Jump to content
Sign in to follow this  
fizdane

Dark Throne : Putera.com Alliance

Recommended Posts

versi BETA baru dilancarkan. jom join Dark Throne. untuk ahli baru, sila beri nick/link dark throne anda utk di-invite ke PUTERA.COM Alliance

user posted image

Senarai members putera.com alliance: (klik link & klik pada 2 perkataan yg sama. TQ)

XIJMX

cermin

Crimp3r

mus3na

uchiha_arm (armster)

adzakael

azarimy

alel

scoX

Emperor_of_IceCream

eRuRie

KambernXP

strontium_bismuth

zephy (zeph)

amd_scooterist

BaNdiGuNDy

citibank

diorama

Eyan

fizdane

hellsengine

izwan

kayzee

killercode

sleever

Petrofsky

Senarai musuh : (kalau ada nak balas dendam utk member putera.com sila la.. cool.gif )

m8se

nYxxernar

avarius

Lord_Garrix

idabos

atriel

LauGinNa

dirtbike_tc

Dicky

BlueStar

Dark_Warrior123

Edited by fizdane

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe... betul2.. mcm CM pon ade jugak...

anyway, mari menambahkan ahli masing2...

tambah ahli aku hahahaa

p/s: u scratch my back, i scratch urs laaa - maksud die... ko klik aku nye link utk tambah org... aku klik link korang utk tambah korang nye org... bagus xidea nih hoohoohoo

Share this post


Link to post
Share on other sites

ha ape lagi jom la join team putera.com

setakat ni

XIJMX

Crimp3r

cermin

mus3na

Emperor_of_IceCream

KambernXP

alel

hellsengine

scoX

mari reramai join team ni...sapot putera.com

nanti taruk la id korang pastu kitorang invite ....

laugh.gif

meh join

Edited by cermin

Share this post


Link to post
Share on other sites

cepat weii... laugh.giflaugh.gif

kiter maramaikan lagi batalion putera.com nih ... biggrin.gif

akhohkohkhok...

cepatĀ²...

weihh aRmsTer...

takyah la buek hal sendiri... masuk la batalion putera.com nih ... apo la ... dry.gif

ok.. cun ...

akhokhhokhok...

meriahkan hari anda dengan putera.com..

p/s:jangan klik sini lak .. tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

join, join, jangan tak join...

korang bleh klik aku punya link skang? ph34r.gif

Edited by alel

Share this post


Link to post
Share on other sites

eehhh... mcmmane leh xperasan lak nii...

okok aku join korang... jap lg aku masuk hahaahha

p/s: jeles kat XIJMX psl die gile promosi.. kejap je org dah ramai gile babas.. pdhal aku yg promo game nih kat dia... siap ajar plak tuh dry.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

edited:(sume link dipadam sbb dah xleh pakai)

sape2 yg masuk kat thread nih... dirayu(ahahhahaha) agar klik sume link2 diatas..(klik shj.. xyah join pon xpe kerana sumbangan klik anda amat diperlukan utk menambahkan bala tentera kitorg... kalau nak register pon leh jugak, tapi register bawah aku la hahahaha)

p/s: fizdane.. taula ko dah lvl 9.. ahli dah 1200++... join laa sekali alliance kitorg

nih

edited:post nih akan sentiasa diupdate agar semua link2 member alliance ada disini supaya senang nak tambah ahli.. chow!!

Edited by aRmsTer

Share this post


Link to post
Share on other sites

XIJMX yg promote gak. Baru ja register semalam... hari ni dah kena attack. Kalah plak tu... ish.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eyan.. taruk laa link ko kat sini... sama2 kita menambah askar memasing... ko dah klik link kitorg kat atas tu ke belum? kalau belum, klik dulu..hehehe

sape2 yg dh join tuh... letak je link korang kat sini.. sama2 kita tambah askar memasing satu hari-satu askar...hehehe (mcm propoganda "satu rumah satu pc" la plak laugh.giflaugh.giflaugh.gif )

Share this post


Link to post
Share on other sites

lupe lak nak cakap... in case kalau ada yang tak tau, kita bole tambah seorg ahli extra dgn mengklik link masing2 (dan org lain jugak) selepas genap sehari.. jadik aku harap sesapa yang main game nih bole la tolong2 membe lain (esp. mereka yg bukan undead psl undead nyer population bole tambah byk.. ) utk tambah ahli team diorg..

ni ade sorg lg.. klik tau

Share this post


Link to post
Share on other sites

kepada member putera.com yg kena attack... sila bagitau nick org yg attack korang... pastu kita reramai balas balik.. hkohkohkoh... jgn bagi 'cannnn' sama dia...... jgn risau.. commander kita pepower giler dah skerang...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhuhu... btol tu XIJMX, korang tolong lah baleh dondam utk aku ni. Sekali 3 org attack aku... macam takdo org lain jo nak serang.

Farion has attacked you.

Farion's soldiers do 2012 damage.

You defend the attack.

Your 0 soldiers do 40 damage.

Farion has defeated you!

4043 gold was pillaged.

During the battle you killed 0 soldiers and lost 0.

g0th has attacked you.

g0th's soldiers do 4081 damage.

You defend the attack.

Your 0 soldiers do 29 damage.

g0th has defeated you!

617 gold was pillaged.

During the battle you killed 0 soldiers and lost 0.

Farion has attacked you.

Farion's soldiers do 2099 damage.

You defend the attack.

Your 0 soldiers do 92 damage.

Farion has defeated you!

8490 gold was pillaged.

During the battle you killed 0 soldiers and lost 0.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gune la taktic kawan...

cari la yg level rendah tapi kaya at least gold dia sejuta...

pastu kumpul turn bebanyak

cth azzrox ngn Grax...mamat duorang ni kaya...

attack ngn 10 turn skaligus...

huhuhuhu

mesti kaya ni....

ngn Grax ni aku dapat dlm 14 juta dlm 2 serangan (20 turn) okhokhhkohkohko

pastu klu lemah lagi send la spy... klu succes dapat xp...

ok...selamat berperang laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oi XIJMX nanti aku up kan lagi defense. Throwing axe mahal siot, buat masa ni aku bli hatchet ngan sling ja sebab duit takdo ni. Aku nak beli housing satu then baru aku naik kan Defense wink.gif.

Share this post


Link to post
Share on other sites

attack dgn 10 turn sampai abis licin duit dia...muahakakaka... laugh.gif

tapi kalo duit dia dah skit xyah la 10 turn, buat rugi punyer...mmg akan licin sampai 0 punya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

okok... aku dah jumpe "farm" dah... Fuzzball (lvl 4 Goblin Cleric)... aku saje2 try attack pakai 2 pon dapat 300K++(imagine 10x..huh rolleyes.gifrolleyes.gif ).. dun worry bout defense/attack whatsoever coz all his people r miners (confirmed by my spies laugh.giflaugh.gif )

yg lain.. try la jugak carik farm2 yg berguna pasal kalo mamat ni sorg je kena serang... xpasal2 dia mengamok coz based on my spies jugak (hehe) dia ada atleast 1000 miners (imagine kalo dia set sume tuh jadik attackers, mmg sume bdk2 kite mampus)

Share this post


Link to post
Share on other sites

kita nak gerak dlam satu team kan? apa kata sapa yg serang mmber kita, kita pakat serang dia balik! kasi hentam sama derang! huhuhu, mudah-mudahan group kita beroleh kemenangan.. laugh.gif

aku duk sakit pala camner nak tambah duit/upgrade dengan cara mudah.. lepas puas godek sana sini 2-3 hari, aku terjumpa la satu link, tapi pastikan anda ada pop up blocker sebelum klik ni, ntah naper laman krek banyak advertisement.. wink.gif

Dark Throne Cheats

Dark Throne Upgrade Cheat

Dark Throne Level Cheat

Harap membantu! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

tipu.. ampeh.. (mcmmana aku leh xbaca link kat statusbar aku sblm klik ahhahaha)

edited:

tips utk carik farm.. carik user yg duit dia melampau2 byk die... send spy... kalau info menunjukkan:

1. 0 defense

2. 0 offense

confirm its a "farm"

p/s: to all alliance member, plz be alert that the farming method mungkin akan berakhir by tis sunday (when beta version out) so plz utilize tis oppoturnities as full as possible. TATA

Edited by aRmsTer

Share this post


Link to post
Share on other sites

to all lvl 1-ers.. there's a "farm" called Yoda.. u can also gain from him(not much but still can laah)

let me list em up for u guys:

for first-lvlers

Yoda

BrotherBean

Christiaan

3 n above(until 6)

Fuzzball

Phily

6 and above(until 8)

HellSlayer (not confirmed yet)

8 n above(until 10)

characterx

tis list will be updated later.

Edited by aRmsTer

Share this post


Link to post
Share on other sites

eyan,

kalau ko dh lvl-up.. jgn carik gaduh lg ngan farion coz dia tuh alliance member aku yg lg satu (XPBG).. aku dah sound dia dah suruh dia stop attack ko.. psl goth tu plak, MARI MEMBUNUH!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

aRmsTer

Huh!! Nasib baik kau bagitahu... aku mmg nak revenge siapa yg attack aku tadi. Okay okay peace peace. goth tu bukan eh? mari kito sorang dio heh heh and thanks for the "farm"... aku attack Yoda tadi tongue.gif.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...