Jump to content

perigilama

Learning
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About perigilama

  • Rank
    Ahli Baru
  • Birthday December 28

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Selangor

Contact Methods

  • Yahoo
    semakla

Previous Fields

  • Nama lain
    perigilama
  1. Salam nak tanya kat mana yang murah nak cari alat ganti laptop ye? mencari screen laptop hp envy
  2. Salam..kenapa ye laptop ni on tapi sekadar lampu aje nyala.scren nyala sekadar lampu.lampu wifi nyala tapi tak boot apa apa. kipas pusing screen nyala lampu nyala
  3. salam..cam ne nak setup modem streamyx ni ke brige ye.aku buat tak jadi pula
  4. Salam semua.Nk kata ahli baru tak juga tapi dah lama tak online buat id baru..skng ni aku ada masalah aku baru beli wd cloud 2tb .Tapi semalam aku gatal tangan set ip tu static.skng aku dah tak boleh nak masuk dalam wd cloud aku tu,dalam network pun tak detetc ada cara tak?
×
×
  • Create New...