Jump to content

K.A.

Moderator
  • Content Count

    3412
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

312 Sangat Baik

1 Follower

About K.A.

  • Rank
    Ahli Sangat Rajin
  • Birthday 11/22/2009

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    shah alam

Recent Profile Visitors

25912 profile views
  1. salam para Admin yang dikasihi :D     ruang/section tuk tablet takde lagi kan?? ke aku je tak nampak :p     btw, aku ade bukak thread pasal ipad nak selit kat Macintosh punyer ruang macam tak kene   so aku selit kat ruangan gajet je la,   kot2 da ade ruang khas bincang pasal tablet   move kan la thread ne yer http://forum.putera.com/tanya/index.php?/topic/91852-ipad-perbincangan-dan-permasalahan/       Thanks :D   
  2. [center][img]http://4.bp.blogspot.com/_8o725KPKm3k/TPI0hkOdltI/AAAAAAAABrQ/-x-HaetVusA/s320/ptptn.jpg[/img][/center] Salam semua, orait sekarang agak panas kes ne kan.. kalo korang follow berita pasal mahasiswa sekarang ne tengah berhimpun/berdemo kat dataran tuk tuntut hapuskan PTPTN dan pendidikan percuma (sila lihat berita alternative, sebab aku percaya, takde masuk kot kat RTM, tv3 mahupun surat khabar arus perdana) dan secara tak langsung, isu ni diambil kesempatan oleh orang2 tertentu tuk disensasikan (politikan la bahasa mudah nyer) -hal politik kite letak tepi sat no- pada pandangan korang la kan.. wajar atau tidak tuntutanMahasiswa itu?? kalau ya, berikan sebab kalau tidak berikan sebab gak kenape jom bincangkan pro n kontra pendidikan percuma di malaysia ini? video ne pandangan orang yang menyokong tuntutan mahasiswa [url="http://www.youtube.com/watch?v=9rU3UWpilXY&feature=g-all-u&context=G2bcc3fdFAAAAAAAAIAA"]http://www.youtube.com/watch?v=9rU3UWpilXY&feature=g-all-u&context=G2bcc3fdFAAAAAAAAIAA[/url] ===============================================================================================
×
×
  • Create New...