• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Adakah siape gune security app yg bleh kunci mesej dan nota???

11 posts in this topic

Posted · Report post

GF aku slalu nak main dan chek handpon saye. oklah jika dia saja main..tapi aku tak suke dia chek mesej dan nota..

dia pon tau aku tak tipu. tak flirt dgn lain..tapi nak chek jugak...susahlah mcm ni..aku rasa privacy tak de dah..

tu saye nak cari app bleh kunci mesej dan nota...sbab info kerje tak bleh bagi org lain tau..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

handpon apa? android ke?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

handpon apa? android ke?

Yea. Samsung note2..knape?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Yea. Samsung note2..knape?

Jika android senang..kau cari "zipit chat" dalam play store..tu bleh tolong kau kunci mesej dan nota

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

GF aku slalu nak main dan chek handpon saye. oklah jika dia saja main..tapi aku tak suke dia chek mesej dan nota..

dia pon tau aku tak tipu. tak flirt dgn lain..tapi nak chek jugak...susahlah mcm ni..aku rasa privacy tak de dah..

tu saye nak cari app bleh kunci mesej dan nota...sbab info kerje tak bleh bagi org lain tau..

Sian dapat GF gitu... lock sekali lah GF ko tuh.. hahahhaa

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jika android senang..kau cari "zipit chat" dalam play store..tu bleh tolong kau kunci mesej dan nota

I dah cari dlm app store tapi tak paham mcm ne nak gune nie..ada mana bleh refer tak???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jika android senang..kau cari "zipit chat" dalam play store..tu bleh tolong kau kunci mesej dan nota

Asal aku punye IOS tak dpt app ni???utk android saje ke?? ape kegunaan app nie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I dah cari dlm app store tapi tak paham mcm ne nak gune nie..ada mana bleh refer tak???

kau bleh cari website ni..ada cara ajar launch app ni..cuma download trial version la..60hari bleh cuba..http://zipitchat.com.my/

Asal aku punye IOS tak dpt app ni???utk android saje ke?? ape kegunaan app nie?

yea bro..app ni utk android saja skrg..

app ni bleh sulitkan nota dan mesej mcm email etc..bazirlah iphon takleh nak gune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

kau bleh cari website ni..ada cara ajar launch app ni..cuma download trial version la..60hari bleh cuba..http://zipitchat.com.my/

yea bro..app ni utk android saja skrg..

app ni bleh sulitkan nota dan mesej mcm email etc..bazirlah iphon takleh nak gune 

milgrade aes256...kuat sekuriti..mintak confirm betul ke RM10 saja nak beli app ni full version..aqo takut de xtra charge nanti

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aq prnh dgr aes256 nie..pertandingan utk penggodam nak pecahkan kod program..tp tak de pemenang..tu lah sekuriti kuat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

milgrade aes256...kuat sekuriti..mintak confirm betul ke RM10 saja nak beli app ni full version..aqo takut de xtra charge nanti

takyah risau..aku dah beli dan guna app ni seminggu..tak de xtra charge

aq prnh dgr aes256 nie..pertandingan utk penggodam nak pecahkan kod program..tp tak de pemenang..tu lah sekuriti kuat..

ia tulah aku beli app ni cepat..haha..senang nak guna..security tough jugakan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0