Jump to content

nakal

Members
  • Content Count

    696
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nakal

  1. kereta aku tahun 2008 punya dalam 3 tahun mcm2 masalah timbul antara masalah seperti dibawah - 3 tahun pakai 3 kali bateri tukar - tahun ke2 pakai power windows dah rosak dah baiki skang rosak lagi -tahun ke2 pakai compreser aircond dah rosak dah tukar baru kat produa skang aircond langsung tak sejuk (rosak lagi) -tahun ke2 pakai LCD meter KM, fuel dah kelip2 aircond dah try tambah gas sejuk kejap jer skang berpanas jelah nak baiki kos mahal jaminan pun dah abis.... terkialn betul dengan mutu produa viva. proton wira aku tahun 2003 lagi bagus 8 tahun pakai aircond tak penah sevis sejuk lagi...bateri baru tukar 2 kali jer....
×
×
  • Create New...