Jump to content
Athrun Zala 02

Red Alert 3

Recommended Posts

salam..aku nk tanye sikit laa...

selepas aku install RA3 tu kan..aku terupgred untuk online game RA3.. tongue.gif

so bile aku bace semua instruction dia..dia warning aku jgn upgredkan ke online game...

so bile aku nk main je x boleh..sbb diorg detect aku gune CD cetak rompak.... ohmy.gif

so aku uninstall dan install semula..so bile aku buat cam ni still x menjadi sbb maybe diorg dapat detect kot laaa... huh.gif

jadi aku nk tau solution dia mcm mane aku nk install dan main game ni sad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(yusri @ Dec 24 2008, 08:47 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Wah...onboard gc pun leh main?

PC adik Pentium 4 1.8Ghz.
Onboard gak tapi bila klik R3 error 'directx not install'
Padahal dah guna Nov 2008 punya.


bole main.kalo ko sorang yang penyabar.nak tunggu sorang askar bergerak pon leh berjanggut dah.kalo sekali banyak askar? lotih. sebab tu aku main kat pc orang je.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aku cukup tension kalau main game sangkut2.
Biar low setting asalkan smooth.
Dah sampai masanya aku beli rig baru tongue.gif

Banyak game2 baru takleh main dah.
'F.E.A.R Origin' pun nak kuar dah.

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(zam4122 @ Dec 26 2008, 08:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
salam
aku dah guna version 1.04 ra3 tapi still prob
code unregister mcm ma na boleh bantu ke ?


Cari dan download yang ada biskut tawar sekali.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok dah berjaya ,tima kasih bro gizto yang membantu ,
lepas ni terpaksalah bagi kalah kalau main dgn gizto almaklumlah dia dah tolong yang lain lu fikirlah sendiri he he

Share this post


Link to post
Share on other sites
salam . bila saya imbas kembali pada permulaan topic ini nampak macam ramai yg berminat nak main game ni ,tetapi takkan main dengan computer je bak kata sembang pung pang pung pang ,bila ajak online lawan one by one hanya sorang dua je nak main ,kemanakah semua mereka ini ? adakah berani main dengan computer je bersamalah kita renungankan .... akhir sekali lu fikirlah sendiri..........

Share this post


Link to post
Share on other sites
soalnya skrg ramai yg xde masa....
mcm aku ni keje x tentu masa....
kat rumah internet dah la slow...
hamachi lak wat problem...
nak main RA2 kena guna version lain, nak main RA3 dah kena pasang version laen...

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Exception 2008 @ Dec 30 2008, 05:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
soalnya skrg ramai yg xde masa....
mcm aku ni keje x tentu masa....
kat rumah internet dah la slow...
hamachi lak wat problem...
nak main RA2 kena guna version lain, nak main RA3 dah kena pasang version laen...


Tepat sekali.
Aku main online 'Battlefield 2142' jer.

RTS ni leceh sket nak main online.
Dah bina base kaw-kaw...disconnect dry.gif
Snailmyx full of #&%@

Share this post


Link to post
Share on other sites
Salam .yg sebenarnya setelah saya teliti satu persatu alasan yg diberi bukan apa kalau hendak seribu daya kalau tidak sebaliknya ,maaf jika ada yang berkecil hati ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...