Jump to content
Sign in to follow this  
sifutopup

Sim Kad Jimat,call Murah, Internet High Speed 1.5Gb Sebln

Recommended Posts

Salam 

Sesiapa yang ingin menggunakan sim kad prepaid call pendek 5sen, 

internet 1.5gb 30hari hanya Rm29.99

10 nombor friends n family kesemua rangkaian call 1minit hanya 6sen

1800sms percuma ke sama rangkaian

Bertukarlah kepada XoX prepaid...
Anda boleh memilih nombor baru atau kekalkan no.anda

Simkad mampu milik hanya Rm 10 credit Rm5
Promosi penghantaran pos percuma utk 20 pembeli

untuk details layari KLIK SINI

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By rosalinda9988
      ari tu naik kete mmber pg kenduri. smbil2 boring duk blakang godek2 phone, tgk2 ada kluar signal wifi kt screen.
      tanya le mmber dr mana wifi ni, dia kata ni haa kt depan. oo rupanya ada wifi boleh bwk sana sini rupanya. malu sbb baru tau. hahaha.
      rasa nk pakai jugak la. cambest je. best tak pakai wifi mcm gini?
    • By myraahmaad
      nampak tak simbol infinity kat tvc & advert celcom tu? skrg user celcom blh la enjoy internet tanpa had haha. 
    • By dans kam
      Assalamualaikum & Salam sejahtera.
       
       
      Saya Shahdan (017--2678487 | 019--2854387)
       
      Saya ingin menawarkan nombor Prepaid Onexox kepada warga Putera.com. Sesuai untuk yang nak kos Call/SMS jimat dan internet yang laju.
      Juga untuk pasangan sebab ada nombor couple. :)
       
       
      Condition: Baru
      Postage: Pos Laju @ COD (area PJ town atau stesen LRT sahaja)
       
       
      Nombor*:
      Harga: RM10
      Pos: RM5
       
      0111-3044xxx
      0111-3044xxx

      0111-3044xxx
      0111-3045xxx
      0111-3045xxx
       
       

      010-8772xxx
      010-8772xxx
      010-8772xxx
      010-8772xxx
      010-8772xxx
      010-8772xxx
      010-8786xxx
      010-8787xxx
      010-8789xxx
      010-8789xxx
       
       
      No dekat*:
      Harga 1 set: RM25
      Pos: Percuma
       
      010-8789xxx
      010-8789xxx

      010-8772xxx
      010-8772xxx
       
       
      Nombor Couple*:
      Harga 1 set: RM30
      Pos: percuma
       
      010-8772xxx
      010-8772xxx

      010-8772xxx
      010-8772xxx

      010-8789xxx
      010-8789xxx
       
       
      * Semua pembelian no baru akan diregister terus untuk bakal pengguna sebelum penghantaran dibuat.
       
      * Sementara stok nombor masih ada
       
       
      Nak kekalkan nombor sedia ada?
       
      Boleh. Beli simkad MNP(mobile number portability) harga RM10 sahaja. Pos percuma.
       
       
       
      Antara kelebihan Prepaid Onexox
       
      :35:  Simkad/Starter Pack yang murah. RM10 je. Tersedia kredit RM5.
      :35:  Panggilan serendah 5sen (bawah 10 saat) kesemua rangkaian.
      :35:  Pelan Internet 1.5Gb hanya RM29.99 untuk 30 hari. Atau 500Mb hanya RM18 untuk 30 hari.
      :35:  Percuma 1800 SMS sesama nombor Onexox (diberi 150sms/sebulan selama 12 bulan)
      :35:  Percuma tempoh sah 28 bulan*
        MNP - Tukar ke telco Onexox, percuma tempoh sah 28 bulan.
        No Baru - Aktifkan no Onexox, Topup RM50(sekaligus) dlm ms 30 hari, dapat percuma tempoh sah 28 bulan. Boleh guna kredit Rm50 tu smpi 2tahun lebih :3:
      :35:  Tempoh sah terkumpul. Topup RM30, tempoh sah bertambah 30 hari. Topup RM10, tempoh sah bertambah 10 hari...
      :35: 10 nombor Friend and Family ke semua telco. termasuk talian tetap TM) Call: 6sen/30saat. SMS 2sen
      :35:  Plan Flexi(Baki kredit) 2in1: DA - Jimat Call & SMS. MA - Langgan internet.
      :35:  Boleh check rekod panggilan dalam(mcm postpaid) portal Self Care. Bagus untuk yang boleh claim kat bos. Kalau nombor Onexox diguna untuk bisnes, blh tengok siapa yang guna kredit banyak tapi tak mengaku. Hehe..
       
       

       
      Untuk pertanyaan/pembelian:
       
      Sementara stok masih ada.
       
       
      Hubungi saya sekarang!!!
       
       
      Shahdan
      www.prepaidjimatonexox.com
      017--2678487  atau  019--2854387
×
×
  • Create New...