• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Petikan kata-kata.

190 posts in this topic

Posted · Report post

"YOU'RE FIRED !"
-Trump

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

lagi bagus membuli dari dibuli

<<pembuli>>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Winning is about thinking one step ahead!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

prevention is better than cure !

mencegah lebih baek dari mengubati tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

DONT TRY THIS AT HOME!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

''Don't play-play a...''

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


"Ape yang penting? Kerjasama!!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

love is not a toy that u can play around tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(are_zn @ Dec 1 2008, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Ape yang penting? Kerjasama!!"



hehhe kwn aku suka benar nyanyi yg tu kat opis hehheeh....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post


'Merokok membahayakan kesihatan'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Charlie, that really hurt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(al-Qusyairi @ Dec 2 2008, 01:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Charlie, that really hurt.


ahaha...Charlie bit me..and not really hurt..kiut sungguh bebudak tu kan?

"Don’t Spam Twitter Or You Will Die A Horrible Death!" - "Don't Run... You'll Just Die Tired"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(are_zn @ Dec 1 2008, 05:30 PM) <{POST_SNAPBACK}>
"Ape yang penting? Kerjasama!!"


hu3....
cam kenal jer......
ader lagi satu lar......

'kami x besar dan kami x kuat,bile bekerjasama semua jadi mudah'.....


ha3....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"There Ain't No Such Thing As A Free Lunch "

---------------

"In this country, you gotta make the money first. Then when you get the money, you get the power. Then when you get the power, then you get the women."

*http://www.entertonement.com/clips/36057/power
*http://www.youtube.com/watch?v=XJ7HZATMKBY

yg aku bold tuh aku suka dan agak setuju skit. hehe. tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"I thought I saw a pussy cat"

-Tweety

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"Kecik-kecik tak nak mampus..... dah besar menyusahkan orang..." Ahmad Nisfu - Seniman Bujang Lapok

kalo tak paham jugak tak tau la...huhu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

orang yg tabah adalah orang yang masih mampu tersenyum walaupun berada dalam situasi yang sangat menyedihkan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lu pikir la sendri... happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

"Macam-macam Ada" -Pakcik ASTRO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

" Selamber jer.........."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

TAU TAK PER

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cyayok2

ape bendee nie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(leman77 @ Dec 4 2008, 09:56 PM) <{POST_SNAPBACK}>
cyayok2

ape bendee nie



sebutan die bunyi mcm ni.. cayok... bahasa mandarin... maksud die berusaha...

kalu jepun Gambatte Kudasai..

kalu english Gud luck..

kalu arab... heheheh den fail sekolah arab dulu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

as above, so below.
as within, so without.
-the Emerald Tablet, circa 3000bc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

QUOTE(me_iera @ Dec 1 2008, 10:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
DONT TRY THIS AT HOME!!


TRY THIS AT YOUR NEIGHBOUR'S HOME!! ~ phua chu kang... best in singapore and jb! laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now