• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Penting: Pemilihan Moderator

84 posts in this topic

Posted · Report post

hehe... akhirnya ada jugak... penat ku tunggu... hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

mentary ko je la jadi second mod...dah la kot penat2 wat kelab nih..aku sokong ko...aku support..aku rase sume yang lain pon camtue.hehe.gud luck!

Edited by DeathMouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

tak pe.. ku buat untuk kebaikan semua.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mentary, mana logo PSP pening ko tu??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mentary, mana logo PSP pening ko tu??

haha..salah org dow.. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

logo PSP??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hahahah...memang dah pening skang nie...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mentary, mana logo PSP pening ko tu??

Yang tu nelza punya... time tu dia pening-pening lalat skit :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assalamualaikum... perlukan second mod?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now