Jump to content

yupms

Learning
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About yupms

  • Rank
    Ahli Baru
  1. what was that blue ag? havent heard that before... wow thats quite a short time, now my washer need about more than an hour to complete
  2. what is their benefit and difference compared to washer from other brands? make sure your washer clean your laundry effectively or else its just a waste of electricity and energy
  3. i always have time to do my laundry but really wanted to save energy and electricity. is there an option for that good idea, especially with the virus and all we should sanitize everything that we touch
  4. you should choose detergent products that are free of dyes and fragrance and formulated for sensitive skin
  5. yang branded tak semestinya elok tau, saya pakai minyak lokal murah murah je tapi kualiti tiptop
  6. itu la dekat phone aku ni dah penuh dah macam macam jenis reminder, untuk safety punya pasal iye weh baik jaga enjin betul betul dari habis duit bayar overhaul depends kepada usage kita jugak kan, long ride ke short ride ke. tapi kalau aku dua dua nak ikut yg mana ek
  7. ok tak shell? okla tu sebab tukar brand minyak selalu pun tak bagus rasanya
  8. awak pakai minyak enjin apa eh sekarang, banyak sangat brand sampai taktau mana yang elok biasanya sebab selalu biar minyak pelincir kering, so rosak la enjin tu betul tu kita kena sentiasa check keadaan enjin termasuk minyak enjin cukup ke tak baru la enjin tak rosak
×
×
  • Create New...