Jump to content
Sign in to follow this  
DigIT

Free Akaun Premium Rapidshare

Recommended Posts

Salam..

dalam thread ni aku akan bagi akaun Premium rapidshare...korang boleh masuk thread ni dari masa ke masa..mana tau ada rezeki korang.dapat la akaun premium rapidshare....bila akan diupdate,berape left share yang ada dalam akaun dan status akaun tu bergantung pada akaun tu..aku x boleh janji ape...ada rezeki,ada la..

Korang boleh download fail ni as a free user sebagai tanda terima kasih...

http://rapidshare.com/files/167937626/Everest_ultimate_portable.rar

Edited by kunyit09

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salam...

sempena bulan ramadan ni aku nak kongsi akaun premium rapidshare......benda ni sampai esok je 18/08........ :blush: so cepat2 la download..

satu lagi,jangan ubah passsword and login alias..biar ramai2 boleh rasa....

username: rapidfree

password:111111

The Account has been found, but the password is incorrect. Password forgotten?

sape punyer keje la ni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Patut takyah iklan buat psot sekali dengan username + password. iklan kat post tapi bagi detail guna pm , susahlah sikit . Bulan puasa pun ada jugak perangai camni .. hish..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yeke??humm...

[email protected]

yang ko punya dulu org tukar password ke?

Esok last,niat aku boleh la kongsi ramai2....xpe la..biarkan...

Patut takyah iklan buat psot sekali dengan username + password. iklan kat post tapi bagi detail guna pm , susahlah sikit . Bulan puasa pun ada jugak perangai camni .. hish..

:angry: .....mesti mak bapak dia tak ajar....

lain kali lau ada free lagi,aku buat macam hampeh bagitua...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yeke??humm...

[email protected]

yang ko punya dulu org tukar password ke?

Esok last,niat aku boleh la kongsi ramai2....xpe la..biarkan...

Yupss...

Aku letak sekejap jer terus ada leecher

Pastu aku wat PM sistem...ok la sket

Tp skang aku stop dulu pemberian free Acc

Bila sampai masa yang sesuai nnt aku akan share balik :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

aiseh najman ko baik hati sangat post sini nanti si leecher tu tukar password balik .

Share this post


Link to post
Share on other sites

nah sume..x yah kecok2

jgn tukar pass erkk..jangan tamak..

bulan ramadhan jgn jdi jahat...

khas untuk putera.com

accountid=6502497                     Fri, 19. Sep 2008
password=yEEm44D8sM

bro, aku mencadangkan guna PM je la kalau nak bagi benda2 berharga yang free ni..

at least, kite tau sape yang suka buat durjana..

pastu buat 1 blacklist, soon, sape2 yang ade premium account to be shared, jangan PM kat blacklisted tu..

abis citer..

* just 4 puteranian yang bertanggungjawab

Share this post


Link to post
Share on other sites

a`ah..dulu aku ade wat..x de pun diorng nak tukar password kalo guna PM nie..kalo da bagi free cam nie x sampai seminit dah tukar password..cam yang lepas2..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup,aku rasa kena guna fungsi PM je.....nati baru tau sape yang sia* tu..huh.....niat nak buat baik,kongsi ramai2......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...