Jump to content

nakal

Members
  • Content Count

    696
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Normal

About nakal

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/31/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    selayang
  • Interests
    minat sangat dalam pengkomputeran

Contact Methods

  1. as salam dan selamat pagi apa cerita dan apa khabar sahabat semua...sepi jer forum skang...
  2. as salam   aku ada download game aksi tembak dinasor masalah tak boleh nak play..arahan suruh mount atau burn imej..nak buat cam ne..aku tak pernah buat lagi 2 benda tu..try burn biasa tak menjadi
  3. berkenaan tajuk di atas cam ne caranyaa...
  4. as salam   aku ada sebiji LCD acer jarang pakai..tiba2 blank skrin jadi putih dan merah...kalau baiki agak berapa kos kat mana leh baiki...aku area selayang..ada dekat lagi bagus
  5. agak mendukacitakan bila ada golongan tertentu cuba untuk menukar jalur gemilang dengan alasan sama macam bendera amerika. bendera yang mereka buat tu tak sama ker dengan bendera negara lain. agak menyedihkan melihat semua tu. apa salah bendera tu yang setiap satu ada makna tersendiri. apa pendapat kawan2 tentang nie
  6. kereta aku tahun 2008 punya dalam 3 tahun mcm2 masalah timbul antara masalah seperti dibawah - 3 tahun pakai 3 kali bateri tukar - tahun ke2 pakai power windows dah rosak dah baiki skang rosak lagi -tahun ke2 pakai compreser aircond dah rosak dah tukar baru kat produa skang aircond langsung tak sejuk (rosak lagi) -tahun ke2 pakai LCD meter KM, fuel dah kelip2 aircond dah try tambah gas sejuk kejap jer skang berpanas jelah nak baiki kos mahal jaminan pun dah abis.... terkialn betul dengan mutu produa viva. proton wira aku tahun 2003 lagi bagus 8 tahun pakai aircond tak penah sevis sejuk lagi...bateri baru tukar 2 kali jer....
  7. hai kawan semua aku plan nak sambung master. baru tamat pengajian degree psikologi aku buat pjj juga sebelum nie. naik lenguh belajar selama 4 tahun. plan nak intai master pjj pulak. golongan bekerja mcm aku nie mmng nak kena pjj jer..kalau full time pokai..universiti mana yang senang nak masuk. pointer nak masuk master bape yerk....aku lulus tak power sangat..kurang 2,75 heheh..ada kawan kata bleh masuk..tak pasti U mana..plan nak try bidang lain plak
×
×
  • Create New...