Jump to content
OkEsh

Lepak @ Uitm Ver 2.001

Recommended Posts

QUOTE(-HaiBaRa ai- @ Jan 5 2009, 04:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
apa tarikh betulnya?.. takkan 1 hari je kot?..
stat dari 11jan atau sampai 11jan?..


eh tak sedar taip pun dah tak betul dah.. 10hb-11 Januari 2009 kat DSB..

ahaha cd vista mesti ade punya la kot... cd XP je la belum tentu... haha laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestnyer...huhu..lya dah abis study..fac FTMSK...hmm..konvo bln 5 nie..tgh further master laks...aderkawan2 yg fak sama x?rindu time jadik fulltime student..best..UiTM mmg best... cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
ai takde plak campus samarahan dalam list tu ek?

msuk skali aku la, art & Design Final year huhuhu

kat cn wifi free gak tp kna tapis oleh dasar penapisan uitm hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(shazylea @ Jan 6 2009, 03:20 AM) <{POST_SNAPBACK}>
bestnyer...huhu..lya dah abis study..fac FTMSK...hmm..konvo bln 5 nie..tgh further master laks...aderkawan2 yg fak sama x?rindu time jadik fulltime student..best..UiTM mmg best... cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif


aku pun da abes study gak.. fac FTMSK... sm la konvo bln 5.. tapi x smbg master pun...huhuh mellow.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(FryShadow @ Jan 6 2009, 11:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sape dok umah sewa nak paasng phone or register streamyx leh contact aku smile.gif

activation fee waived promotion (RM75)



aa nomot tepon ang apa?? ang ada pekej yg dapat free wifi modem dak? yg tu terus leh connect takde router pun bleh kan??

btw, sape2 nak gune maxis broadband wireless pekej 384kb boleh PM aku untuk ownership transfer.. coz aku nak upgrade streamix.. bagus kalo dok kat dalam kolej uni, line okay.. thank you..

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(FryShadow @ Jan 6 2009, 11:43 AM) <{POST_SNAPBACK}>
sape dok umah sewa nak paasng phone or register streamyx leh contact aku smile.gif

activation fee waived promotion (RM75)


aku nya rumah kat pusat komersial..dgr kabar area 2 stmyx leh msk,infoAge jer..kalau dpt kat kwsn aku bgth yer..aku nk kick infoAge(noob).. mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
waaaaa..bohsan siut gune tenet kat sini, laju tu memang laju,tapi banyak site kene block, betul2 hampeh, aku tension..huhu.
nak wat camne, itu tak leh ini tak leh..kene la tahan, ada sape2 taw came nak bypass firewall filter milik websense @ uitmsalamstudent ni? kebanyakkan wifi kat uitm ni backbone dia dari satu sumber yangs sama. ceit podeh.. mad.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(wira4ce @ Jan 10 2009, 11:58 AM) <{POST_SNAPBACK}>
waaaaa..bohsan siut gune tenet kat sini, laju tu memang laju,tapi banyak site kene block, betul2 hampeh, aku tension..huhu.
nak wat camne, itu tak leh ini tak leh..kene la tahan, ada sape2 taw came nak bypass firewall filter milik websense @ uitmsalamstudent ni? kebanyakkan wifi kat uitm ni backbone dia dari satu sumber yangs sama. ceit podeh.. mad.gif


ala, direct download sudeh.... laugh.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(izwan @ Jan 6 2009, 12:57 AM) <{POST_SNAPBACK}>
eh tak sedar taip pun dah tak betul dah.. 10hb-11 Januari 2009 kat DSB..

ahaha cd vista mesti ade punya la kot... cd XP je la belum tentu... haha laugh.gif


cam ne karnival microsoft ni... best ke...? ade mcm2 ke jual..... tongue.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
geng2 kat FTMSK..aku ad tnampak banner kat laluan antara building lama nga baru 2..Sukan antara program FTMSK..sapa2 msk bgth lah aper korg main..nati senang nk cam.hehehe

Share this post


Link to post
Share on other sites
aada korg yg dah try email isiswa.uitm.edu.my?
ada kat istudent portal..
just masukkan no matric n no ic...pastu pilih address..

Share this post


Link to post
Share on other sites
pastu nak buat camner..aku tak faham tul.. wacko.gif
nak login camna?pasword apa?

Share this post


Link to post
Share on other sites
QUOTE(fuze @ Jan 11 2009, 12:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
aada korg yg dah try email isiswa.uitm.edu.my?
ada kat istudent portal..
just masukkan no matric n no ic...pastu pilih address..

hehe baru try buat..
tak sedar plak ada function utk email kat student portal tu..
sebelum ni, ak guna email i-learn je...

QUOTE([email protected] thinkcentre @ Jan 12 2009, 03:41 AM) <{POST_SNAPBACK}>
pastu nak buat camner..aku tak faham tul.. wacko.gif
nak login camna?pasword apa?

login dlm student portal cm biasa..
then klik kat email siswa tu..pastu masukkan id pelajar n no ic...
lepas tu isi la apa yg patut n klik button submit.. biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
dah buat cam tu,tapi macam mana lak nak masuk akaun kita?nak masuk interface inbox tu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
haa ckp pasal uitm, aku br je edarkan 200 unit pamplet kat sana.
tp uitm shah alam la. aku suruh adik aku sebarkat kat fakulti mechi ke bendantah dorang labelakn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...