Jump to content
Sign in to follow this  
no1

Nak Tanya N Nak Report!

Recommended Posts

tah.. berok mne tah..... spam bende bukan2...
pe kate block or delete jerk acc SymnEmopy tuh...
x mustahil lg byk tah hape2 die spam nnti ...
nak kate org lain mmg 100% mustahil sebab ade 2 org brbeza pakai name yg 100% same... name pon tah ape2..
melainkan 'guest' tuh pnjam name die..
mod tak bole delete ker..

ps: haah.. server putera slow gile... kekadang ke retry byk kali.. dari petang td..

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Aku tak Sengal @ Dec 18 2008, 12:53 AM) <{POST_SNAPBACK}>
die aktif time2 camnih.. maknenye kene ade mod ler yg aktif time gini...

bkan time tgh hari ke?
ak klo tghari, mmg sakit jiwe nk view putera..
bz ke main..
pasal mnde yg sama gak ke, pasal traffic congested?

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku ckp pasal spammer tak gune tu la.. pos bende2 tak senonoh...
aku same cam game4life.. cadang jgn kasik guest pos/reply topik lg...
buat la sesuatu... die tgh mngganas tuh..

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Aku tak Sengal @ Dec 18 2008, 12:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aku ckp pasal spammer tak gune tu la.. pos bende2 tak senonoh...
aku same cam game4life.. cadang jgn kasik guest pos/reply topik lg...
buat la sesuatu... die tgh mngganas tuh..

kat mne? bleh bg link x?
ak xjumpe pn?

Share this post


Link to post
Share on other sites
maybe betol kot putera nih ade berok yg godam..
semacam jer dua-tiga hari nih...

ps: Guest_Guest_SymnEmopy_*_* memang tak gune!!!! mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Aku tak Sengal @ Dec 18 2008, 01:04 AM) <{POST_SNAPBACK}>
maybe betol kot putera nih ade berok yg godam..
semacam jer dua-tiga hari nih...

ps: Guest_Guest_SymnEmopy_*_* memang tak gune!!!! mad.gif

patut ar tak sedap ati tadi

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(xp_vista @ Dec 18 2008, 01:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ade lagi la....ak tgk ade kt 3 topik die post...naseb bek link je bkn gambo

-->yg peliknye die ni guest tp bole post...ke die godam???

sesetengah topik leh reply sebab aku tengok ada guest lain yg post tapi tak spam cam dia

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku rasa guest leh post kat cenderahati n pengesahan keahlian, nasib baik ada limit kalau tak sume topik dia letak mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(game4life @ Dec 18 2008, 01:12 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sesetengah topik leh reply sebab aku tengok ada guest lain yg post tapi tak spam cam dia


ooo....

kalu mcm tu suruh je la mod setting supaya guest x leh reply mne2 topik Edited by xp_vista

Share this post


Link to post
Share on other sites
sepatutnye guest tak bole...
kalo boleh sume topik hanye ahli yg boleh reply...
guest tak patut bole buat sesuka hati...
macam masuk rumah orang tp buat cam rumah sndiri..

harap sesiape yg berkuasa kat Putera nih boleh mengubah bende ni supaye tak terjadi lagi..
sebab mangkok cam die ( Guest_Guest_SymnEmopy_*_*) ni takkan berhenti buat... Edited by Aku tak Sengal

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(Aku tak Sengal @ Dec 17 2008, 03:50 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aku baru perasan td (pukol 3.40 am)
byk lak tuh pic2 p*** Guest tuh pos... kt ruangan cenderahati..
canne bole terlepas?? padahal bukan ahli...
sebelom jdik ape2, baik buat sesuatu..
n padam pos2 tuh.. jijik...
mad.gif



aku pun ternampak tadi dia pakai GUEST....mcmana ini terjadi ni...mula2 nak bukak topic jual buku lama2...tiba2 ada gmbr P**** tu


Share this post


Link to post
Share on other sites
harap mod zerONehza tu boleh buat sesuatu r..
sebab forum cenderahati tu bawah pngawasan die kan..
dia da on9 tu..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...