• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Www.amfstores.com.my

16 posts in this topic

Posted (edited) · Report post

Assalamualaikum semua.

Setelah lama aku berkecimpung dengan dunia business secara fizikal, aku rasa inilah masanya untuk aku menceburi dunia perniagaan secara Internet.

AMF Online Stores adalah bahagian baru dari syarikat aku yang menawarkan jualan barangan komputer serta networking pada harga yang lebih rendah dari harga SRP (Standard Retailer Prices). Laman web ehsan osCommerce digunakan sebagai platform untuk jualan kepada pengguna akhir.

Bahagian ini menwarkan semua barangan komputer dan networking A sehingga Z (senarai mungkin berubah dari masa ke semasa bergantung kepada kesediaan barang). Barangan yang dibeli dari bahagian AMF Online Stores akan diproses 7 hari maksimum selepas bayaran diterima.

Cara pembayaran, sementara waktu ini aku menggunakan kaedah bank-in. Maklumat bank dan akaun akan dipaparkan setelah pembeli checkout dari laman web ini.

Buat sementara ini, hanya akan ada beberapa barangan sahaja yang dimasukkan ke dalam Online Stores, barangan lain akan dimasukka kemudian. Ohh ya, sila gunakan features RSS yang ada kat laman web ini untuk mengetahui barangan terbaru yang dijual di Online Mall ini.

Soalan dan Jawapan:

Soalan : Kenapa barang diproses sehingga 7 hari maksimum sedangkan ada syarikat Online Mall lain hanya mengambil masa 2 hari sahaja untuk memproses barangan selepas bayaran diterima?

Jawapan : 7 hari adalah jumlah masa maksimum bagi AMF Online Stores memproses barangan anda. Selepas 7 hari sekiranya kami gagal memproses barangan anda selepas bayaran yang anda buat, kami akan memulangkan wang kepada anda kembali.

Soalan : Betulkah barangan yang anda jual sememangnya rendah dari harga SRP?

Jawapan : Ya, kami menjamin bahawa barangan kami sememangnya rendah dari harga SRP

Soalan : Bagaimana dengan kerosakkan, bagaimana hendak menghubungi kami?

Jawapan : Sila hubungi kami di SINI untuk pertanyaan dan masalah mengenai barangan yang telah dibeli. Kami aku membalas email anda tidak kurang dari 48 jam.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bagi mereka yang menggunakan laman Contact Us, sila pastikan yang anda menyertakan sekali alamat email yang betul beserta nama anda. Kami sememangnya akan membalas semua pertanyaan anda kepada email anda kembali.

Edited by ahmades

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Banyak barang takde lagi, lepas tu ade gambar item yang takde.Camanepun, teruskan usaha! Selamat maju jaya!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Banyak barang takde lagi, lepas tu ade gambar item yang takde.Camanepun, teruskan usaha! Selamat maju jaya!

baru je bukak tuh ... xpe la permulaan ...

woohoo...

sesapa... baru mula nak berkencimpung dunia networking silalah beli barang kat sini barang fuhh berpatutan , mmg patut jadikan Service tetap nih :lol: :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

baru je bukak tuh ... xpe la permulaan ...

woohoo...

sesapa... baru mula nak berkencimpung dunia networking silalah beli barang kat sini barang fuhh berpatutan , mmg patut jadikan Service tetap nih :lol: :lol:

Terima kasih terima kasih. :lol:

Barang tak beberapa banyak lagi, malam karang baru aku nak input semua.

Haih, patner aku dari KL masih lagi tak bersedia. Anyways terima kasih Navigator yang banyak menolong aku dari segi graphics :) dan jugak batista.. .. dank youuuuu....

Edited by ahmades

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Okeh, ini adalah pricelist bagi produk jualan company aku, sila klik kat sini untuk mendownload pricelist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Barang baru dah diTAMBAH!!! Checkout AMF Online Stores sekarang untuk lebih lanjut.

PRICELIST? Klik kat sini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kini anda boleh beli barang-barang Microsoft di http://www.amfstores.com.my

Antara yang menarik:

Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 USB (RM199)

Microsoft Remote Keyboard Media Center Edition IR (RM259)

Banyak barang-barang telah dikemaskini dan ditambah di amfstores.com.my !! Sila dapatkan senarai harga di sini!!

Kami akan menambah produk-produk lain termasuk Microsoft.. Jadi keep-in-touch!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Fuyooo pendrive Kingston 1GB juz RM 23 sahaja ...... :lol: .......korang nak tengok je ke? :blush:

Pendrive 1GB -RM 23

rm23vz3.jpg

Edited by I am The Angel Of Dead

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Terima Kasih kepada En 101010101, sekarang laman web AMF Online Stores boleh diakses melalui www.amfstores.com. Mana-mana URL juga diterima samada .com atau .com.my.

Dan ada barangan baru!! Pegi lekas ke AMF Online Stores dan mula membeli-belah.

AMF ONLINE STORES - Penjimatan anda adalah disini!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualikum semua,

Kami sedang memperbaharui harga kedai kami. Anda dinasihatkan jangan membuat apa-apa pembelian lagi sehingga semua ini selesai. Kami akan memberikan kejutan maut kepada anda. Tunggu dan lihat saja. Sekian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wireless antenna tak ada barang ke ? EnGenius usb wifi tak jual ke ? dia ni power 20db+ dan guna chipset Atheros.

lagi satu suram saja store hang tu. tukar la warna cerah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

wireless antenna tak ada barang ke ? EnGenius usb wifi tak jual ke ? dia ni power 20db+ dan guna chipset Atheros.

lagi satu suram saja store hang tu. tukar la warna cerah.

Kalau Nanowave nak? Kami ada menjual produk nanowave (tapi tidak boleh dipaparkan dalam web atas sebab tertentu).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now