Jump to content

Superior

Members
  • Content Count

    1490
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Normal

About Superior

  • Rank
    Ahli Rajin
  • Birthday 05/27/1986

Contact Methods

  • MSN
    md_syazwan
  • Website URL
    http://profiles.friendster.com/superior
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    superior37

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Johor Bahru
  • Interests
    Hardware and Software<br />Games<br /><br />http://www.friendster.com/profiles/superior<br />http://superior.blogs.friendster.com/mohd_syazwan/

Previous Fields

  • Nama lain
    Syazwan
  1. Mari kita vote beramai-ramai.. Sila nyatakan apa yg anda guna selepas vote di sini dengan lebih terperinci berbanding dlm vote. Contoh kalau pakai Minute plan, nyatakan plan 250minit ke, 500minit ke.. Kalau U-mobile, amik U38 ke, U68 ke, U98 ke. Ok? Sekiranya ada yg saya terlupa nak nyatakan, harap dapat maklumkan pada saya supaya saya dapat menambah kat ruangan vote ni.. Dah refer kat laman web syarikat telekomunikasi ini.. Pastikan nyatakan Pelan apa, syarikat telekomunikasi apa dan 3angka no hadapan anda (012,013,014,016,017,018,019). Sebab mcm celcom ada 013,0148,019. Kalau rajin nak buat kaler2 rasmi diorang mcm aku buat ni lagi bagus. Maxis postpaid kaler hijau, digi kuning, celcom pospaid biru, celcom prepaid purple, hotlink merah.. Nampak meriah sikit.. Dan susun mengikut keutamaan korang. Yang atas sekali yg korang rasa penting.. Yang last sekali tu korang kira buat syarat je pakai sbb sayangkan nombor tu ke misalnya.. Saya pakai... Celcom 1+5plan (Postpaid) 013 Celcom S.O.X (Prepaid) 013 Hotlink (Prepaid) 012 P/s: Kepada mod ruangan Gajet, diharapkan dapat meletakkan thread ini ke bahagian atas bagi memudahkan orang ramai vote. Sudah diperbetulkan. Harap tiada masalah untuk vote.
×
×
  • Create New...