Jump to content
kbf2152

Windows Xp Dark Edition

Recommended Posts

salam suma..

aku xtau thread ni dah kuar belum..aku baru lepas format pc aku pastu guna windows xp dark edition cap biskut marie. aku nak tanya windows ni betul2 microsoft kuar kan ke?

sebab aku bukan pakai tranformation tapi format. windows ni mmg cantik macam vista tapi stil directx9.

xpjo8.jpg

43916890lj7.jpg

Edited by kbf

Share this post


Link to post
Share on other sites

windows ni dia dah siap customize la bang..

rasanyer VTP pon leh wat benda ni gak..

Edited by orochimaru

Share this post


Link to post
Share on other sites

ohw yeker? so windows ni ala2 vtp gak la eh..

tapi custom windows ni bagus la dari vtp sebab ringan n xmkn memory byk. macam standart xp jek memory de.

kat control panel ada gpuz, cpuz, hdtune..

mmg cambes :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam suma..

aku xtau thread ni dah kuar belum..aku baru lepas format pc aku pastu guna windows xp dark edition cap biskut marie. aku nak tanya windows ni betul2 microsoft kuar kan ke?

sebab aku bukan pakai tranformation tapi format. windows ni mmg cantik macam vista tapi stil directx9.

xpjo8.jpg

43916890lj7.jpg

salam...

dah lama aku cari windows xp dark edition ni...boleh share ngan aku tak

Share this post


Link to post
Share on other sites

try vtp 8.01 dia lg less performance

sebelum aku instal windows ni aku pakai vtp 8 ni la.

sgt xmemuaskan hati aku. memory sampai >500 + dota + winamp = >700

xcantik n byk masalah kat Vorb n Vstart de. asek hang.

xp dark ni mmg bes..bg aku la :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg ler.. elok pakai patch terus je kat "C:\WINDOWS\Resources\Themes"..

ada masa aku uploadkan untuk korang collection aku.. tu pon kalau korang nak la.. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg ler.. elok pakai patch terus je kat "C:\WINDOWS\Resources\Themes"..

ada masa aku uploadkan untuk korang collection aku.. tu pon kalau korang nak la.. :P

aku nak..aku nak

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmg ler.. elok pakai patch terus je kat "C:\WINDOWS\Resources\Themes"..

ada masa aku uploadkan untuk korang collection aku.. tu pon kalau korang nak la.. tongue.gif

ko upload kan vistaCG..plg cantik aku pernah pakai. kene instal uxtheme.dll dlo.

apperance dark xp ni pakai Stolen16Mx. try search..

n sidebar dark xp btol2 vista punya. gadjet boleh download dari microsoft.

aku ase de guna software vaioxp tok instal vista sidebar.

bukan thoosje sidebar yg xbes

Share this post


Link to post
Share on other sites

43916890lj7.jpg

Nah ni link utk download CPL All-In-One

addondl.png

Edited by januox

Share this post


Link to post
Share on other sites

bg pandangan aku laa...aku da byk da tgk windows2 nih...dark laa..student edition laa..kebanyakkan bukan official..mksudnye windows ni dah diedit oleh si polan dulu....windows yg x official ni lebih kurang same jer cume same ade dah diupdate ataupun siap diinstall dgn software2 dan mcm2 lg laa themes ke ape..

Share this post


Link to post
Share on other sites

windows ni dia dah siap customize la bang..

rasanyer VTP pon leh wat benda ni gak..

aku sokong wat apa lagi nak kuar XP dark edition,lastest Windows vista kan ada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salam suma..

aku xtau thread ni dah kuar belum..aku baru lepas format pc aku pastu guna windows xp dark edition cap biskut marie. aku nak tanya windows ni betul2 microsoft kuar kan ke?

sebab aku bukan pakai tranformation tapi format. windows ni mmg cantik macam vista tapi stil directx9.

xpjo8.jpg

43916890lj7.jpg

haha.... aku skrin kecik je.... tp camnie gak laa....

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMD Athlon 64x2 3600| win xp dark edition ~vista iz sux | M2N4-SLI| XFX 8600GT ex-t zalman ed 256mb [650/1.5Ghz]factory oc | 2Gb Corsair ddr2 667 |

Share this post


Link to post
Share on other sites

aah, nak pakai lawa2 pakai vista cukup..

sama gak, performance kong.. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo nak kire bes...... vista mmg no 1.....

tp setakat yg aku gune skunk nie xp dark bole pakai laa.....

design spt vista.... i like it.....huhuhu....

kalo vista bgk makan memory.....

huhu...aku men game perh....

sangkut jek... sakit hati gak laa..... n ader lak software xleh pakai......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMD Athlon 64x2 3600| win xp dark edition ~vista iz sux | M2N4-SLI| XFX 8600GT ex-t zalman ed 256mb [650/1.5Ghz]factory oc | 2Gb Corsair ddr2 667 |

Share this post


Link to post
Share on other sites

kalo nak kire bes...... vista mmg no 1.....

tp setakat yg aku gune skunk nie xp dark bole pakai laa.....

design spt vista.... i like it.....huhuhu....

kalo vista bgk makan memory.....

huhu...aku men game perh....

sangkut jek... sakit hati gak laa..... n ader lak software xleh pakai......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AMD Athlon 64x2 3600| win xp dark edition ~vista iz sux | M2N4-SLI| XFX 8600GT ex-t zalman ed 256mb [650/1.5Ghz]factory oc | 2Gb Corsair ddr2 667 |

memang pun.Vista kuat makan source,bagi yang pencinta game sukar bagi diorang nak install game.

Xp design ni pun gempak jugak..hehe try kat Pc aku la..

Share this post


Link to post
Share on other sites

untuk pc2 yg agak kurang perfomance(xmampu :() mcm ako nih

kalau nak lawa macam Vista boleh la pakai xp dark edition :P

vista memang hebat, lawa, canggih tok pc org yg poket tebal :P

Nah ni link utk download CPL All-In-One

untuk ape ni @januox?

Share this post


Link to post
Share on other sites

untuk pc2 yg agak kurang perfomance(xmampu :() mcm ako nih

kalau nak lawa macam Vista boleh la pakai xp dark edition :P

vista memang hebat, lawa, canggih tok pc org yg poket tebal :P

untuk ape ni @januox?

sama la kita hehe..xp pun ok..nak install game xpe masalah..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni la keje lanun buat mod xp dark edition la apa la..

bill gate x suruh buat lanun pi buat..

sokong la yang original.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ni la keje lanun buat mod xp dark edition la apa la..

bill gate x suruh buat lanun pi buat..

sokong la yang original.

gila pe aku nak beli windows ori..

vista ultimate oem ori rm629 = c2d e6750 rm640 = g-byte 8600gts rm559

xp pro oem ori rm459 = c2d e4600 rm469 = xfx zalman 8600gt rm444

baik aku beli hardware dari software :P

kalau aku byk dwet aku akan sokong 100% 'original'

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku nak tumpang tanyelah yang dah pakai Windows Xp Dark Edition ni. seronok sangat nampak. :D adekah windows ini ade masalah dengan file missing video effect & transitions dalam program windows media maker? itu saje.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...