Jump to content

Chuki2

Members
  • Content Count

    541
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

32 Baik

About Chuki2

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/12/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subang, Selangor

Recent Profile Visitors

8253 profile views
  1. Salam semua forumer putera.com Saya salah seorang user lama kat sini. Dulu masa memula join forum nie. Memang meriah. Macam-macam ragam ada. Siap lagi buat gathering antara sesama forumer (Tak dapat nak jumpa sbb zaman sekolah lagi) . Tapi lepas forum ini down, semua dah berubah. Kalau post soalan, lambat nak ambil respons... Rasa suasana tu sunyi je.. hehe Jadi ada cadangan tak macam mana nak bangunkan semula forum putera.com dan kembali meriah seperti dulu?
×
×
  • Create New...