Jump to content

Recommended Posts

betul tapi kalo nak pakai kad monster kuat2 tak semestinya kene korban senirik punya moster kalo..pandai monster pihak lawan tu kiter leh manipulate balik ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak paham langsung korang sembang... penin aku tengok...

Camnie kalau aku main sure jadi lauk awal-awal lagi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

tak paham langsung korang sembang... penin aku tengok...

Camnie kalau aku main sure jadi lauk awal-awal lagi...

leh layan lagi...aku pon dulu lauk gak...janji slalu praktikkan..strategi..tactic..ngan ....lucky..

Share this post


Link to post
Share on other sites

wahh!!!

Lucky tuh tak tahan tuh... sardin lagi aku... kohkhokhokhokho laugh.gif

*I'm always unlucky in this kind of thing...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau nak try main yu gi oh tanpa perlu malu kalah, cuba main game dia dulu. aku cadangkan game gba dia, eternal duelist soul. ko bleh belajar taktik dan peraturan. lepas dah biasa sikit baru ler start real duel.

try cari rom dia, dia punya emulator vboy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kekadang nak summon monster level tinggi kena ada taktik sikit.selalunya aku curi monster lawan ngan change of heart dan summon monster aku. pastikan juga ada monster yang mempunyai pertahanan tinggi sebab senang nanti ko nak guna sebagai sacrifice untuk summon monster high level.

monster paling power yang hanya perlu satu korban summon skull, black magician.

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku dah main game tu......tapi terus terang aku cakap agak senang la....amacam ko try main game ps1 yugioh forbbiden memories...mesti kow2 nyer...game ni ko leh berlatih teknik linear jer...menang ...nasib..la...yang pentig kad harpie further dust tu ko ade

Share this post


Link to post
Share on other sites

aduh .....yugioh dubbing melayu....kat NTV7 tu dah repeat citer lama balik...siot la..boring...tak bertanggungjawab betul...kesian la kat watcher....bebudak sumer marah ..aku pon

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak tanya pada korang yang aktive main trade card ni kalo dah tak main tu jangan segan la....jual jer deck korang kat aku aku sanggup beli kalo ada orang nak jual RM50 maksimum satu deck include support card...bukan apa deck aku dah aku tolak dulu..skang ni aku nak kumpul balik rare card untuk adik aku...dia nak main tapi kalh jer memanjang pasal card tak power...sapa sanggup PM aku la leh deal..

Share this post


Link to post
Share on other sites

dah 2014 wehy..haha

masih simpan lagi deck and card?

 

anime yu gi oh ni byk version jugak

apa pun Yu Gi Oh Duel Monster jugak yg terbaik.yg selepas tu x best.mcm ngarut ja,siap duel sambil naik moto lagi

 

skrg dah boleh duel online.tapi aku pun taktau cara dia.sesapa tau ajar la

Share this post


Link to post
Share on other sites

kenangan2..dulu ada card lebih 60 keping.klo simpan mesti dah jadi koleksi rare.  :25:

 

lagu tema,muzik dalam yu gi oh best sebenarnya. korang dengar betul2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...