Jump to content
kilas

Kat Mana Korang Download Manga..

Recommended Posts

Komik DNangel ader???

Pretty Face Tuh Complete ker?

Shaman King Full episod Berape Jumlah Sumer Episod???

Uh-Ho~ Banyak Soklan nak tanya nie...

Ohya... Manga Komplete Tapi Direct Download Maner ar??? Kasi kat SIni Satuh...

Wokei.. Luv You All Heheheh(erm.. aku bukan gay, cumer giler manga jerk tongue.gif)

erk.... aper aper pun thx for all the link you all give.. thx...

Share this post


Link to post
Share on other sites

manga direct download... ko carik la thread kat bawah... ader dah...

yg dekat boxtorrent... sumer complete rasanya... tak nah lagi jumpa yg tak complete setakat nie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sapa kata dah habis! Ade lagi... banyak lagi

http://www.hongfire.com*

http://www.ayanami.frozen.com[Evangelion]

http://ochitsuki.net/unmei/ [Tsubasa RC, XXXholic] + [CHOBITS!!] *

http://news.scanlation.com [shonen (banyak)]

http://www.desperate-love.net/ [Juvenile Orion]

http://www.ephemeral-dreams.tk/ [Anti-Gravity Boy]

http://www.geocities.com/tbtang81/ [Prince of Tennis]

http://www.ailanokiga.net/hemuloki/ [Matantei Loki, Tsubasa RC, Paradistar]

http://inane.mangareaders.com [Naruto, Spiral]

http://www.janimes.com/ [The way this boy lives, ...]

http://detectiveconan.biz/kaitokid/ [Kaito Kid]

http://mangacity.net [Prince of Tennis, Saiyuki, Saiyuki Gaiden]

http://mangadownloads.cjb.net/ [Penguin Brothers]

http://mangagedon.website.pl/index1.htm [saiyuki Reload]

http://www.mangavision.org/index_bleu.php?page=mangascan

[D.N.Angel, Kamikaze Kaito Jeanne]

http://missa.seaofmirrors.com [X]

http://narutofan.com [Naruto]

http://gaara.uni.cc/ [mirror link] [Naruto]

http://users.skynet.be/tuture/ [One Piece]

http://omanga.net [Angel Sanctuary, Neji]

http://sakura-crisis.net [Count Cain, Yamada Taro]

http://toriyamaworld.com [Hunter X Hunter, Full Moon wo Sagashite]

http://www.yuuwatase.org/ [imadoki]

Manga Mingguan(?)

http://manganews.net

http://dailymanga.org/index.php

* = dah check, boleh pakai

p/s: jenuh menaip..... tongue.gif

p/s lagi : yeah! 17 thn!

Edited by Sacred_Ones

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehehe.... tq crimson...

dan ohayo, aku paham perasaan ko ni.... sbb aku pun kumpul one piece ngan hunterxhunter... aku dah paham sangat faktor 'kelambatan' buku2 ni nak keluar... tongue.gif

anyway, happy downloading ok! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pergh, berbaloi tul aku bukak topik ni, banyak tul manga yang aku dah dapat...

Tima kasih banyak-banyak terutama sekali kat HangPC2, banyak tul site yang ko jumpa...

ok. chow..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ISLAND... kalo ader orang host torrent reti la aku download...

IRC sakit jiwa woo...

Phoenixwunin... ko gie tanyer sesapa leh download guna IRC... 200MB banyak tue...

Edited by Dominant Star

Share this post


Link to post
Share on other sites

tanyer dah... takder sesapa leh buat... pasal ramai tak tahu cara d/l dari IRC... saya reti... tapi broadband tarak...

So... sesapa tahu mana ader torrent nyer????

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pergh, berbaloi tul aku bukak topik ni, banyak tul manga yang aku dah dapat...

Tima kasih banyak-banyak terutama sekali kat HangPC2, banyak tul site yang ko jumpa...

ok. chow..

sama sama kilas.. smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.tamascans.com/

GodHand Teru

Volume 02 Chapter 06 Volume 02 Chapter 05 Volume 02 Chapter 04

Jigoro

Volume 01 Chapter 06 Volume 01 Chapter 05 Volume 01 Chapter 04

No Side

Volume 01 Chapter 06 Volume 01 Chapter 05 Volume 01 Chapter 04

Pochi

Volume 01 Chapter 01

TWIM

Volume 01 Chapter 01

Yawara

Volume 02 Chapter 17 Volume 02 Chapter 16 Volume 02 Chapter 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalau @find die tak kasi gune, gune !list pastu check la satu2

mmg nampak susah tapi kalau dah takde care lain terpakse la.

takpun tanye dalam channel kalau ade sesape yg tau.kalau ade org yg baik hati die cakap aa tapi biasanya mmg takkan dapat reply.

btw aku dah check aritu banyak fserve lame2 yg dulu aku slalu masuk dah takde.kat fserve yg ade takde pulak manhwa tuh.

kang tgk aa dlm minggu nih aku hostkan file tu gune torrrent.

streamyx aku tgh bengong skang hujan petir ahad aritu terus connection aku jadi slow downstream dapat 64kbps je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...