• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Yang manakah kegemaran makanan segera anda?

Kegemaran Makanan Segera   4 votes

  1. 1. Yang manakah kegemaran makanan segera anda?

    • KFC
      3
    • Mc Donalds
      0
    • Pizza Hut
      0
    • Starbucks
      1
    • Domino's
      0
    • Texas Chicken
      0
    • Burger King
      0
    • Marry Brown
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

8 posts in this topic

Posted · Report post

Sbb assignment aku nak buat survey tentang makanan segera.

Jadikan dah buat poll utk pilih. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Senangnye assignment ko...aku pilih KFC sbb smash potato mmg best !! hehe

BTW xpax skrg ade baucer percuma utk makanan segera nie jgk..penguna xpax jgn lupa nak redim ohhh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Senangnye assignment ko...aku pilih KFC sbb smash potato mmg best !! hehe

BTW xpax skrg ade baucer percuma utk makanan segera nie jgk..penguna xpax jgn lupa nak redim ohhh

apa baucer tuu??? promosi xpax ke? bukan xpax x leh dpt ke??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Senangnye assignment ko...aku pilih KFC sbb smash potato mmg best !! hehe

BTW xpax skrg ade baucer percuma utk makanan segera nie jgk..penguna xpax jgn lupa nak redim ohhh

Promosi ni hinge bila? ada details lagi x?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

apa baucer tuu??? promosi xpax ke? bukan xpax x leh dpt ke??

Baucer ni KFC dan Starbuck punya. RM 20 diskaun.

Bukan xpax x leh dpt nie

Promosi ni hinge bila? ada details lagi x?

Promosi ni sehingga 15th bulan nie je.

Details tu semua de dlm link nie

https://www.xpax.com.my/freemakanminum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Senangnye assignment ko...aku pilih KFC sbb smash potato mmg best !! hehe

BTW xpax skrg ade baucer percuma utk makanan segera nie jgk..penguna xpax jgn lupa nak redim ohhh

Mana tempat redim nie? Service centre terus mintak je ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mana tempat redim nie? Service centre terus mintak je ke?

Bkn lah. Kena guna pelan data bulanan xpax baru bleh redim punya. ko rujuk link yg aku bg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pizza hut bukan sedap pun. shala pizza lagi sedap. visit shalapizza dot com dot my

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0