• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Streamyx Dah Sekat Torent?

3 posts in this topic

Posted · Report post

assalam tuan

 

streamyx dah sekat torent ke sebab sy nk download bahan untuk sek... macam ms office 2010... x dapat la nk download ada x mana2 tempat lain boleh download atau ada cara mengatasinya

 

 

 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Waalaikumsalam.

 

Aku guna Streamyx takde kena sekat apa2 pon. Okay je torrent. Tapi aku prefer guna seedbox je.

 

Anyways, ada apa2 kepentingan secara spesifik utk guna MS Office 2010? Kalo takde, guna je perisian alternatif yg mmg percuma.

 

WPS Office

http://www.wps.com/windows/

 

LibreOffice

http://www.libreoffice.org

 

Moga bermanfaat. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

seeder tak cukup kot

torrent link lain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now