Jump to content
Sign in to follow this  
KAIO

Initial D Fanzz

Recommended Posts

wassupp laugh.gif .aku cuma nak tau ada tak memember putera

join main initial d arcade stage [email protected]@3.kalau ada bleh la tukar

tukar pendapat atau buat tournament ka,ok tak

ni aku punya card information

initial d version 2

id name : aeon

car type : rx-7 spirit r

level 20

initial d version 3

id name : aeon

car type : subaru impreza (gc8v)

level 11 ( tongue.gif baru main maa)

aku pon ada team sindri nama STAR D dan aku satu2nya melayu

dlm team ni.so kalau ada sesapa nak challenge team aku meh la alor setar. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo alor setar kat mane ade? leh listkan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo alor setar kat mane ade? leh listkan?

kat alor setar skang initial d cuma ada kat city point tkt 5 alor setar

tempat lain tadak.nak main kat sini ler happening,sumua fanz initial d alor setar kumpul kat sini

Share this post


Link to post
Share on other sites

ooo ok

brape banyak mesen ade kat situ? die maintain elok2 tak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kat sini ada 2 mesin version 2 dan 2 mesin version 3,mesin musti la maintain elok sbab kalo rosak aku yang repair (sbab aku technician sini).aku gak yang nak main musti la aku bagi elok2

Share this post


Link to post
Share on other sites

boleh bawak kl tak?aku pun nak try gak tongue.gif

cehh...kat kl lagi melambak game nih,player dier lagi power siap ada dlm ranking dunia lagik.ko nak tgk player power2 gi mines shopping,pertama complex ngan sogo.power siutt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sini kat brisbane, ostolia ade 2 mesen je. die tak link online so takleh submit score online la. slalunye mamat2 korea yang main game ni.

kalo techie situ leh dapat main game free tak smile.gif) brape banyak kad ko dah songlap laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo techie situ leh dapat main game free tak smile.gif) brape banyak kad ko dah songlap laugh.gif

tongue.giftongue.giftongue.gif shuuushhh,diam2 aaa,jangan kasi tau tokey aaa.

xde laa,time merepair @ pasang baru je baru leh main free,lain masa pakai duit sindri la.

ko ada main ka c-fu?pakai keta apa?dah level tinggi kot.payah aa tgk melayu

main menda nih kalau ada pon byk yg 'melayu-layu'.kejab je kena makan ngan geng cina kalau battle blink.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

dulu ako main la, slalu celen2 ngan mamat korea kat sini (ngan game soul calibur 2 gak). gile ah diorang ni bazir duit cam bazir air kencin je laugh.gif

tapi pastu wallet ako ilang, dalam tu ade kad I-D ni. so malas nak main balik biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

gile ah diorang ni bazir duit cam bazir air kencin je laugh.gif

kat sini pon macam tuh gak,penah ada sorang mamat cina main dari bukak

kedai sampai tutup kedai.aku tanya dia abis duit brapa main menda nih,dia cakap abis dlm rm1000 blink.gif .gilo ahh.aku xde la fanatic sgt sampai camtuh skali dry.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo alor setar kat mane ade? leh listkan?

da lama tak turun alor setar.

boleh cuba pegi ke CT POINT (dah tuka nama ke bilion rasanya) , CT plaza , Pacific..

Share this post


Link to post
Share on other sites

um, kat kota kinabalu cni ada byk arcade

aku dh lama men, tp sbab aku jarang kuar keta aku suma < Lv. 10

klau korang ada can pigi sabah byk mamat cina pro main game nih

kalau nasib x baik korang race ngan mamat PATI pilipina - silap2 kene pukul sbab xpuas hati kalah :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...