Jump to content
B@zSh™

Rapidshare Tools

Recommended Posts

cara terbest ialah dengan cara yg member sini katakan iaitu beli premium account..1 bulan pun blh ler hehehe

second choice is guna link generator!..linknya cari sendiri..pakcik google kan ada hehehe

klu korang nak cari duit and convert duit tu kepada rs account..boleh join group paypal..cari site yg boleh bagi ads..dont worry it is all free!

Share this post


Link to post
Share on other sites

cara terbest ialah dengan cara yg member sini katakan iaitu beli premium account..1 bulan pun blh ler hehehe

second choice is guna link generator!..linknya cari sendiri..pakcik google kan ada hehehe

klu korang nak cari duit and convert duit tu kepada rs account..boleh join group paypal..cari site yg boleh bagi ads..dont worry it is all free!

Cara pertama aku dah laksanakan...memang best pakai premium

Sampai ko dah x tau apa nak download

Cara kedua pun aku pernah try...tp biasanya ada limited bandwith coz ramai orang pakai

Pastu bila dah sampai limit utk hari tu...terpaksa la ko tunggu esok

Yang ketiga....leceh...ko pernah berjaya buat?

Buktikan ;)

So yang terbaik adalah cara pertama

Skang ni aku tgh try nak kumpul points untuk convert kepada premium acc ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

menjak pakai SP3, ia memberi kelebihann tersendiri untuk POW rapidshare. tak perlu kepada sebarang tool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yups bro

Dah ko cakap macam tu kena la curahkan ilmu tu ;)

peraturan rapidshare, kalo ada yang cuba menyalahguna kat tempat dia, akan di ban! Manakala peraturan mendonglok pula, satu pc, hanya leh wat point dalam masa satu jam 4 point sahaja. keistemewaan prem akaun, ada kebebasan donglok dan upload, tetapi peraturan point masih kekal. manakala bagi pengguna free, terpaksa menghadapi tempoh menunggu. kekadang bila selesai donglok satu fail, bersaiz 100MB, kena tunggu 80 minit.

Maka ada yang kata , buat tukar IP, betul ka bertukar? yang sohehnya, bila pakai, dicek, tengok sama RS, tak bertukar pun. menyampah jugak! kalo ada yang berjaya, kira tahniah!

kalo sumer IP dari negara ini leh wat point giler2, lambat bangat, RS akan perasan. kalo kena ban? abis point!

kalo yang dah ada prem RS, elok la susun time setiap jam wat donglok. pengguna free, manafaatlah hepi hours, kalo dapat, sebab hari ahad kat jerman, kita di sini leh pakai sampai kul sebelas malam. :huh:

cuma yang wa leh kata sekali lagi kat sini, wa tak perlu tunggu abis satu jam untuk nak tambah lagi point, wa cuma buat 4 point semasa hepi hours, dalam masa 5 minit sahaja dan wa tak pernah ada menunggu 80 minit atau wat eber laH!, setiap kali selesai mendonglok 100MB secara free akaun.

Renug-renungkanlah pc di depan. Jangan FRUST sama saiya!!!! :angry:

p/s: - apa maknanya berbelanja pitis sama RS kalo menjadi lanun cicak lompat! :ph34r: lagi tak bermakna kalo kena ban!!!! :excl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

peraturan rapidshare, kalo ada yang cuba menyalahguna kat tempat dia, akan di ban! Manakala peraturan mendonglok pula, satu pc, hanya leh wat point dalam masa satu jam 4 point sahaja. keistemewaan prem akaun, ada kebebasan donglok dan upload, tetapi peraturan point masih kekal. manakala bagi pengguna free, terpaksa menghadapi tempoh menunggu. kekadang bila selesai donglok satu fail, bersaiz 100MB, kena tunggu 80 minit.

Maka ada yang kata , buat tukar IP, betul ka bertukar? yang sohehnya, bila pakai, dicek, tengok sama RS, tak bertukar pun. menyampah jugak! kalo ada yang berjaya, kira tahniah!

kalo sumer IP dari negara ini leh wat point giler2, lambat bangat, RS akan perasan. kalo kena ban? abis point!

kalo yang dah ada prem RS, elok la susun time setiap jam wat donglok. pengguna free, manafaatlah hepi hours, kalo dapat, sebab hari ahad kat jerman, kita di sini leh pakai sampai kul sebelas malam. :huh:

cuma yang wa leh kata sekali lagi kat sini, wa tak perlu tunggu abis satu jam untuk nak tambah lagi point, wa cuma buat 4 point semasa hepi hours, dalam masa 5 minit sahaja dan wa tak pernah ada menunggu 80 minit atau wat eber laH!, setiap kali selesai mendonglok 100MB secara free akaun.

Renug-renungkanlah pc di depan. Jangan FRUST sama saiya!!!! :angry:

p/s: - apa maknanya berbelanja pitis sama RS kalo menjadi lanun cicak lompat! :ph34r: lagi tak bermakna kalo kena ban!!!! :excl:

Aku x faham sangat apa ko cakap

Dan aku rasa apa yang ko cakap tu ramai yang dah tahu

Cuma skang ni ramai yang nak tahu macam mana nak violate rules rapidshare...max 5 points per hour

Macam mana nak wat lebih dr tu

Share this post


Link to post
Share on other sites
aku nak tanye macam mane aku nak buat CryptLoad tu auto disconnect dan connect balik. aku try godek2 tak jadi pun. asyik jadi waiting time jugak. <_<

Share this post


Link to post
Share on other sites

cryptload pon tak berfungsi dah kerana RS sentiasa update security lvl dorang..Captcha pon semakin ketat..

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku nak tanye macam mane aku nak buat CryptLoad tu auto disconnect dan connect balik. aku try godek2 tak jadi pun. asyik jadi waiting time jugak. <_<

Ko guna manual dialer or router?

Kalo ko guna manual dialer...follow tutorial yang aku dah buat kat awal2 thread ni

Kalo untuk router...modem apa yang ko guna?

Ada cara nak buat...ko bole rujuk kat sini

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ko guna manual dialer or router?

Kalo ko guna manual dialer...follow tutorial yang aku dah buat kat awal2 thread ni

Kalo untuk router...modem apa yang ko guna?

Ada cara nak buat...ko bole rujuk kat sini

aku gune care router. aku pakai modem tp-link 8810. tak retilah aku nak bace tutorial dari link ko bagi tu sebab gune bahase entah ape2. :D ko terangkanlah sikit ape yang ko tahu kat sini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rapidshare Happy Hour Checker:

it's easy, just put in the link and if the symbol is green, start downloading!

Easy Rapidshare Points 3.0 :

-With Easy Rapidshare Points, you can gain as much as 43,000 points a month. This is the best way to get a rapidshare account and also quite useful for premium account holders as they increase their points too.

-All u have to do is up load a 1 Mb file the one u have uploaded and paste the link in Easy Rapidshare Points and soo u will be able to add to your points tally.

sori ek ebri badi, saja wat borak kat sini!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Easy Rapidshare Points 3.0 :

-With Easy Rapidshare Points, you can gain as much as 43,000 points a month. This is the best way to get a rapidshare account and also quite useful for premium account holders as they increase their points too.

-All u have to do is up load a 1 Mb file the one u have uploaded and paste the link in Easy Rapidshare Points and soo u will be able to add to your points tally.

Yang ni aku pernah guna...tapi x berjaya -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yang ni aku pernah guna...tapi x berjaya -_-

sumer yang ada kuar kat tenet, RS dapat detect. cara termudah nak tambah point, cara klasik, rekonet tenet, bukan turn off, masa donglok fail sendiri, berjalan dalam 250kb, kensel, lepas tuh redonglok balik. pasal RS ni bila stat tekan butang donglok, sudah dikira.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kat mane sy boleh dapatkan Rapid Grabber 1.4.8A?

Askum puteranians...

Kepada sape2 yang suka download guna rapidshare...Rapid Grabber 1.4.8A dah kuar

bug before this dah fixed...so far aku guna xder problem

Cuma time limit still ada....

Program lain yang best...untuk Windows XP user dan ke bawah..

Rapid H**ker Final v2.7...yg ni aku rasa dia bypass time limit

Selamat mencuba

Share this post


Link to post
Share on other sites

Memang bole try cara yang ko cakap tu khorback

Tapi...maximum points per hour still 5 kan?

per hour boleh buat berulang kali so lebih la point. kalo biasa 5, leh buat ,kalo nak lagi, terpulanglah. tak yah tunggu per jam nak dapat point baru. cara normal RS hanya bagi peluang per jam, tak berbaloi walaupun dah belanja untuk prem RS.

CryptLoad Changelog

03.05.2008

Rapidshare.com Plugin - Botcheck and Premiumaccountcheck fixed

CryptLoad 1.0.9 released!

http://rapidshare.com/files/113869793/CryptLoad_1.0.9_khoroq.rar

Edited by khorback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cryptload v1.1.0

Askum sume

Hmm...lama x update thread ni

Ok....berita baik untuk sume warga PUTERA.com

Latest Cryptload dah keluar version 1.1.0

Yang pentingnya skang latest version ni dah bole baca new CAPTCHA yang ada gambar kucing tu

rapidshare-cat-letters.png

rapidshare-cats-captcha-hacked.png

Ok kepada sesiapa yang nak download bole download kat sini DOWNLOAD

Edited by [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cryptload v1.1.0

Askum sume

Hmm...lama x update thread ni

Ok....berita baik untuk sume warga PUTERA.com

Latest Cryptload dah keluar version 1.1.0

Yang pentingnya skang latest version ni dah bole baca new CAPTCHA yang ada gambar kucing tu

rapidshare-cats-captcha-hacked.png

Ok kepada sesiapa yang nak download bole download kat sini DOWNLOAD

adeh, trimas banyak2 [email protected], leh gak aku download... Susah tul aku nak baca gambau kucing tu, adeh... huhU~ :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dulu ada la pakai bende ni sumer, skang dok doh la!

leni, siang malam kuar camni,

*** File Download ?Free User,

You would like to download the following file:

http://rapidshare.com/files/.....

Download your file without security questions. Have Fun!

langsung tak mengiau gambo kucing! agaknya tak der masa nak main kut!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...