Jump to content
Sign in to follow this  
SnoWolf

Putera.com Gamers Club

Recommended Posts

A'kum...

Uh... I have no idea mana gi thread satu lagi... aku betul2 tatau ape jadi...(error kot?? Ataupun [email protected] bawak pi tempat lain... ni yang aku tak best ni...)

Anyways, kalau nak tanya apa2 or nak sembang2 pasal club ni, post kat sini je ek???

Truly, madly, deeply

JIJAH

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahahhaha...lepak la jijah..so per citer jom la list kan nama2 yg dicalonkan utk ajk2 tuh biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

nak calon kan nama ajk tu kat thread mane?????kat sini ker????tak takut ilang lagi....hehehehehe.....

hanya calon2 jer......lum undi lagi...bila plak nak buat ni..

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol... nanti loh... aku exam akhir tahun ni... dah la biologi aku kantoi....

loh.....adik lagi hang ni...tu la ...ingat game jer hehehehe.....spm ke forn 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

divide masa blaja ngan main.....bio subjek feveret aku dulu tu...bab paling aku suka pembahagian sel.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahahahaha..dari game sampai bole menyimpang ker BIO ek? huhuhuhu.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

sry guys.. aku buntu gile bila kt umah takde internet ni... nk pi opis mase cuti mls plk... apatah lg nk pi cc... so ade apa2 perkembangan? dh ade ajk?

Share this post


Link to post
Share on other sites

takpe laa... kalau takde sape nk jadi ajk pun takpe... esok kalau ader yg mintak itu ini... senang aku hentam balik... aku tgh cari tmpt nk bikin baju.. logo apa citer?

**kita 3 org je laa jwbnya yg ade baju tu agaknya tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

takpe laa... kalau takde sape nk jadi ajk pun takpe... esok kalau ader yg mintak itu ini... senang aku hentam balik... aku tgh cari tmpt nk bikin baju.. logo apa citer?

**kita 3 org je laa jwbnya yg ade baju tu agaknya tongue.gif

yg volunteer jadi ajak batista je..dia la ajk kite yg 1st tahniah batista.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

aiksss~

takde aktiviti lain yg menarik ke? takkan nak cite pasal ni je kot.

ahli korang ramai gak.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...