Jump to content
kilas

Kat Mana Korang Download Manga..

Recommended Posts

orang p3ening kepala baca forum manga kat bawah, so aku wujudkan 1 forum khas untuk reference orang. So plzzzz, jangan berborak kosong kat sini!

Mengapa aku tak post lama gila....

http://mangahouse.uni.cc/manga/manga/lovehina/

Ichigo 100%(chap1-chap84)

http://manga.crystalnova.net/?series=Ichigo%20100%

Whistle chap1-chap13

http://hoshimanga.cjb.net/

One piece (vol1-vol35)

http://24.214.125.78/op/

http://www.anime-source.com

Fullmetal Alchemist (26-42)

http://www.mangadownload.net

http://souhaku.free.fr

http://www.snoopycool.com

http://www.toriyamaworld.com/manga.html

http://www.bleach7.com/

pasal bleach la! apa lagi

http://yanime.animeneko.net/ichigo/

Ichigo % (Vol 1- Vol 11)

http://www.directmanga.com/

FREE Direct Manga Download

http://www.geocities.com/talesoffthecourt/

SLAM DUNK (Chapter 1-4)

http://hime.shisaite.net/

Manga Mai HiME(Chapter 1-4)

http://home.comcast.net/~b.zbikowski/

http://home.comcast.net/~lilsilv/hunter.htm

Hunter X Hunter

http://web.ics.purdue.edu/~mimakyur/downloads/

Edited by Sacred_Ones

Share this post


Link to post
Share on other sites

ISLAND???

Criter ape nie??? semangat korang sembang...

Best tak???

Alah, citer pasal mamat bunuh hantu tu..Dulu ada dalam KREKO, pastu lesap... Best gaklah citer dia...

Weih, macam mana korang masuk irchighway tu.... Aku nak kena add channel dia dalam mirc ker? Pastu lama tak kena nunggu kat situ... Tolonglah ajar aku, aku nak download gak...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yosh Sacred Ones...

Ko baca gak kan Hunter X Hunter???

Criter pasal Genei Ryodan tue start volume berapa???

P/S : Bukan borak kosong kan???

Cool OK cool.gif No Offense cool.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alah, citer pasal mamat bunuh hantu tu..Dulu ada dalam KREKO, pastu lesap... Best gaklah citer dia...

Weih, macam mana korang masuk irchighway tu.... Aku nak kena add channel dia dalam mirc ker? Pastu lama tak kena nunggu kat situ... Tolonglah ajar aku, aku nak download gak...

citer seram tu... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aku cume nak ucapkan......TRIMASSSS sebab kasi link ntuk Pretty Face aku minat giler ah citer dia...muahhhhh!!! Thank you bebanyaaaaaaaaaak!!!!

user posted image

Edited by MONKEY.D.LUFFY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alah, citer pasal mamat bunuh hantu tu..Dulu ada dalam KREKO, pastu lesap... Best gaklah citer dia...

Weih, macam mana korang masuk irchighway tu.... Aku nak kena add channel dia dalam mirc ker? Pastu lama tak kena nunggu kat situ... Tolonglah ajar aku, aku nak download gak...

mane ade lesap,kreko siar sampai abes kan manhwa tu.

nak masuk irchighway, ko bukak irc, taip /server irc.irchighway.net. part nak gune fserve tu, check la kat google. berlambak tutorial ajar. kalau ko ade 24/7 connection(streamyx/uni etc) ko queue pastu tinggal je kang dpt aa.kalau gune dialup/hotspot ke pandai2 aa cari fserve yg tak banyak org queue atau kalau ade kat xdcc server memane, dl kat situ je.

poll sket, berape org nak manhwa nih.kalau banyak boleh aku host gune torrent.kalau 1-2 org je malas ah sbb size besar (284mb)

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhukkk...

BANYAK GILOSSS...!!! user posted image

patut ker kita kejar semua nih... dry.gif

maksud aku kita patut fokus pada manga yg kita minat saja betul tak?

sebenarnya aku dah tak larat nak kejar cukuplah Budak Getah ngan hunter x hunter udah ler...faktor usia dan kekangan masa membataskan segala - galanya... smile.gif

apa pun thanks to sacred_ones

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhukkk...

BANYAK GILOSSS...!!! user posted image

patut ker kita kejar semua nih... dry.gif

maksud aku kita patut fokus pada manga yg kita minat saja betul tak?

sebenarnya aku dah tak larat nak kejar cukuplah Budak Getah ngan hunter x hunter udah ler...faktor usia dan kekangan masa membataskan segala - galanya... smile.gif

apa pun thanks to sacred_ones

satu lagi faktor penting.... faktor ke-BROADBAND-an

(sbb aku sendiri pakai dial-up... sedih)

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.stoptazmo.com

Bleach

Gantz

One Piece

Naruto

Chaosic_Rune

Hunter X Hunter

Black Cat

Shaman King

666 Satan

Battle Royale

Blame

D.Gray-Man

Gto

Bowling King

City Hunter

Death Note

Air Gear

Eyeshield21

Futari Ecchi

Gacha Gacha

Mai-Hime

School Rumble

Edited by HangPC2

Share this post


Link to post
Share on other sites

mane ade lesap,kreko siar sampai abes kan manhwa tu.

nak masuk irchighway, ko bukak irc, taip /server irc.irchighway.net. part nak gune fserve tu, check la kat google. berlambak tutorial ajar. kalau ko ade 24/7 connection(streamyx/uni etc) ko queue pastu tinggal je kang dpt aa.kalau gune dialup/hotspot ke pandai2 aa cari fserve yg tak banyak org queue atau kalau ade kat xdcc server memane, dl kat situ je.

poll sket, berape org nak manhwa nih.kalau banyak boleh aku host gune torrent.kalau 1-2 org je malas ah sbb size besar (284mb)

Sampai abis ker... Sorry tak perasan...

Heh,heh...ada gak orang nak tolong aku, terima kasih banyak2 Gam3rX...

Aku nak gak torrent tu...

sekarang dah dua orang.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha,nasib baik CC kat umah aku pakei broadband,kalo tak naya cam sacred ones.Btw dah nak abis dah d/l manga Pretty Face,pasni takyah dah beli Arena Komik wakakaka! laugh.gif

Edited by MONKEY.D.LUFFY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hahaha,nasib baik CC kat umah aku pakei broadband,kalo tak naya cam sacred ones.Btw dah nak abis dah d/l manga Pretty Face,pasni takyah dah beli Arena Komik wakakaka! laugh.gif

hahaha!! skrang aku download pakai komputer kat cc aje, sbb komputer kat cc bole sambung usb!!! Yahoo!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni antara manga complete yg korang boleh download dr boxtorrents.com

semuanyer bukan direct download tapi torrent...

boxtorrents

Akira Manga

Angel Sanctuary

Appleseed

Araragi Express

Ayashi no Ceres Manga

Battle Angel Alita

Black Magic manga [masamune shirow]

Blame manga and extras

Caravan Kidd Manga

Card Captor Sakura Manga

Chobits manga

Clover

Comiket 65 Manga Catalogue [special]

Crying Feeman Compleate.rar

Dance till Tomorrow

Devil & Devil

DNA ^ 2 Manga

Dragon Ball Manga Complete

Flame of Recca Manga

Full Moon wo Sagashite Manga

Futaba Kun Change

Ghibli Calendars (1996 - 2000)

Ghost in the Shell 2: Man-Machine Interface Manga + extras

Ghost in the Shell manga (uncut)

GTO Prequel Bad Company Manga

Gunslinger Girls Extra CD

Gunsmith Cats manga [complete]

Hana Kimi Manga (COMPLETE + special)

Hana Yori Dango Manga

Hikaru no Go Manga

I's

Imadoki [Fixed]

Kamikaze Kaitou Jeanne manga + KKJ artbook

Kimagure Orange Road Manga

Kodomo no Omocha {Manga} aka Kodocha

Lilim Kiss.rar

Living Game

Love Hina Manga

Magic Knight Rayearth Manga (Mixx scans)

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto manga

Maico 2010.zip

Maison Ikkoku Manga

Marmalade Boy

Maross 7 - Trash

Masamune Shirow Package

Masamune Shirow's Appleseed Hypernotes & Databook

Masamune Shirow's Calendars (1998 - 2004)

Masamune Shirow's Dominion

Masamune Shirow's Intron Depot 2 - Blades

Masamune Shirow's Intron Depot 3 - Ballistics

Masamune Shirow's Intron Depot vol. 1

Mermaid's Saga Complete

Midori no Hibi Manga

Milk Crown COMPLETE

Milk Crown H Complete

Minto Na Bokura

Miriam

Miyuki-chan In Wonderland (CLAMP)

Monster Manga Complete

Mucha Kucha Daisuki *FIxed*

Nausicaa manga [complete]

NOISE![omanga]

Orion manga [by masamune shirow]

Outlanders manga

Parallel.rar

Please Save My Earth Manga

Psychic Academy Manga

Ranma Manga

Robotech & Robotech Sentinels Novels

Rose Hip Rose.rar

Rumic World Trilogy

Rurouni Kenshin Manga

Sailor Moon Manga (All Arcs)

Saiyuki Manga

Salad Days Complete

SlamDunk v1-31

Tenchi Muyo! Manga Series (complete)

The King of Fighters Kyo

Three Wolves (YAOI)

Today in class 5-2

Togari manga (complete)

Venus Wars manga

Video Girl AI

Wish complete, with bonus original music video by CLAMP

You're Under Arrest!

Edited by 3eleven

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni antara manga complete yg korang boleh download dr boxtorrents.com

semuanyer bukan direct download tapi torrent...

boxtorrents

Akira Manga

Angel Sanctuary

Appleseed

Araragi Express

Ayashi no Ceres Manga

Battle Angel Alita

Black Magic manga [masamune shirow]

Blame manga and extras

Caravan Kidd Manga

Card Captor Sakura Manga

Chobits manga

Clover

Comiket 65 Manga Catalogue [special]

Crying Feeman Compleate.rar

Dance till Tomorrow

Devil & Devil

DNA ^ 2 Manga

Dragon Ball Manga Complete

Flame of Recca Manga

Full Moon wo Sagashite Manga

Futaba Kun Change

Ghibli Calendars (1996 - 2000)

Ghost in the Shell 2: Man-Machine Interface Manga + extras

Ghost in the Shell manga (uncut)

GTO Prequel Bad Company Manga

Gunslinger Girls Extra CD

Gunsmith Cats manga [complete]

Hana Kimi Manga (COMPLETE + special)

Hana Yori Dango Manga

Hikaru no Go Manga

I's

Imadoki [Fixed]

Kamikaze Kaitou Jeanne manga + KKJ artbook

Kimagure Orange Road Manga

Kodomo no Omocha {Manga} aka Kodocha

Lilim Kiss.rar

Living Game

Love Hina Manga

Magic Knight Rayearth Manga (Mixx scans)

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto manga

Maico 2010.zip

Maison Ikkoku Manga

Marmalade Boy

Maross 7 - Trash

Masamune Shirow Package

Masamune Shirow's Appleseed Hypernotes & Databook

Masamune Shirow's Calendars (1998 - 2004)

Masamune Shirow's Dominion

Masamune Shirow's Intron Depot 2 - Blades

Masamune Shirow's Intron Depot 3 - Ballistics

Masamune Shirow's Intron Depot vol. 1

Mermaid's Saga Complete

Midori no Hibi Manga

Milk Crown COMPLETE

Milk Crown H Complete

Minto Na Bokura

Miriam

Miyuki-chan In Wonderland (CLAMP)

Monster Manga Complete

Mucha Kucha Daisuki *FIxed*

Nausicaa manga [complete]

NOISE![omanga]

Orion manga [by masamune shirow]

Outlanders manga

Parallel.rar

Please Save My Earth Manga

Psychic Academy Manga

Ranma Manga

Robotech & Robotech Sentinels Novels

Rose Hip Rose.rar

Rumic World Trilogy

Rurouni Kenshin Manga

Sailor Moon Manga (All Arcs)

Saiyuki Manga

Salad Days Complete

SlamDunk v1-31

Tenchi Muyo! Manga Series (complete)

The King of Fighters Kyo

Three Wolves (YAOI)

Today in class 5-2

Togari manga (complete)

Venus Wars manga

Video Girl AI

Wish complete, with bonus original music video by CLAMP

You're Under Arrest!

lorrr apasal tak de one piece ngan hunter x hunter ko tak minat ker... dry.gif

aku minat manga tuh best giloss tryla weiiiii jgn tak try...... smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sori aku tak edit nama file name dia, semua ni manga yg dah complete, manga yg xcomplete lagi korang tak dapat cari kat website ni...

- kalau ada file yang takde org share korang boleh mintak tolong kat bahagian forum boxtorrents... selalunya kalau hari ni takde 'seed', esok lusa mungkin ada. so jgn berputus asa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...