Jump to content

hotfloppy

Members
  • Content Count

    622
  • Joined

Community Reputation

19 Baik

About hotfloppy

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/15/1985

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kepala batas, spu, penang
  • Interests
    computer related, *nix stuph, video games, programming, snooker, music, movies, anime & manga

Recent Profile Visitors

8012 profile views
  1. Kebanyakan tutorial & useful thread/post compilation mengandungi link yg point ke post2/thread2 dari forum yang lama iaitu [b]forum.putera.com/tanya[/b].. So, semua link tu dah tak dapat dibuka.. Untuk setelkan masalah ni, ubah [b]www[/b] tu kepada [b]forum[/b].. Contoh: [quote] [color="#0000FF"]http://[b][color="#000080"]www[/color][/b].putera.com/tanya/index.php?showtopic=1373&hl=[/color] [i]tukar kepada [/i] [color="#0000FF"]http://[b][color="#000080"]forum[/color][/b].putera.com/tanya/index.php?showtopic=1373&hl=[/color] [/quote] InsyaAllah, post/thread tersebut boleh dibuka.. p/s: Kalo aku silap tempat, MOD tolong alihkan ye.. Dan, kalo post camni dah ade, delete je yg aku nye ni, dan kalo boleh, PINNED kan topic yang lama tu sebagai rujukan/panduan.. TQ.
×
×
  • Create New...