• Announcements

    • Peraturan Umum, Sila baca !

      1) Perbincangan illegal , seperti download , provide link muat turun, lanun sebagainya ditegah dan akan dipadam tanpa notis. Sila ambil perhatian , sebarang perbincangan mengenai download men-download, sharing link yang berkait kepada illegal material: - akan dipadam serta merta - tiada kompromi, user akan diberi warn jika melakukan kesalahan sama Contoh related : - " aku tengah sedut ni.. sejam lagi siap.. " - " kat mana ko dload laju gile.. aku lagi 14 hari nk siap" 2) Spamming, double pos, smiley semata-mata adalah satu kesalahan besar, elakkan membuat susulan pos dibawah susulan sendiri. Warning tanpa notis akan diberikan. 3) Elakkan drama fanboyism , samada berkait dengan konsol, permainan pc dan sebagainya 4) Perbincangan private server tidak dibenarkan, namun multiplayer via hamachi group dibenarkan. 5) Cheat codes dibenarkan, tetapi tidak kepada [email protected] 6) Screenshot seeloknya bersaiz 640 x 480 ke bawah, sila gunakan code spoiler sekiranya tidak resize pic anda. 7) One line posting (susulan satu baris) tanpa menjawab persoalan dan tidak memberi apa-apa manfaat dikira sebagai SPAM. SILA GUNAKAN FUNGSI REPORT JIKA TERDAPAT USER/TOPIK YANG MELANGGAR PERATURAN DI ATAS. ____________________________________________________________ _______________________________ .::. Kegagalan mematuhi terma dan syarat boleh mengakibatkan posting anda di padam dan anda mendapat warn level secara percuma .::. ____________________________________________________________ _______________________________

Penting: Pemilihan Moderator

84 posts in this topic

Posted · Report post

ooo.. nak jadi moderator (penggubal) ni kena promote diri sendiri rupanya.. bukannya orang lain yang cadangkan.. baru tau... paham paham..

aku cadangkan si izwan jadi mod..bolehkan izwan? biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

letak je la sesapa pun aku vote je.. smile.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku sokong mentary berdasarkan effort die ke atas perlaksanaan penubuhan kelab ini :)

ps: yang lain tu sume ok gak. tak boleh ke nak vote lebih dari sorang??

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku sokong mentary berdasarkan effort die ke atas perlaksanaan penubuhan kelab ini smile.gif

ps: yang lain tu sume ok gak. tak boleh ke nak vote lebih dari sorang??

smile.gif

boleh vote lebih dari seorang...

sekarang ni untuk pemilihan moderator1

moderator2 akan menyusul kemudian (Ku dah tanya big boss)

selepas nama moderator1 dah dikeluarkan daripada list...

proses meminta persetujuan bagi Moderator2 Kelab Intel Putera.Com akan dijalankan

(bagi calon2 yang masih tinggal... biggrin.gif )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Boleh mula membuat undian bagi Moderator1 di... SINI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

maju2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kenape... tak percaye ke... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

mmg ar!!!heheh

nnt dah jadi kelab nie, hang belanja aku makan tau mentary...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lorrr... hang la kena belanja ku makan... hehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aku melantik diri aku jugak... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

laaa... apasal tak kasi tau awal2... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mana Mod kite ni...

sonyap ajo... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

eh aku saja gurau2.. mod besar time penting2 leh la muncul.. aku rasa mentary layak jadik seken mod laugh.gif vote!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

erm...sbg mod kat sini biggrin.gif aku rase Mentary layak jadi 2nd mod..die bersungguh²...ade potensi..

vote Mentary biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Kacau betul la korang ni...

mungkin ada yang lebih berpontesi dari ku lagi... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

[ek eleh...merendah diri la plak si mentary nie....apa2 pon vote 4 "Mentary".......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

boleh vote lebih dari seorang...

sekarang ni untuk pemilihan moderator1

moderator2 akan menyusul kemudian (Ku dah tanya big boss)

selepas nama moderator1 dah dikeluarkan daripada list...

proses meminta persetujuan bagi Moderator2 Kelab Intel Putera.Com akan dijalankan

(bagi calon2 yang masih tinggal... biggrin.gif )

Bila nak buat poll untuk Mod2 plak ni... rolleyes.gif

p/s : jangan masuk kan nama ku plak... laugh.gif

Edited by Mentary

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yeah...mentary for 2nd mod... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

cadangan !

electroboy dan mentari. Undilah mereka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mentari,ko famous meh....

Berlagak la skit biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Mentari,ko famous meh....

Berlagak la skit biggrin.gif

famous... laugh.giflaugh.giflaugh.gif

pandai la ko... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

famous...  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

pandai la ko...  laugh.gif

Hek eleh jangan arrr malu-malu! Sokong kuat nie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Lebih ramai lagi yang layak daripada ku kat sini... biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu..dah dapat lum moderator..perkenalkanlah diri kepada semua.. happy.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

huhu..dah dapat lum moderator..perkenalkanlah diri kepada semua.. happy.gif

hek..dah ade..saya hairi..sebagai Moderator Jr untuk Kelab Intel.. smile.gif

sowy lambat bertindak..ade hal yg x dpt dielakkan tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now