yang tak mampu nak beli Steganos VPN tu,cubalah cari lanun yang baik..maksud ko,torrent..ada [biskut tawar]/serielkey..benda tu memnag berbaloi ko cakap..ko pakai licence untuk sebulan..ko dapat download 25GB..banyak tu!!..ko baya USD14.95 = RM 50.90..kira ok lah kalau dapat speed laju...

tadi pun ko test..ko tak pakai Steganos..download speed ko antara 20-30KB/s..lepas pakai Steganos ko dapat 95KB-110KB/s..ha!!!

IP tu,IP Germany...dekat dekat dengan server Rapidshare,ko rasa...

ko cuma harap,problem ni tak lama..kalau tak,ko terpaksa pakai Steganos setiap bulan..tapi kalau speed kekal hebat,ko tak kisah..lagipun,dalam dunia ni,kita mana bole dapat free benda selalu...

Terima Kasih ko ucapkan pada [email protected] pasal kalau bukan kerana bro,ko pun tak tahu pasal Steganos Internet Anoynm VPN..salut :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nak tanye sikit, macam mana nak connect Steganos Internet Anoynm VPN tu? aku dah berkali2 cube connect tak berjaya pun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko dah masukkan serial number x?

Kalo dah masuk dia akan tulis acc activated

Bila dah activated baru bole connect utk dapat IP baru

P/S : Kepada sape2 yang ada problem ngan Freegate...try tukar2 server2 (sesetengah server laju drpd yang lain)

Aku dah test Ultrasurf...bg aku result nyer sama cam Freegate jugak (maybe setiap orang berbeza)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko dah masukkan serial number x?

Kalo dah masuk dia akan tulis acc activated

Bila dah activated baru bole connect utk dapat IP baru

P/S : Kepada sape2 yang ada problem ngan Freegate...try tukar2 server2 (sesetengah server laju drpd yang lain)

Aku dah test Ultrasurf...bg aku result nyer sama cam Freegate jugak (maybe setiap orang berbeza)

yang tu semue dah setel. dah activet pun. tapi step connection tu je yang tak lepas2 lagi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Dekat button connect tu...lepas tekan tu dia kuar button disconnect x?

Display kat sebelah kiri ada info apa2 x?

Kalo ada nampak IP ko kat sebelah kiri...try tekan butang refresh kat IP tu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Tengok kat mana tak kena.

de50c4499f.jpg

memang tak ada lagi button disconnect tu.

Edited by nie feng

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ko tengok kat display sebelah kiri...

Dear Steganos User,

The serial number you entered is invalid

So reason dia kat situ

Kena ada valid serial number baru bole pakai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

sape nak leh pm aku..aku nyer valid sampai januari 2009..erm..pasal ape kalu surf tenet gune VPN nie slow??aku bukak website putera.com pon kene tggu lama..disconnect balik..pkai IP malaysia baru laju..

Edited by mr_faiz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sape nak leh pm aku..aku nyer valid sampai januari 2009..erm..pasal ape kalu surf tenet gune VPN nie slow??aku bukak website putera.com pon kene tggu lama..disconnect balik..pkai IP malaysia baru laju..

Sebab server Putera ni based kat Malaysia

So kalo IP Malaysia..of course akan jadi laju

Sama jugak kalo guna IP USA masuk site USA...mesti laju :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku guna VPN nie jap2 putus2..bile surf dlm seminit dah putus..

aku guna VPN nie jap2 putus2..bile surf dlm seminit dah putus..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku guna VPN nie jap2 putus2..bile surf dlm seminit dah putus

Aku pernah gak alami macam ko

Tp setakat sekali putus ada la

Pastu ok

Skang ni aku guna VPN dr ptg td...x putus2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

petang td aku guna ok je..skrng nie asyik2 putus..mls da guna.. :lol: esk ok la kot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ya betul..semalam takder beza guna vpn nih..

tapi hari nih berdesup..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

setahu ko..sejak dua hari pakai VPN,takde putus pun...semua okay..download laju..surfing pun laju..mungkin pasal laju tu,kena tengok computer tu..selalunnya ko scan dengan antivirus,spybot search and destroy and cuba delete semua 'temporary internet files'..lepas tu,cuba defragment dan check disk selalu..kalo masih putus putus,cuba uninstall dan re-install Steganos balik...

kalo speed berkekalan macam ni,aku akan renew Steganos Internet Anoynm VPN untuk sebulan lagi,...harap harap sblm tu,semua akan okay dah...

tapi yang pelik kan, antara 12am-11.30am setiap hari,speed ko laju without steganos...lepas 11.30am,kena pakai steganos....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku pun pening gak apa problem sebenarnya

Rata2 user Streamyx ada problem macam tu

Dan problem ni hanya berlaku pada certain2 masa sahaja

Aku harap benda ni ada kaitan ngan maintenance yang RS tgh buat sampai bulan Sept ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sape yang xde duit nak beli VPN google free VPN...

Berlambak sebenarnya..

Antaranya..

https://www.relakks.com/?lang=en

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yo bro....wassup pagi2 ;)

Lama x jumpa...hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rileks tu bukan ade 30 ari trial ke? Pastu kena bayar plak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

emm actually kalau nak download dari rs premium tak perlu pakai VPN...bagi aku pakai freegate dah ok cth macam kat bawah:

without freegate

idmnoproxy-1.gif

with freegate

idmproxy-1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku pun pening gak apa problem sebenarnya

Rata2 user Streamyx ada problem macam tu

Dan problem ni hanya berlaku pada certain2 masa sahaja

Aku harap benda ni ada kaitan ngan maintenance yang RS tgh buat sampai bulan Sept ni

bro,ko pun harap tu jugak...harap2 bulan sept semua dah ok...kalau tak,ko nak ajak ramai2 hantar surat kat streamyx surush diorang pi mampus..diorang caj mahal,tapi service camni...ceh...vision 2020 konon!!!..nak malaysia jadi negara IT yang bole bersaing dengan negara negara lain..huh..negara lain,diorang tengah download dengan GB!!!..kita ni,1Mbps pun tak bole download dengan senang..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rileks tu bukan ade 30 ari trial ke? Pastu kena bayar plak.

Dah expired 30 hari ko register la plak..

xssah pun nak register... :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rasenye problem ni RS punya hal la beb. RS aku dpt max 25kbs..Megashares cecah 130kbs. Pukul 1pagi kang ok balik la kot..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

emm actually kalau nak download dari rs premium tak perlu pakai VPN...bagi aku pakai freegate dah ok cth macam kat bawah:

without freegate

idmnoproxy-1.gif

with freegate

idmproxy-1.gif

Bagus siol..Freegate ni..RS aku cecah 100+kbs balik...Thanks bro!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku guna FreeGate..speed better la..tapi biasanya guna freegate ni waktu siang..mlm RS ok je

masalah ni dtg dari Stimix..rasanya diaorg trottle dari rapidshare..tu pun waktu siang je...mlm kalo guna ok je

so skang ni kalo waktu siang aku guna freegate

utk kesan lebih baik...open dulu freegate pastu baru buka donwload..setting make sure betul kat download accelerator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now