Jump to content

tasek16

Moderator
  • Content Count

    2508
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

82 Baik

About tasek16

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/faizalfb
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    tasek16

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    apasal aksara nak tulis kat sini just 50? :(

Previous Fields

  • Nama lain
    Mammat

Recent Profile Visitors

43640 profile views
  1. Aku tak pasti samada kebanyakkan kita alert tentang benda ni. Tapi teknologi memang wujud dan memang berhasil sebagai pengganti bahan bakar seperti petrol, dieasel dan seumpamanya. Secara am nya teknolgi ini memanipulate kadungan dalam dalam air (Oksigen dan hidrogen) untuk menghasil tenaga. more info boleh di dapati di google: http://www.google.com/search?hl=en&q=w...G=Google+Search Ok masalah nya sekarang adakah negara-negara pengeluar dan syarikat minyak utama dunia "endorse" teknologi ni. Dari segi persekitaran "water fuel" lebih bersih, kerana akan ditukar kembali kepada air dan akan mengseimbangkan kadar suhu, peratusan kelembapan alam sekitar, Dari segi ekonomi air jauh lebih murah dan mudah di dapati di mana-mana. Atau jika teknologi ini diguna pakai harga air akan melambung. So mari kita bincang pasal "Water fuel technology" dari segi pro dan kontra. BTW korang semua boleh lihat videclip pasal teknologi ni di http://www.rratch.com/Misc/WaterFuel/WaterFuel.wmv (dipetik dari http://www.dcs-media.com/technology/Detail...?ArticleId=333) atau di http://www.youtube.com/results?search_query=Water-Fuel
×
×
  • Create New...