• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Internet burung hantu percuma?

11 posts in this topic

Posted · Report post

hey korang nak tanye sy hari tu dapat tau yg IBH skrg dah free tapi 

knp sy punye still kena subscribe???? mase mule2 dorg ckp free tu,

sy subscribe pun tapi saje je cube sekali tgk duit kena tolak hehehehee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

entahhhhh xdgr ape2 pun dari member2 ak yg pkai xpax sbab kalau ade plan baru ke plan kne 

rombak ke dorg msti kecoh pnye hehehe ni diam je so, anggap je la xde masalah..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ntah laaaaa gua bkn pakai cialcom2 niw derrrrrr ape brang!

pergi tnye forum lain lah semak shiakkkk! dah la plan tak best 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ntah laaaaa gua bkn pakai cialcom2 niw derrrrrr ape brang!

pergi tnye forum lain lah semak shiakkkk! dah la plan tak best 

hurmmm amboiii jaga siket bahasa tu sedara... kalau tak suke pun jgn la ckp yg bukan2 

lagi pun org tu bertanye dgn cara yg elok kite jwb la cara yg elok ye.. 

hey korang nak tanye sy hari tu dapat tau yg IBH skrg dah free tapi 

knp sy punye still kena subscribe???? mase mule2 dorg ckp free tu,

sy subscribe pun tapi saje je cube sekali tgk duit kena tolak hehehehee

awk pakai xpax magic sim ke? sebab IBH yg free tu xpax turbo 

so, kalau nak dapatkan internet burung hantu free, pegi laa upgrade plan xpax turbo

lagi best tau dari plan2 dia yg lame byk data internet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey korang nak tanye sy hari tu dapat tau yg IBH skrg dah free tapi 

knp sy punye still kena subscribe???? mase mule2 dorg ckp free tu,

sy subscribe pun tapi saje je cube sekali tgk duit kena tolak heheheh

maybe u punye still magic sim la tu sebab skrg mane2 punye telco kalau beli magic sim, mesti dpat plan turbo

sbb mmber i sorang mcm tu kena.. tapi dia cakap not bad pakai boleh jimat byk duit 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

awk pakai xpax magic sim ke? sebab IBH yg free tu xpax turbo 

so, kalau nak dapatkan internet burung hantu free, pegi laa upgrade plan xpax turbo

lagi best tau dari plan2 dia yg lame byk data internet

ohhhh klau nak dapat kan IBH free, kena convert ke xpax turbo ke mcm mne?

patutlah byk kali try x dpt2 pun yg free hahaha xpasal2 duit kredit kena tolak hahahaha

tapi still ade basic internet ke? 

maybe u punye still magic sim la tu sebab skrg mane2 punye telco kalau beli magic sim, mesti dpat plan turbo

sbb mmber i sorang mcm tu kena.. tapi dia cakap not bad pakai boleh jimat byk duit 

oh ye ke? dah bape lame member u guna xpax turbo ni? 

xpax turbo ni x de add on internet ke? sbb dgr cite dia lebih fokuskan kan IBH je 

so, unlimited call, tu sume ade jgak la kan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

betul sebab dorang ade 500MB basic internet utk social apps tau.. kalau u topup, u dapat 200mb hi speed internet..

tapi kean aktif kan selalu la kalau nak dapat free semua ni.. member pun dah pancing suruh pakai

hehehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ohhhh klau nak dapat kan IBH free, kena convert ke xpax turbo ke mcm mne?

patutlah byk kali try x dpt2 pun yg free hahaha xpasal2 duit kredit kena tolak hahahaha

tapi still ade basic internet ke? 

yuppyy kena lah port in ke xpax turbo baru dapat semua benefits ni hehehe

still ade free basic internet 500 MB socialp apps.. hurm kalau x mampu nak beli internet plan, aktive kan

je sim kad u tu kalau kat rumah ade wifi tapi plan internet dia murah la jugak paling mahal pun rm80, 15gb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lol..lol..lol.....

hahahahahha 333mb 1 hari jekkkkkk sape nk pakai plan ni??

IBH 1am-7am sape je nak guna? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yuppyy kena lah port in ke xpax turbo baru dapat semua benefits ni hehehe

still ade free basic internet 500 MB socialp apps.. hurm kalau x mampu nak beli internet plan, aktive kan

je sim kad u tu kalau kat rumah ade wifi tapi plan internet dia murah la jugak paling mahal pun rm80, 15gb

eh lagi berbaloi dari xpax plan sebelum ni.... hurmmm ramai jugak feedback yg ckp xpax turbo ni ok.. 

so, kalau nak remain no sekarang ke xpax turbo boleh kan? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

eh lagi berbaloi dari xpax plan sebelum ni.... hurmmm ramai jugak feedback yg ckp xpax turbo ni ok.. 

so, kalau nak remain no sekarang ke xpax turbo boleh kan? 

mmg berbaloi pun sbab dulu dorg fokuskan kat internet burung hantu je yg plan ni lebih kpd quota internet

kalau nak remain boleh je pegi dkat center dorg terus tapi maybe mkn mase jgak la lagi pun

starter pack rm10 je.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0