Jump to content

Panglima Khalid

Members
  • Content Count

    1223
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

132 Sangat Baik

About Panglima Khalid

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/23/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Latitud (30° 2'38.46"N), Longitud (31°15'45.56"E) -via google earth

Previous Fields

  • Nama lain
    serbanblack
  1. harap sesuai dengan tapak "aktiviti" mari menjawab soalan matematik ini pilih satu sahaja dari 7 pilihan jawapan tersebut.
  2. sesiapa tolong download-kan kat saya [url="http://www.tonton.com.my/#/home/shows/news_current_affairs/jejak_rasul_16_2010_a7c67b7e8d3141369f9e9dbf00ff4eb5/episode_31_9337bcc24e4146e784649dbf00ff4dc0"]video ni[/url] saya nak bukak , tapi dia kata ""Sorry, this video is not currently available in your region."" hampes...dunia penuh sempadan... lepas download upload ke mana-mana file hosting atau ke Fb ka... atau...kalau ada kaedah untuk saya break the rules, boleh tengok jugak dari komputer saya ???
×
×
  • Create New...