• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada h@cking 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________
Sign in to follow this  
Followers 0

Kursus Saham Bursa Malaysia & WallStreet (CFD) - RM69!


107 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Mencoba-Trading-Saham-Online.jpg


Kursus Asas Pelaburan Bursa Saham ini terbahagi kepada 3 tahap iaitu...

Sesi Beginner: Asas Saham
· Langkah memilih broker saham
· Belajar membaca indeks saham
· Cara membeli saham online tanpa melalui remiser

Sesi Intermediate: Value Investing Strategy
· Cara membeli IPO (Initial Public Offering)
· Teknik penilaian saham mengikut kaedah Warren Buffet (value investing)

Sesi Advance: Analisa Teknikal Saham
· Bagaimana membuat analisis teknikal ke atas saham
· Mengenali Japanese candlestick dan Chart Pattern
· Swing Trading mengunakan Bollinger,MACD,RSI dan ADX indicator

Sesi Expert CFD (Saham Luar Negara): *Hanya untuk kelas bersemuka shj
· Bagaimana membeli saham luar negara dengan modal bawah RM2k
· Strategi Untung Besar ketika Saham Jatuh Menjunam ! (hanya untuk saham NYSE dan NasDAQ)
· Cara mendapatkan Divided saham luar negara


*Kelas boleh diambil secara bersemuka (1 to 1 coaching) atau ONLINE (seluruh Malaysia)


Pendaftaran boleh dibuat di : http://BursaCourse.com.nu
Maklumat lanjut di : http://KLFX.blogspot.my


.

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Susah nak untung dalam Forex?

Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?

Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda, anda tidak perlu lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !



TIPS BURSA SAHAM : Anda akan dimaklumkan 2 ~ 3 kaunter terpilih beberapa kali seminggu.
Biolapha.png


SIGNAL FOREX : Anda akan dimaklumkan Pair untuk trade, beserta target profit dan stop loss setiap pagi beberapa kali seminggu.
1315.png

SIGNAL FCPO : Anda akan dimaklumkan Waktu dan Harga FCPO yang sesuai untuk trade beberapa kali seminggu.
22.8.png


....Semua ini hanya untuk RM15 sebulan !


Dengan hanya RM15 sebulan anda akan menerima :

- Tips Bursa Saham,
- Signal Forex
- Signal FCPO terus ke emel anda,

dan anda boleh membacanya di emel anda samada di PC atau Handphone.


*RM15 adalah harga promosi bulan ini (harga asal untuk setiap signal ialah RM180 sebulan !)

**Signal akan dihantar apabila terdapat SETUP yang optimum untuk masuk trading. Setup tidak akan berlaku setiap hari oleh itu signal akan dihantar 2 atau 3 kali seminggu.



UNTUK MELANGGAN SIGNAL SILA KE WEBSITE INI >> http://klfx.blogspot.com/p/klfx-free-forex-signal.html






.

Edited by Moderator2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KUALA LUMPUR - Kemenangan Barisan Nasional pada Pilihan Raya Umum ke-13 semalam, telah memberikan impak luar biasa kepada pergerakan harga-harga pasaran saham tempatan hari ini.

"Malah, hari ini juga Bursa Malaysia menerima dana pelaburan asing sebanyak RM2 bilion pada sesi pagi ini dan merupakan yang tertinggi dalam rekod," kata Ketua Penyelidikan Runcit Affin Investment Bank, Dr Nazri Khan.

Beliau berkata yang kemasukan ramai pelabur asing ke dalam pasaran Bursa Malaysia hari ini, jelas menunjukkan keyakinan mereka terhadap ekonomi Malaysia.

"Bursa Malaysia yang telah mencatatkan paras tertinggi melebihi 1,800 mata telah menampakkan keyakinan padu pelabur asing terhadap pelan pembangunan yang telah dirancang oleh kerajaan," kata beliau kepada media di sini hari ini.

Pasaran tunai negara telah memperlihatkan penglibatan pelabur asing yang cergas yang mana sejak Januari hingga April, jumlah dana asing berjumlah RM13 bilion berbanding RM13.5 bilion pada keseluruhan 2012, jelas beliau.

Beliau berkata yang kebanyakan pelabur asing ialah dari kawasan Asia Tenggara terutamanya dari Singapura, Jepun dan China.

Nazri turut menjelaskan saham-saham berkaitan kerajaan terutamanya dari sektor pembinaan, bank, minyak dan gas serta hartanah adalah antara kaunter utama yang menerima limpahan dari pergerakan cergas indeks utama pada hari ini.

Beliau berkata trend positif ini mungkin akan berterusan untuk beberapa minggu dari sekarang.

"Sehubungan itu, sekiranya momentum ini dapat dikekalkan, kami turut menaikkan sasaran kepada 1,830 mata menjelang akhir tahun ini," tambah beliau.

Nazri turut menjangkakan penyenaraian awam empat buah syarikat pada penggal kedua tahun ini akan turut membantu melonjakkan pergerakan papan utama Bursa Malaysia.

Antara yang dijangka disenaraikan ialah Iskandar Waterfront Holdings Sdn Bhd dengan jangkaan nilai RM9 bilion, tawaran awam permulaan (IPO) kedua terbesar selepas Felda, AirAsia X, Malakoff Corp Bhd serta KLCC REIT yang dijangkakan akan menjadi kaunter REIT terbesar di Malaysia yang mematuhi kehendak syariah.

Selain daripada pasaran saham, Nazri berkata yang kemenangan majoriti mudah yang diperoleh Barisan Nasional turut memberikan impak positif kepada pasaran tukaran wang asing.

"Impak dari kemasukan pelabur asing turut memberi manfaat kepada pergerakan ringgit yang telah mencatatkan kenaikan kepada 2.9870 untuk setiap US dolar, tertinggi dalam tempoh 10 bulan," katanya.

Pada Jumaat lepas, ringgit ditutup pada 3.0315 berbanding US dolar. - Bernama

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Keputusan Update

Untuk QE30/6/2013, keuntungan bersih Wellcal meningkat sebanyak qoq 38% atau yoy 10% kepada RM6.8 juta, manakala pendapatan adalah bercampur-up 16% qoq tetapi turun 5% tahun ke tahun - untuk RM35.5 juta. Sebab keputusan adalah peningkatan kos yang lebih rendah daripada bahan mentah (seperti getah) dan pergerakan kadar pertukaran yang menggalakkan. Seperti banyak pengeluar, Wellcal akan mendapat manfaat daripada MYR lemah.

Wellcal%27s+8Qs_20130630.gif
Jadual: lepas 8 keputusan suku Wellcal ini

Wellcal%27s+24Qs.gif
Carta 1: lepas 24 keputusan suku Wellcal ini

Penilaian

Wellcal (kini pada RM2.81 pada 12:00) adalah didagangkan pada PE 16 kali (berdasarkan EPS lepas 4 suku 'sebanyak 17 sen). Saham perdagangan berhampiran nilai saksama. Walau bagaimanapun, Wellcal adalah saham pendapatan yang baik kerana ia membayar hampir 100% daripada pendapatan sebagai dividen. Oleh itu saham mempunyai hasil dividen yang menarik sebanyak 6.0%.

Unjuran teknikal

Wellcal masih dalam aliran meningkat. Ia baru-baru ini berlaku di atas garis mendatar pada RM2.74. Sasaran langkah semasa boleh menjadi RM3.00.

Wellcal+d20130909_11.00am.gif
Carta 2: Carta Wellcal setiap hari pada Sep 9, 2013_11.50am (Sumber: Quickcharts)

Wellcal+m20130909_11.55am.gif
Rajah 3: Carta Wellcal setiap bulan pada Sep 9, 2013_11.50am (Sumber: Quickcharts)

Kesimpulan

Berdasarkan prestasi kewangan yang baik dan prospek teknikal masih positif, Wellcal kekal saham yang baik untuk pelaburan jangka panjang. Potensi terbalik mungkin terhad kerana ia didagangkan pada PE 16 kali. Walau bagaimanapun, ia adalah saham dividen yang baik kerana ia mempunyai hasil dividen sebanyak 6%.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nilai RM jatuh merudum setiap hari .... apa ulasan anda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hari ini saya gatal tangan - beli 60,000 unit Takaso 0.21 sen DIJUAL 0,215 sen

beli 60,000 unit Takaso 0.21 sen DIJUAL 0,215 sen

laugh.gifhandshake.gifcash.gifcash.gifdancing.gifdancing.gif

Saya tidak sabar untuk kaunter lain.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jual Eastlnd 20,000 units@0.535 sen yg dibeli 4 hari lalu di 0.515 sen. MENJANA RM 308,90 dancing.gif
Jual Hibiscs 10,000 unit @ RM 2.09 yg dibeli pada hari Jumaat Rm 2.04 MENJANA RM 321,70. (Yang ini nasib, saya terperangkap pada hari Jumaat mujurnya, hari ini keluar dengan keuntungan) dancing.gif

Jual PMCORP 64,000 units@0.155 sen kira-kira 100,000 unit yg dibeli 1 bulan yang lalu pada 0.14 sen MENJANA RM878.69 dancing.gif
Jual MINETEC 85,400 units@0.17 sen yg dibeli 3 minggu lepas@0.16 sen MENJANA RM 732.00 dancing.gif
Jual Farlim 20,000 units@0.51 sen yg dibeli pada hari Jumaat @0.465 sen MENJANA RM 814,65 dancing.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pada bulan Oktober 2012, CSL & Pelikan mengumumkan perjanjian pertukaran saham di mana CSL akan mengeluarkan 47170000 saham CSL dalam pertukaran untuk 50 juta saham Pelikan dimiliki oleh seorang pemegang saham beberapa Pelikan. Perjanjian itu bernilai saham Pelikan pada RM1.00 sesaham dan CSL bernilai RM1.06 sesaham. Perjanjian itu sepatutnya menjadi permulaan kepada kerjasama antara kedua-dua syarikat alat tulis untuk menguasai pasaran China

Awal bulan ini, CSL & Pelikan mengumumkan bahawa kerjasama tidak bersenam kerana perbezaan budaya dan perbezaan dalam strategi harga. Malah sebelum pengumuman ini, kita telah melihat jualan berterusan saham Pelikan oleh CSL, bertarikh kembali hingga Julai 2013

Menjelang September 3, CSL tidak lagi menjadi pemegang saham utama Pelikan

Pada ketika itu, pegangan saham CSL di Pelikan telah dikurangkan kepada hanya 12 juta saham. Selepas pengumuman penamatan kerjasama dan mungkin penamatan jualan berterusan saham Pelikan oleh CSL, harga saham Pelikan bangkit lebih tinggi.

Pelikan+d20130927_12.30am.gif
Carta 1: Carta Pelikan setiap hari pada Sep 27, 2013_12: 30pm (Sumber: Quickcharts)

Pelikan+w20130927_12.10pm.gif
Carta 2: Carta Pelikan mingguan pada Sep 27, 2013_12: 30pm (Sumber: Quickcharts)

Harga saham CSL telah menurun secara berterusan dalam tempoh satu tahun yang lalu. Tidak ada pengumuman mana-mana penjualan oleh pemegang saham utama untuk menunjukkan sama ada saham oleh para pemegang saham yang mendapat saham CSL melalui pertukaran saham pada bulan Oktober 2012. Salah satu penjelasan yang munasabah adalah bahawa kedudukan ini pemegang saham dalam CSL adalah lebih kecil daripada 5% masing-masing dan oleh itu, penjualan saham (jika ada) tidak perlu dilaporkan kepada Bursa Malaysia.

CSL+d20130927_12.30pm.gif
Rajah 3: Carta CSL setiap hari pada Sep 27, 2013_12: 30pm (Sumber: Quickcharts)

CSL+w20130927_12.30pm.gif
Carta 4: carta CSL mingguan pada Sep 27, 2013_12: 30pm (Sumber: Quickcharts)

Terdapat 2 soalan mengenai pecahan kerjasama antara kedua-dua pihak dan menjual-off di Pelikan yang perlu diberi perhatian.
1) Kenapa persoalan strategi harga & perbezaan budaya tidak diperiksa sebelum tie-up telah diumumkan?
2) Mengapa CSL begitu berazam untuk melupuskan saham Pelikan ini?

Jawapan kepada soalan kedua adalah penting kerana ia akan membolehkan anda untuk mempunyai idea sama ada perhimpunan itu secara tiba-tiba Pelikan boleh mengekalkan selepas semasa perhimpunan perkembalian-to-the-min. CSL mempunyai baki tunai sebanyak RM1 bilion pada 30/6/2013

dan ia tidak perlu untuk melupuskan saham dalam penjualan kebakaran. Sejak CSL dibuang saham di pasaran, ia bermakna CSL mesti berasa bahawa harga saham Pelikan mungkin jatuh pada masa hadapan. Jika ya, perhimpunan di Pelikan boleh didorong oleh harapan yang lebih daripada bahan. Kami akan belajar lama dahulu bahawa pelaburan (atau, lebih trading) yang berasaskan harapan boleh menjadi sangat rumit.

Untuk makluman anda, saya telah dilampirkan di sini pada 8 keputusan suku Pelikan serta carta terakhir 36 keputusan suku Pelikan.

Pelikan%27s+8Qs_20130630_1.gif
Jadual: lepas 8 keputusan suku Pelikan

Pelikan%27s+36+Qs_1.gif
Carta 5: lepas 36 keputusan suku Pelikan

Berdasarkan maklumat di atas, saya percaya kita perlu berhati-hati apabila berdagang dalam saham Pelikan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hasil minggu ini...
JUAL MEGB 35,000 units@0.455 sen yang dibeli pada 0.425 sen MENJANA RM 917,36 2076.gif

JUAL DATAPRP 60,400 units@0.255 sen yang dibeli pada 2/10/13 @ 0.249 sen MENJANA RM 229,94 1969.gif
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Nice-wa
SOLD NICE-WA 0.07 SEN 50,000 UNIT yang dibeli pada @0.065 SEN 2 dua hari lepas MENJANA RM 219,72 dancing.gifdancing.gif
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL NICE-wa 150,000 units@0.07cents dibeli pada 17/10/13 @ 0.065 sen MENJANA RM 662,17 dancing.gif
  JUAL Masteel 10,000 unit @ RM 1.09 sen dibeli pagi ini RM1.06 MENJANA RM 250,05 giggle.gif
  JUAL Takaso 30,000 units@0.21 sen dibeli pada 3/10/13 @ 0,205 sen MENJANA RM 94.91 cash.gif
  JUAL PANTECH 20,000 units@RM1.04 dibeli di 17/10/13 @ 0.985 sen MENJANA RM 925,35 dancing.gif







.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL PANTAI-wa 55,100 units@0.535 sen yang dibeli 4 hari lepas@0.53 sen = MENJANA RM 21,85   :3:
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ini ada satu Tips Saham yang belum jalan dan masih senyap...Tetapi bukan sebarang senyap kerana saya jangkakan akan ada kenaikan yang Dasyat bagi harga sahamnya...berikut adalah details ringkas saham yang saya maksudkan.

Nama Syarikat: London Biscuit
Harga Saham: 0.68sen
Trend Saham: Sideways dengan potensi BOOM
Jangkaan Kenaikan: 20%-50% dari harga sekarang 68sen 3 Nov 2013

London+Biscuit.jpg

Gambar: Saya secara peribadi sudah sampai ke Kilang London Biscuit ini di Johor .

London+2.jpg

Gambar: Contoh sebahagian keluaran produk-produk dari Kilang London Biscuit.

Kepada yang suka makan biskut pastikan anda ada saham London Biskut. Lagi banyak anda makan lagi banyaklah jangkaan Dividen yang pelabur sahamnya akan terima.Apabila ,Dividen semakin tinggi maka harga sahamnya turut sama NAIK semakin tinggi. Itulah metafora yang saya boleh ringkaskan.

Ingat,pelaburan saham bukanlah judi tetapi adalah memiliki sebuah perniagaan melalui kepentingan saham.Apabila anda beli saham,anda adalah TOKEY yang sebenar-benarnya!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL GRANFLO 70,000 unit@0.33 sen yang dibeli 3 minggu lalu pada harga 0.29 sen MENJANA RM 2,611.78 clap.gifthumbsup.gifhandshake.gifcash.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL DATAPRP 50,000 units @ 0.275 sen yang dibeli 3 minggu lepas pada @0.26 sen , [B]MENJANA RM 634,72[/B] dancing.gifdancing.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

KLK memecahkan di atas garis trend yang terdekat RM22 pada pertengahan September. Ia tidak lama lagi boleh meningkat sebanyak RM25.00.

KLK+w20131119_10.50am.gif
Carta 1: hahrt mingguan KLK pada Nov 19, 2013_11.00am (Sumber: Quickcharts)

IOICorp memecahkan di atas garis mendatar pada RM5.60. Tahap rintangan seterusnya adalah barisan mendatar pada RM6.00, RM6.50 & RM7.20. Memandanngkan garis mendatar RM5.60 rintangan yang sangat kuat, trend ini mungkin akan meningkat semulam pada ketinggian 2008 @ RM7.25.

IOIcorp+w20131119_10.45am.gif
Carta 2: hahrt mingguan IOICorp setakat Nov 19, 2013_11.00am (Sumber: Quickcharts)

PPB masih belum memecahkan di atas garis trend pada RM15.00. Trend ini boleh menjadi permulaan kenaikan berterusan menguji semula ketinggian November 2010 @ RM18.70.

PPB+w20131119_11.10am.gif
Carta 3: hahrt mingguan PPB pada Nov 19, 2013_11.00am (Sumber: Quickcharts)

Berdasarkan di atas, saya percaya KLK mungkin disebabkan beberapa pengambilan untung; IOICorp boleh menjadi LONG (terutamanya di pengunduran ke arah RM5.60) dan PPB adalah untuk diperhatikan.






.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Pesona
Beli 150,000 unit PESONA @ 0.48 sen = RM 72,000
laugh.giflaugh.giflaugh.gif







.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL Brem 33,000 UNIT pada @ RM 1,34 yang DIBELI 2 hari lepas pada @ RM 1,26 [B]MENJANA RM 2,185.84[/B]  ;))

JUAL Graha 50,000 UNITS @0.285 SEN yang dibeli @ 0.28 SEN [B]MENJANA RM 184,27[/B]

  Jumlah keuntungan untuk hari ini [COLOR=blue][B]RM 2,370.11  [/B][/COLOR]








.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Jual SUCCESS 16,400 UNIT @ RM 1.27 yang DIBELI 30/10/13 @ RM 1.22 [B]MENJANA RM 643,24
[/B]
DIJUAL EFORCE 30,000 UNITS   @0.575 yang DIBELI semalam @0.555 SEN [B]MENJANA RM 453,12





.
[/B]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL BIOOSMO 50,000 UNITS@0.16 SEN, yang dibeli @0.155 SEN pada 10/12/13 [B]MENJANA RM 182,02






.
[/B]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

JUAL OSKVI .40,000 units@0.58 sen yang dibeli pada hari Jumaat pada @0.561 sen [B]MENJANA RM 562,39

[/B][B]Bagaimana pula anda? sesiapa sahaja mendapatkan wang hari ini? clap.gifthumbsup.gifhandshake.gifcash.gif


.
[/B]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Supermx telah meningkat dalam garis trend menaik, SS sejak Julai 2013. Dihadkan oleh rintangan di RM2.85.This, ia memecah di atas rintangan RM2.85. Tahap rintangan seterusnya pada tahap RM3.00 psikologi & kemudian tertinggi 2010 pada RM3.30.

Berdasarkan analisis techncial, Supermx boleh menjadi BELIAN yang baik.

Supermx+d20140103.gif
Carta 1: Carta harian Supermx setakat Jan 3, 2014 (Sumber: Tradesignum)

Supermx+w20130103.gif
Carta 2: Carta mingguan Supermx setakat Jan 3, 2014 (Sumber: Tradesignum)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Luxchem telah melepasi garis aliran menurun ia pengantara pada RM1.35-1.38. Ia telah pun melepasi intraday yang tinggi RM1.44 yang dicatatkan pada 1 Ogos 2012 sebelum berundur kembali ke RM1.40. Jika ia boleh merekrut lagi membeli sokongan, upleg seterusnya mungkin begin.At ketika ini, adalah penting bahawa ia kekal di atas takat RM1.40.

Selama 9 bulan berakhir 30 / / 9/2013, Luxchem melaporkan keuntungan bersih yang lebih rendah adalah RM14 juta (cf RM16 juta sebelum ini) manakala perolehan meningkat daripada RM375 juta kepada RM396 juta. EPS yang tahunan bagi FY2013 adalah kira-kira 14 sen. Oleh itu saham bernilai sepenuhnya dengan PER pada kira-kira 10x.

Berdasarkan pelarian teknikal sahaja, Luxchem boleh menjadi BELI perdagangan. Sasaran potensi ialah RM1.60.

Luxchem+w20140110.gif
Carta: Carta mingguan Luxchem setakat Jan 10, 2014 (Sumber: Tradesignum)

 

 

 

 

 

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ni sume ni halal ke idak???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

MINETEC: akan naik ke 0,195-0,215 sen

Mesti beli dan simpan. 100% Boleh MENJANA WANG. thumbsup.gifhandshake.gifcash.gif

 

 

 

 

 

 

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0