• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Apa Yang Korang Rasa Hari Ni ?

2312 posts in this topic

Posted · Report post

nak habaq kat ampa ni

aku dah berjaya dpt id google plus aku

sila lah ke google.com/+AhmadSyazwan

amacam?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Rasa lemau satu badan... baru baik demam, kena pulak sakit mata, alhamdulillah, moga Allah ampunkan dosa2 saya dgn diberikan sakit ni ;-)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

nak habaq kat ampa ni

aku dah berjaya dpt id google plus aku

sila lah ke google.com/+AhmadSyazwan

amacam?

susah ke nak dapat kan id nih... bleh register cam biasa jer kan..??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Aku rase lapar , sebab aku baru je jumpe hobi baru aku, Iaitu makan, hehehe Sent from malaysia masih aman...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rse mcm forums slow skit...ke bnyk..haha

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rse mcm forums slow skit...ke bnyk..haha

rasa macam banyak laa.... huhaaiii...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

ari nie, 31/12/2013 stat jam 4 petang lagi,  dah mula rasa pening sewel skang jam, angkara melayan movie marathon 2014..... banyak lagi..... meletop henset aku, baru ah btul2 SEWEL!!!!!

 

schedule

03:57 pm

The Wolverine 2013 Extented

06:16 pm

The Host 2013

08:12 pm

Ninja Shadow of a Tear 2013

09:46 pm

Elysium 2013

11:36 pm

The Hunger Games Catching Fire 2013

01:48 am

The.Call 2013

03:22 am

The Heat Theatrical Cut 2013

05:20 am

Rush 2013

07:22 am

Hours 2014

08:59 am

iklan

09:02 am

Big Ass Spider 2013

10:23 am

Insidious Chapter 2 2013

12:09 pm

Collision 'Intersections' 2014

01:50 pm

Captain Phillips 2013

04:04 pm

The.Butler 2013

06:16 pm

Don Jon 2013 RC

07:42 pm

Down n' Dangerous.2014

09:17 pm

The Family 2013

11:04 pm

The Internship 2013

01:09 am

Legendary Dragon 2014

02:41 am

Book Of Daniel 2013

04:09 am

iklan

04:10 am

Dragonwolf 2014

06:11 am

Now You See Me 2013

06:12 am

Pawn Shop Chronicles 2013

08:04 am

The Mortal Instruments City of Bones 2013

10:14 am

Mr Morgan's Last Love 2013

12:10 pm

Reality Terror Night 2014

01:38 pm

Closed Circuit 2013

03:14 pm

Runner Runner 2013

04:46 pm

Suddenly 2013 R5

06:16 pm

The Book of Esther 2013

07:45 pm

The Truth About Emanuel.2014

09:21 pm

The Way Way Back 2013

11:05 pm

Im in Love with a Church Girl 2013

12:58 am

2 Guns 2013

02:47 am

After Earth 2013

04:27 am

Army of The Damned 2014

05:57 am

Fast.&.Furious 6 2013

08:07 am

iklan giler beb!!!

08:07 am

Fright Night 2 2013

09:47 am

G.I.Joe Retaliation 2013

11:33 am

Grown Ups 2 2013

01:14 pm

Easy Rider The Ride Back 2014

02:52 pm

How I Live Now 2013

04:34 pm

Now You See Me 2013

04:34 pm

Open Grave 2014

06:16 pm

Oblivion 2013

08:21 pm

Gravity 2013

09:51 pm

McCanick 2014

11:28 pm

Paranoia 2013

01:14 am

Enemies Closer 2014

02:39 am

Percy Jackson Sea of Monsters

04:25 am

R.I.P.D 2013

06:01 am

Red 2 2013

07:52 am

Force of Execution 2014

09:31 am

The Last Days on Mars 2013

11:09 am

The.Lone.Ranger.2013

01:39 pm

This is The End 2013

03:25 pm

Bounty Killer 2013

04:58 pm

The Most Honest 4 mins in TV History

05:03 pm

iklan giler lagi.....

05:05 pm

Pacific Rim 2013

07:16 pm

Riddick 2013

09:15 pm

Star Trek Into Darkness 2013

11:28 pm

Man Of Steel 2013

01:51 am

iklan jugak nih

01:53 am

Empire State 2013

03:27 am

Thor The Dark World R6 2013

05:08 am

 

Hansel n' Gretel Witch Hunters 2013

Edited by khorback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Mau muntah aku kalau marathon movie macam tu khorback.

Edited by hampeh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

banyak nye sekali pulun... tukar2 cerita mau pening laa... aku selalu marathon cerita yang bersiri... macam thor.. tho1 thor2..... takde makna nya nak tgk lain2 cerita 1 hari... huhuhuhu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

pergh...banyak masa lapang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

sempena 11 may .... rasanya nak buat list kmudian bior je  bergema......

 

10273986_711010555628400_357450706986477

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa nak cari tempat nak test main bende nie.......

 

10464227_730128050383317_382730870437844

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

:salam:

Rasa kenyang sahur tadi masih ada hihhi :D

Romadhon Kareem kengkawan puteranian semua :48:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hidup   lagi   forum   ni   rupanya .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ok. Salam Ramadhan ahli PDC :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wei2 thread ni kena buka ver 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

buka la ape lagi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hari ni aku rasa nak layan movie ophilia

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa sayang hey

rasa sayang sayang hey

hey lihat gua hensem

rasa sayang sayang hey :153:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa lapar la pulakkk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa rindu putera sblm Feb 2009. sebelum kena Ddos. meriah gila forum time tu. boleh dikatakan putera antara forum yg hot selain lowyat,carigold,cari,syok. lepas kena ddos suram terus

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa rindu putera sblm Feb 2009. sebelum kena Ddos. meriah gila forum time tu. boleh dikatakan putera antara forum yg hot selain lowyat,carigold,cari,syok. lepas kena ddos suram terus

kaannnn..... hurrmmm....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

rasa rindu putera sblm Feb 2009. sebelum kena Ddos. meriah gila forum time tu. boleh dikatakan putera antara forum yg hot selain lowyat,carigold,cari,syok. lepas kena ddos suram terus

kaannnn..... hurrmmm....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa aku hampir lupa password nak masuk forum ni..lalala..sib baik ingat balik ingatan..lol..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku rasa aku hampir lupa password nak masuk forum ni..lalala..sib baik ingat balik ingatan..lol..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now