• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

masalah rahim wanita

8 posts in this topic

Posted · Report post

hai, i just nk pendapat ataupun cadangan korg , adik saya ni dia ada share kt i yg dia punya v tu dh mula2 gatal dia tnya kita kita rasa tu perkara normal setiap wanita tapi dh masuk sebulan dia punya tu gatal2 masa period pon lagi laa smpai nk nangis tak g sekolah dia sbb tak tahan gatal..dan dia punya sekitar v dia jadi mcm kudis ke apa laa..so tnya mak suruh pergi jumpa doktor pakar sakit wanita dia bagi krim sapu je tapi masih tak berkesan smpai skrg ..so ada tak cadangan yg korg boleh share dgn i..amat perlu kan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

klw ubat dokter tak berkesan cuba pergi ke hospital plk mana tahu berkesan plk...atau cuba tnya farmasi ada tak ubat for yeast infection medicine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cuba canesten kwn i pon pernah kena mcm ni juga ..mmg berkesan dalam 1minggu mcm tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

canesten ok ke boleh menyembuh kan bwah kita ke??takut nk pkai mcm produk

 

Edited by vitkk007

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

canesten ok ke boleh menyembuh kan bwah kita ke??takut nk pkai mcm produk

 

symtoms yeast infection disebabkan awak punya bwh tu gatal2..canesten pon ok juga doktor sakit puan pon syorkan dijamin selamat punya canesten ni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cuba carik kt farmasi  Candid Vaginal Gel cream bagus pkai tu tapi tulaa kena pandai cari laa kt faramasi selalu susah nk dapat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cuba carik kt farmasi  Candid Vaginal Gel cream bagus pkai tu tapi tulaa kena pandai cari laa kt faramasi selalu susah nk dapat..

kalau susah baik cuba pkai je canesten tu sng dpt kt farmasi lagipon ramai bagi feedback canesten mmg elok dan berkesan..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Wahhh thanks u all for cadangan korg..saya akan cuba canesten

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0