Jump to content

slaughters

Supervisor
  • Content Count

    3374
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Normal

About slaughters

  • Rank
    Ahli Berjasa
  • Birthday 10/19/1985

Contact Methods

  • AIM
    bantaiajela
  • MSN
    adoia
  • Website URL
    http://sedekahjariah.com
  • ICQ
    2147483647
  • Yahoo
    slaughter_slash2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Precint 11, Putrajaya
  • Interests
    Huh !!

Recent Profile Visitors

14990 profile views
  1. slaughters

    Ciss !

    Aku nak tau kot2 ade member2 kat ini yang ada pakai printer + CISS nie.. pada sape2 yang tak tau amende CISS nie.. ni die aku sertakan skali pic sebagai panduan agar korang jelas apa yang sebenarnya aku nak tanya dan bincangkan kat sini. Aku dalam perancangan nak beli. tp better tanya kot2 ade sape2 antara kita kat sini ade tengah pakai. boleh bagi testimonial sket. thanks.
  2. Baiklah, kita mulakan keseronokan bermain dengan rangkaian ! Di dalam sebuah kolej.. Katakanla prontoxp dan Crypto.md5 ni berkawan baik.. dan tinggal sebilik. Prontoxp ada komputer.. Dan crypto.md5 pun ade komputer juga.. So, mereka berdua amat berminat main game dan mereka berdua ini bercadang untuk bermain game counter strike bersama. Jadinya.. Persoalan yang pertama. Apakah yang diperlukan untuk membolehkan kedua2 buah komputer ini bersambung secara rangkaian ? jawapanya ialah dengan menggunakan UTP Cross cable ? apa itu Cross cable ? Cross Cable ! So, PC mereka jadilah macam nie.. Nak dijadikan cerita.. tibe2 diorang ni telah didatangi oleh seorang lagi rumate diorang.. ini menjadikan mereka 3 orang satu bilik.. ( pada mulanya mereka berdua tidak puas hati, tetapi setelah dirasuah.. Hehe..) name sorang lagi tu ? erkk.. Azuan kot.. Yaa !! Azuan !!.. Azuan pun ade PC, tapi PC azuan ni canggih sket.. Azuan pun berminat nak bermain game counter strike dengan kawan sebiliknya. Jadi apakah caranya yang perlu dilakukan untuk mereka dapat bermain secara serentak ? Untuk menjimatkan kos, mereka terpaksa menambah lagi satu Network Kad. Then buat sambungan yang sama. Jadilah camnie.. Jap lagi aku sambung.. sat.. nak rehat.. penat oo lukis.. Sorry to prontoxp, aku tau ngko tak suka lakaran yang takde kaler2 nie.. hehehe..
×
×
  • Create New...