Jump to content
aminur88

plan telco yg terbaik di malaysia

Recommended Posts

sejujurnya ku mengakui celcom ni bagus amik je mana-mana tapi skrg first gold promotion kan. 

kau pilih je mana mana sbb gua pakai celcom bagus line coverage eh coverage sama je hehe line dia power meluas,

Lagi satu tak terikat dgn kontrak. kau nampak tak? 

sokong sgt dgn bro ni, skrg ni kalo di ikut kan byk data plan kene kontrak emm nsb baik la telco biru ni takde kontrak sbb tu 

gua pown guna jer sng  sbb 1.25gb kan . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

sejujurnya ku mengakui celcom ni bagus amik je mana-mana tapi skrg first gold promotion kan. 

kau pilih je mana mana sbb gua pakai celcom bagus line coverage eh coverage sama je hehe line dia power meluas,

Lagi satu tak terikat dgn kontrak. kau nampak tak? 

wow woww kalo mcm ni aku masih tak terlambat lar nak tukaq telco cel first gold ni huhu 

first gold hang tggu aku sat gi sampai B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By myraahmaad
      dpt sms dr celcom, katanya first one plan dah jadi 48 ringgit
      btul ke? ni utk merdeka promotion ke mcm mana?
      ada sapa tau?
    • By orangseni
      Barang : SIMPEK CELCOM  1 MALAYSIA EDISI TERHAD (1 I/C 1 SIM)
       
       
      Keterangan :
       
      INTERNET RATE :
      RM 1 / 1 Jam (Data 100MB , Speed 512 kbps)
      RM 25 / 1 Bulan (Data 1GB , Speed 512 kbps)

      ADD FRIEND : (Max 5 friends)
      RM1
      Berbual 1000 Minit , 1000 SMS Sehari

      PANGGILAN :
      Celcom 28 Sen / 10 Minit
      Lain-Lain 28 Sen / 5 Minit

      SMS :
      Celcom 1 Sen / SMS
      Lain-Lain 5 Sen / SMS  

      Harga:
       
      RM 32.00 SAHAJA Kalau COD
      RM 35.00 TERMASUK POS EKSPRESS
       
      KALAU BELI 2 KEPING = RM 67.00 TERMASUK POS EKSPRESS
      (MOHON BERITAHU ANDA DARI FORUM PUTERA)
       
       
      Jaminan:
       
      ANDA MESTI BERPUAS HATI DENGAN KADAR INTERNET YANG MURAH & KADAR PANGGILAN/SMS IKUT PELAN X2

      Cara berurusniaga:
       
      COD / POSLAJU (NO AKAUN MAYBANK/CIMB AKAN DIBERIKAN SEBAIK URUSNIAGA BERMULA)

      Lokasi penjual: BALAKONG (TAMAN SRI INDAH, DEPAN TOKONG, TEPI HI WAY, SEBERANG JUSCO)

      Cara hubungi: SMS 0193432099

      Usia barang: BARU

      Keadaan barang: BELUM REGISTER (SAYA REGISTER UNTUK ANDA)

      Gambar:
       

×
×
  • Create New...