Jump to content
Sign in to follow this  
mohdfadly

Komen: Terlalu Banyak Forum/sub-forum

Recommended Posts

Dari pandangan saya, forum yang baru dibina ni dah cukup bagus tetapi diharap pasukan Putera.com mempertimbangkan cadangan saya yang satu ini:

1) Terlalu banyak sub-forum yang tak relevan:

- contohnya forum Teknologi , Sumber Maklumat dalam Kategori Internet & K-Ekonomi. Forum-forum ni lebih kepada perbincangan general dan rasanya tak sesuai diadakan kerana Putera.com/tanya sendiri adalah tempat perbincangan IT. Lagipun semua jenis forum tentang teknologi boleh dibincangkan mengikut kategori yang diinginkan oleh pelawat.

terima kasih.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terima kasih atas pandangan saudara.

Struktur forum [email protected] memang telah saya ubah dengan tujuan untuk memberi mood baru, dan yang lebih penting meluaskan skop perbincangan agar lebih mantap dan matang.

Bagaimanapun ia adalah dalam peringkat ujian dan saya ingin lihat dulu hasilnya sebelum membuat keputusan untuk menyusun semula.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aha elok la cam tu..

biar si admin tu test dulu..

pastu nanti mana2 forum yg nampak hambar atau takde sambutan tu bleh la dibuang..

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh ye, harap admin dpt tambah satu lagi sub forum utk lelong brg... mungkin ada yg dpt buat bulk orders.... lebih mudah dan sistematik.....

rasenya dah ade subforum cam tu..

tu kat tempat member yg jual gambir serawak tu laugh.gif

tempat dah ade..cuma mungkin perlu buat perubahan sikit..ikut keperluan

Share this post


Link to post
Share on other sites

YE LA BIAR KAN LA TUAN ADMIN KITA NAK BUAT APA ,LAGI PUN DIA BIJAKSANA DIA TAU LA APA DIA NAK BUAT KAN TUAN ADMIN,SAYA SOKONG TUAN ADMIN 100% BUAT LA APA YG TUAN ADMIN SUKA KAN ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tambah satu lagi ruangan utk tips, ahli2 yg berminat boleh sumbangkan artikel...

haa tu betol... bolehla aku tumpang manfaatnyer yer tak biggrin.gif korang suma punya idea mmg best aku setuju laa

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku ...

banyak sub forum pun bagus jugak ... macam super market .. semoa ada ..

yang tak laratnya takut jadi macam stesen bas semua ada jugak tapi tak tau apa ke benda semuanya ... sakit kepala aku. so ..

apa cadangan ko orang semua.

aku rasa tiap-tiap forum yang di wujudkan tu mestilah ada tok gurunya atau tok imam .. aku ada apa-apa hal senang nak dinikahkan. he heh he

lagi baik kalu tok imam tu yg fames (soho).

Share this post


Link to post
Share on other sites

klu bolhe senaraikan sub-forum tu kat main forum,

so x perlu masuk dulu ke forum sblm masuk ke sub-forum,

cth mcm kat ly.net, link sub-forum ragnarok online dah ada kat bwh link gamers hideout.

Share this post


Link to post
Share on other sites

keputusannya ?

aku masih menunggu keputusan pilihan raya.

eh! tak buat pilihanraya lagik lah.

aku trimeje semuanya.

rakan muda yakin sakan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...