Jump to content

Batista

Members
  • Content Count

    4417
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Batista

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 03/21/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/thezul

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Newcastle United
  • Interests
    Gaming
    PC
    Entertaiment
    Multimedia
    Coding
    Internet
    Sports
    Wrestling
    Overclock
    Motorsport

Previous Fields

  • Nama lain
    Nama lain Username atau "nick"

Recent Profile Visitors

23855 profile views
  1. salam sumer.... memang aku tak dinafikan sumer orang pernah merasai pengalaman kena denda masa zaman2 sekolah dulu...tak ketinggalan kat ipta/ipts.... bagi aku time aku sekolah rendah.....aku kena sekali pelempang di cikgu india...sebab aku ajuk dia cakap..hahaha laju betul tangan cikgu tu....selamat aku ni jenis hati besi.....kalau tak menangis kat tu dah.... tak ketinggalan time waktu PJ....aku selalu kena picit kat bahu...sebab aku x bawak seluar track....aku pergi redah main bola pakai seluar sekolah..... time sekolah menengah plak.....sekali jer aku masuk bilik disiplin.....sebab aku ponteng kelas...aku ngan geng2 aku tgk perlawanan badminton...last2 kantoi ngan cikgu disiplin...aper lagi kena rotan lar..boleh tahan jugak sakit...mendalam rasanya.. tapi time waktu sekolah menengah...aku plg banyak kena tegur..sebab rambut aku panjang.....aku simpan ekor....kalau time spot cek... aku selalu lari ikut tingkap..pastu bersembunyi kat library kahakahakah bagaimana dengan anda?
×
×
  • Create New...