Jump to content
Shanai

Perkembangan Di Putera.com

Recommended Posts

Syukurlah Putera.com yang asal dah kembali aktif.

p/s : Wawa pun ade. lame tak nampak. ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tahniah Putera.com, tak sangka da 10 tahun dah website ni.

teringat dulu masa baru nak mengenal internet time lepas spm laman web ni la yang banyak membantu. Edited by tOgurO

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='tOgurO' date='19 February 2010 - 01:03 PM' timestamp='1266555803' post='1017737']
Tahniah Putera.com, tak sangka da 10 tahun dah website ni.

teringat dulu masa baru nak mengenal internet time lepas spm laman web ni la yang banyak membantu.
[/quote]
Banyak pahala utk sahabat2 pendokong PUTERA.com kita ni insyaAllah.
Mmg putera.com banyak membuka minda saya tentang dunia IT.
Kipidap PUTERA.com!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='nie feng' date='18 February 2010 - 11:42 AM' timestamp='1266464541' post='1017466']

p/s : Wawa pun ade. lame tak nampak. ^_^
[/quote]

dia nk kawen..katanya bulan 3 ni

Share this post


Link to post
Share on other sites
Alhamdulillah
akhirnya Putera.Com kembali pulih

Kredit kepada mereka2 yang bertungkus lumus
mengembalikan forum ni Edited by SouthSider

Share this post


Link to post
Share on other sites
Syabas kepada semua yang dah bertungkus lumus dan welcome back! B)

Share this post


Link to post
Share on other sites
wah
syabas dan tq kepada yang terlibat secara langsung dan secara tak langsung memulihkan kembali putera.com

lama x post dalam forum ni Edited by neko

Share this post


Link to post
Share on other sites
Akhirnya aku dpt gak masuk smla dlm forum ni...rindunyaaaa..
2-3 ari try login..xleh nk masuk..rupanya salah nickname utk login kt cni..(lupa la plak) :blush:
Mekasih byk2 atas pertolongan bro zer0Nehza dan pihak admin.. :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='[email protected]™' date='18 February 2010 - 07:03 PM' timestamp='1266490984' post='1017548']
Baru nampak balik geng2 Putera yg lama menghilang :)
[/quote]

Betul 2x...Ramai member putera yg otai2 dah kembali..

Share this post


Link to post
Share on other sites
ke mana korang semua menghilang semasa putera nih xde??
korang x join forum putera sementara tuh ker??
sebab yg sementara tuh mmg x berapa nak laju dia punya perkembangan...so so slow sbb x ramai support...

anyway...
aku pun kenal putera nih after spm...
around 2004 kut...
kalau nak ikutkan lowyat lagi advanced dari putera nih...
tapi aku lagi sayangkan putera nih disebabkan lowyat tuh ada beberapa perkara yg x menyenangkan hati...
bkn benci tapi.......

welcome back all putera members...
jangan lari dah wei...

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku harapkan masih ramai senior aka otai-otai ingat lagi kat putera.com ni..

agak bosan baca post budak2 tanpa input yg berguna berbanding dulu..

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='mk_gunnerz' date='28 February 2010 - 10:36 AM' timestamp='1267324586' post='1019370']
bile putera.com asal dah ok?yg forum sementare cane?yg forum sementare tu aku takleh nak post,mgkin sbb aku ahli baru situ...
[/quote]
Cane hang x leh post yer?
Pelik gak tu Edited by [email protected]Sh™

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salam, akhirnya kembali juga forum ni ke asal ... congratz Putera.com admin team .. :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tahniah...
Aku kurang active dalam putera.. tapi...aku tetap gumbira forum nie dah aktif kembali. ^_^'

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...