Jump to content
LebaiMach0

Semua Pemain Silkroad Online Server Redsea

Recommended Posts

weh evil ko nick ape?

klo ade geng leh gak aku masuk redsea bosan gak ni men sorang2

klo ko nak suh aku masuk skang pon bole =D

nik aku bronok la

tgk signature kat bwah ni.. :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

adeh baru ingat nak mintak tolong lvlkan =p

korang sume lvl tinggi2

klo camtu mintak eq noob je ar ble

sos ker sosun yg ker ekekeke

aku byk gak sos...semak stor je...best for nuker...mmg cun... sos sword lvl16+3,lvl24+3,lvl32+3...sos shield 24+3..adela gear sox gak..blue +5 pn ade...suma semak je ni...aku jual kt ko jela item2 ni...kekeke....

p/s: joinla kami PuterExtremE mggu ni wei....hujung mggu ramai gak muncul...kui3

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku byk gak sos...semak stor je...best for nuker...mmg cun... sos sword lvl16+3,lvl24+3,lvl32+3...sos shield 24+3..adela gear sox gak..blue +5 pn ade...suma semak je ni...aku jual kt ko jela item2 ni...kekeke....

p/s: joinla kami PuterExtremE mggu ni wei....hujung mggu ramai gak muncul...kui3

cayalah cun2

tunggu ar aku jadi trader yang berjaye :P

korang bile online?

iji ko biasa online kol baper?

oo Kenchana ek nick ko

Edited by aNtWar The SileNcEr

Share this post


Link to post
Share on other sites

aku byk gak sos...semak stor je...best for nuker...mmg cun... sos sword lvl16+3,lvl24+3,lvl32+3...sos shield 24+3..adela gear sox gak..blue +5 pn ade...suma semak je ni...aku jual kt ko jela item2 ni...kekeke....

p/s: joinla kami PuterExtremE mggu ni wei....hujung mggu ramai gak muncul...kui3

~ken dah sama lv ngan aku........tgh cari blade lv 48 ney...kalu ader sesaper ader tolong simpankan ekk.....satu hotan aku geledah x jumpa yg best...huhu~

Share this post


Link to post
Share on other sites

cayalah cun2

tunggu ar aku jadi trader yang berjaye :P

korang bile online?

iji ko biasa online kol baper?

oo Kenchana ek nick ko

hm..nila char yg aku layan skang...xpyh jd trader...better ko grind je...kekeke

besa aku online ptg pas keje...kul5++..tapi...tgk server la...klu penuh sushla...huhu

~ken dah sama lv ngan aku........tgh cari blade lv 48 ney...kalu ader sesaper ader tolong simpankan ekk.....satu hotan aku geledah x jumpa yg best...huhu~

hehehe..ko la...aku on slalu..ko je byk off....hehehe...

Hahaha...baru ko tau sapa Ken...kekekeke

Kalu xde geng tu main ar kat RedSea...guild sntiasa tbuka dan rela kick nama2 duplikasi yg ada dlm guild..kekekekee

erk...alamak...cam kn skt kt aku...kekeke....ramaila camtu kn kick...aiyookk...

Share this post


Link to post
Share on other sites

char aku dah 3 lam guild..kekekeke...

char aku dalam tu ada 2.. tp nak kick 1 tu ble je.. bila stor penuh invite masuk balik.. mau transfer barang.. kuikuiukuikui.. barang banyak sangat.. :) mari bertemu dgn saya IGN: Ehsan :) lvl 47. huk hukhuk.. wehhh seber crowded.. mcm mana aku nak masuk premium dah abis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

assalamualaikum... lama x masuk putera neh...

ades.. sblm raya ari tu dah 70lv, hr ni dah raya ke brp ntah.. x naik2 lagi lvl..

malas tol aku nk grind.. leteh.. ^^

dah nk patah jari aku tekan keyboard... keh keh keh keh

Red dah potong lvl aku balik.. OMG.. tunggu kemunculan aku balik.. skng gt ngan pet x der.. sbb tu malas sket

pasni ni nk reload.. pastu nk potong lvl Ehsan...

Ehsan lagi 1 hal, aku tel dia ari raya.. ko tau dia ngah wat ape? dia ngah On9..

camne lvl x laju.. omg.. x cuti ke?...

x per2.. pasni aku target lvl 80lak... sebulan lvl 80 ^^

(anganĂ‚Â²)...

pada mereka yg baru nk join server redsea tu.. PuterExtremE mengalu-alukn kemasukan anda..

bior havoc sket redsea ngan bebudak mesia.. kiter gi bunoh Turk.. wakakakakaka

teringat lak time bronok kena bully ari tu... kesian tol... takpe bro.. pasni kita balas dendam...

rmai lagi ke bercuti raya neh?? x on9 lagi..

aku dah nk terkucil neh.. sejuk tol ari neh.. ujan dr pagi smpai keptang...

see u in game.. ^^

p/s: selamat hari raya maaf zahir batin.. x sempat nk wish blom raya ari tu.. sibuk sgt.. very2 sibuk gile babeng... 5 hr x titow..

hr raya dah jadik sewel... kekekekek

Nick:Embraced

Level:80

Build:Full STR nuker... ^^

Job:NPC kekekeke

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo full str nuker?

eh ade ker?

setau aku nuker full int hehehe

hehe sori ar aku noob agi memecam taktau

aaa....temberang je bdk emb ni....kui3....

btw...aku xleh log in....saje resfreshing course... ^^

agagaga.jpg

hehehe....tgk suma lvl noob je...skang dh pegang 8thdgree weapon...cayalah....hehehe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

oo full str nuker?

eh ade ker?

setau aku nuker full int hehehe

hehe sori ar aku noob agi memecam taktau

kekkekeke... saje je gimik... boring seh...

dah leteh grind neh...

aku nye char dulu full str, saje je amik flame wave arrow lvl1 kekeke wat bully low lvl.. kekeke tp sekali nuker x mati...

char skng dah ok.. pure int.. lembik nak mampus... lawan sama lvl str mob sure K.O..kekekek

dah lvl80 pon grind kat Tiger lagi...

kekekke

Share this post


Link to post
Share on other sites

aaa....temberang je bdk emb ni....kui3....

btw...aku xleh log in....saje resfreshing course... ^^

hehehe....tgk suma lvl noob je...skang dh pegang 8thdgree weapon...cayalah....hehehe...

zzz pic masa muda2 dulu ke? kalo lah aku join silkroad neh dulu lagik.. sure dah ada sedozen lvl 80 kekeke

mesti best kn korang ... aku neh org baru... x reti lagik nk main.. harap budak2 ajar je cara main neh.. tu pon sbb rakion dah cam sial..

kalo rakion ok cam dulu je mesti aku x main lagi sro neh.. thanks mobius.ph celaka sbb menjahanamkn rakion.. ramai la plak dpt kawan kat sro neh.. kalo aku tau best game neh... dr dulu lagik aku main sro..

Edited by embraced

Share this post


Link to post
Share on other sites

huhu sebuk tul dak2 redsea ni..

sibuk grind ek kekeke

hehe .. aku je cuti grind ari tu.. arrr minggu ni aku nak grind balik.. tak tahan kena pawnd dgn lvl 80.. hehhe

Share this post


Link to post
Share on other sites

asyik nk p.lvl je suma....letih la kami... ^^....

bl la nk pegang weapon lvl64 ni...xsbr rasenya...huhuhu...

hehe abih nak suh sape lagik =D kekeke

best ar korang bole grind

huhu aku gak yg x leh men

kene fokus kat final exam..Uwaa sob sob

abeh la mati wolf aku x de orang nak bg makan kekeke

Share this post


Link to post
Share on other sites

ade jual lagik ker?

x de pon kat item mall tu?

aku x leh masuk server crowded T.T

mmg dh xde pun ^^......ko lmbt...kekeke...

petang still leh log in..tp mlm...sgt...sgt...sgt....ssh......adesssss...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...